Thursday, July 27, 2006

Babai sume, don't miss me ok!~

Macamana nak start ni? Saket paler aku..!

Minggu depan bersamaan 2hb sehingga 4hb, aku tade kat bumi Shah Alam ni. Setelah hampir dua tahun melobi, ahirnya proceed gak proposal kitorang untuk ke Pulau Redang idamanku selalu neh. Yeaaahuuuuuu..!!!!! *loncat²* Insyaallah kalau umur panjang, kitorang akan gerak pada waktu pagi hari berkenaan dengan bantuan penerbangan Air Asia. Hoh, aku tak penah naek Air Asia neh, meh le merasa naek best ke tak best.

Alhamdulillah.. kebetulan klotak aku tengah tensen² buah ni, dapat lak gi jenjalan. Mengingatkan aku pada kejadian dua tahun lepas. Masa tu aku tengah stress giler² - ala.. hal jiwa² ni le – opis aku wat trip ke Pulau Pangkor. Sonok giler! Tapi aku tak sepenuhnya enjoy time tu, apedaaa aku *tunjal paler sendiri*. So, kali ini aku nak all out laa bak kata omputeh. Muahahhahaaa gelak resakse. Bertambah rentung le aku pasni, camne nak jadik bestnyer* Kak Lina neh? Huhhuh..

Doakan aku selamat pergi dan balik, dan lepas daripada balik tu jugek.

Pulau Redang, aku cabar kaaaoooo!!!~

# Malam duka, pagi positif balik. Ada ruang tu, tapi tak berapa luas. Ah.. nak seribu dayabumi bak kata member aku. Chaiyooookkkk Masy!!~

* bestnyer = lawan kepada perkataan ’bestman’.

21 comments:

arianna adrizal said...

huhu! samat pegi samat balik. kalo jumpa yg menarik mata memandang tu jgn lupa adikmu disini... ngeh ngeh!!

nek airasia ok la gak.. bc bismillah bebanyak nnti.

Masy said...

adekkoo anne,
insyaallah, sesame le kite berdoa. klu jmpe, mesti ade nyer..heheehehe

bismillah bebyk ek?kene start drpd skrg neh!

Sham said...

kalo time nyelam tu... jangan tak timbul2 dah la ek.. ahakss

Masy said...

sham,
watpe nk nyelam kalo dah tau diri tu tokleh nk berenang. takat snorkelling tu bole le sket².
dilarang bermolot celopar ekk..nanti betul² jadik baru tau..muhaahahhahaah

mintak maap sume org klu ade salah silap..huhu

Sham said...

Huhahaha... ader sebarang wasiat? hahahaha...

kurzz said...

ermmm best redang!! i have been there before..cantik..menarik tertarik..(malas nk sebut yg last word hihi) jernih mcm kolam renang air dier..huii

faisal said...

slm kak masy...
amboi2 dia nk gi bercuti..nak ikut bleh kak..ihiii..ni yg jeles nih..:)

jgn lupe ole2 tau kak..nnti masa balik org tunggu dpn umah akk kat sek 8 tu..hehehee....

jg diri akk bebaik ek...jgn lupe amikkan ikan cantik2 kat sane,nk simpan kat akuariumla..hihii

Masy said...

sham,
akan disediakan :p

kurzz,
never been there b4..da bomb da bomb!!

salam acai,
nk ikut ek..meh le.ade kosong lg dlm beg akak ni.hehehe..

aaa nanti klu akak da bli, acai kene dtg amek tau! xde siap dia nanti..

amek je blupblup akak tu, simpan le dlm akuarium..heheehe

Deanz said...

Salam..
Jangan lupa tulis nama atas batu...kalau berendam, pastikan ikan duyung tak timbul...

sekian..

Masy said...

Salam deanz..
cadang²nye gitulah - tulis nama atas batu. kalau ikan duyung timbul, boleh le ubuh kat pameran antu kat shah alam :)

thanks..

acik ila said...

ehh bestnya dapat pi pulau redang.. acik pun masa yg sama akan ke langkawi.. so meh le kita together2.. bercuti sakan gitu.. hehehe.. hehehe

Masy said...

akak,
waaahh org pon x penah gik gi langkawi..ntah bile lee nk gi..
jom cuti² malaysia!!~

arianna adrizal said...

akak,
lum penah pi langkawi eh..
jom ar folo kitorg pi nov nanti.

Masy said...

anne,
ha'ah lom penah.err..follow org reramai ke?aisey..akak ni pemalu ler..hehhe

arianna adrizal said...

cait! pemalu la sgt.... :D

kitorg tu = saya + saya jugak + saya lagik!

huahahahaha!!

Masy said...

anne,
klu kitorang tu anne je semata, mau le jgk join da club..mau..mau..mauuuuu..!!~

arianna adrizal said...

hahahak! wokeh.. tade hal punye.

lady said...

salamm lalings,
selamat bercuti yaa..selamat pergi..selamat disana..dan selamat kembali..mudah2an kalian sentiasa didalam peliharaan ALLAH swt..
Safety comes first..!!

lady<<-- need a break!

Masy said...

anne,
caleet sket! :)

salam lady laling,
lamanya x dgr cite dia ni :) mekasih ye..insyaallah..same2 le kite bdoa :)

take a break dear!~

mysha said...

hi masy...

selamat bercuti2 sakan...sampai kat sana...jgn bawak beban keje dan beban pala otak tau..enjoy yourself k!!akak daoakan masy selamat pergi dan balik ngan selamat dan ceria jek pas balik cuti..

Masy said...

kak anis,
mekasih ek..org dah sedia mental n fizikal ni..hehehhehehe...
insyaallah..