Tuesday, August 23, 2005

Terima Kasih!

Aku baru je open sesame street blog aku ni semalam, dan alhamdulillah...ada jugak yang sudi jenguk dan tinggalkan tapak seleman..eh...jejak kat sini. Terima kasih banyak-banyak pada semua, terutama sekali pada Kak Maya yang bersusah payah membantu aku menghasilkan blog yang cantik habis ni :) Jasamu dikenang selagi orang hidup dan tak nyanyuk, insyaallah..!

Harap-harap laman ni dijadikan ruang untuk kita semua berbicara yang indah-indah, memanjangkan silaturrahim dan bukan medan peperangan mulut dan jari-jemari yang mendidihkan darah.

Untuk semua, TERIMA KASIIIIHHHH!! (versi Alleycats)

~ macam ucapan pembukaan majlis plak eks?~

7 comments:

lady said...

askum lalingsss...
congratulation...
ok dah ni..isi bebanyak ek..saya ni suker membaca..yg kelakar2 tu add sekali tau..hehe..adios.

Masy said...

wslm lalingsss..
tq dtg sini..
akan dtg insyaallah ada yg best2..!
jgn x baca plk tau! kekek..

darkz05 said...

Tahniah!! Selamat ber "blogs" kita exchange link. And this my blogs: http://www.darkz05.talkhost.info

Noushy Syah said...

Hopefully our friendship will neva end n may God bless all of us.....nice knowing ya, salam dari noush diangin lalu.....

abg_pezal said...

akum......ucapan slamat membuka gedung membeli-belah yang akan boom...jgn bom dh ler..hehehehe.......gedung blogs yg penuh ngn info laaaa.....heheheh....

Masy said...

darkz, noush n abg pezal,
thanks!~

GRuNGe said...

Sama-sama Masy. :P