Wednesday, October 05, 2005

Jujur - Radja


Duhai kekasih pujaan hatiku
Dapatkah kau memberiku satu arti
Sedikit rasa yang bisa kumengerti
Bukan sumpah atau janji

Buktikanlah bila kau ada cinta
Setulus hatimu bisa menerima
Sebatas kejujuran yang kau miliki
Bukan sekedar bersama

Jujurlah padaku bila kau tak lagi cinta
Tinggalkanlah aku
Bila tak mungkin bersama
Jauhi diriku lupakanlah aku

O... Ho... O... Ho...

Jujurlah padaku bila kau tak lagi suka
Tinggalkanlah aku
Bila tak mungkin bersama
Jauhi diriku lupakanlah aku
Selamanya...

16 comments:

Masy said...

try jap..kuar x nama Masy??
(lagu ni beh ni..)

zaida ismail said...

Testing apa pulak ni masy?

Masy said...

try kuar x nama Masy tu..kan b4 dis aku guna nama Rainbox.. :)

chii said...

heheh..kuar jerk nama masy tu...
percubaan berjaya..

erm..best eh lagu nih

Masy said...

chii, best aaa..baru dgr arini..x tau camne nk ubuh lagu ni kat blog kasik sume org dgr.. :/ chii tau??

izwan said...

kalau nak bg lagu kuar kat sini...bagi lagu tu kat hamba... nnt ada lgu tu kat radio... code radio dah bagi kat pm portal

kuchaiz^iman said...

nak ubuh lagu kat blog juga leh x? sapa pandai ni..meh le tolong cek.. :(

Masy said...

izwan,i will..
iman, ni haa..baru nk blaja..;)

kari said...

hmm reality bites.. adehh

Masy said...

kari,
bites huh?? ~aummm!~

arjuna said...

lagu ni memang cedap.lagi2 pulak bulan pose nih.
lagi cedap.

Masy said...

arjuna,
hang wat buka pose ke lagu ni??leh kenyang ke??
kuikuikuikuikui..

lanzert said...

masy ko ade ke lagu ni kalo ade aku nak...ko hantar kat email aku

Masy said...

lanzert,
ada tp xleh nk email..semedang fail jerk..

Icha said...

halo masy... jangan terlalu bersedih hati ya... yang penting didoain aja. toh.. ayah masy malah akan selalu ada di dekat masy bila selalu didoakan. karena dia ada di hati masy... take care

Masy said...

icha,
mekasih bebanyak ok! ;)