Friday, April 20, 2007

sian kat baby~

Untuk pengetahuan sume, skang ni baby menaip guna tangan kiri je. Huhu.

Tangan ni caket dah sebulan kot, kalau tak silap baby laa. Memule cam lenguh-lenguh, pastu dua tiga menjak ni caket plak. Aritu baby check, ada lebam-lebam kat lengan baby. Cam bintik dragon ball lak. Kawan baby kata ni macam kene gigit setan. Aiseh... nakal laa setan ni..

Dua hari lepas makin menjadik-jadik lak caketnye. Ni sume gegara jadik supritendan (baca: supir) Mr. Boss. Bila baby tengok dia cam lelan je, baby pegang stereng sebelah tangan jerk. Tapi bila bawak kete sendirik, tokleh le nak manjakan sangat tangan baby ni. Yelah...Fahrin tu bukannye auto.

Semalam masa nak makan pun kanmain seksa. Sekali suap kene rehatkan tangan jap, baru leh sambung. Baby jadik cuak lak cenggini..

Lepas sorang kawan baby syorkan supaya baby makan panadol extend tu, baby pun trylah. Malam tadi still tak rasa pape lagi. Terpaksalah baby sapu minyak angin dan urut tangan baby ni. Rasa cam nak tanggalkan je tangan baby ni, kasik dia rehat lama sket.

Pagi ni, tetiba je rasa tangan baby meletup – ala.. tau kan kalau tangan lenguh mesti ada letup-letup. Lega laa sket. Tapi masih lagi lenguh tangan baby ni.

Lenguh plak tangan kiri baby ni menaip sesorang. Baby benti dulu ye.

Yang benar,

baby masy


Ahahahah

20 comments:

Anonymous said...

gediikksss giteww ek baby ni..

hana

azzam bellamy said...

suruh baby tu pakai tgn palsu la, beb! hehehe..

orang biasa said...

baby mane la plak nih... baby nih hang ke? ehehehe

Masy said...

hana,
mane de gediks.. manje tau :D

azzam bellamy,
klulah ada, lama dah pki

orang biasa,
uiks.. mana tau ni? hahahaha

INDERA KENCANA said...

Sapa baby ni..??

Masy said...

indera kencana,
saya laa.. heeeeeeeeeeee
*tutup muka tanda segan*

happyirfa said...

eeeee..sapa pulak tukar jd baby ni?janganlah masy..back to normal pleaseeeeeeeeeeeeeee

Masy said...

kak irfa,
alaa sesekali jadik baby best per ahakss! :D

chot said...

ko buat aku confius je sapa baby ni...

Masy said...

chot,
baby tu aku ler heheh

13may said...

hehhe....

Sham said...

manja gilerss arr baby ni

Kak Lady said...

Baby ni kan...kalau tgn sakit amik le MC Blogging...hehehehe....

k.lin said...

keshiaaaaaaaaaaaaan baby ... okla... baby rehat2 kan tangan tu dulu ek??

hehhehe...

this is a cute baby entry ;)

bang_gugar : said...

salam,
dah dah.. berenti taip..sat lagi tercabut tangan baru teriak habis..
baby tuuu.... (",)

ita..... said...

errr... terkejutzsss jap baca entry kali nie....

baby = masy.... cayalah...... :-)

tangan dah baik ker.... g arr urut, tapi kalau tengah bengkak jgn urut [teringat kat arwah nenek, pandai urut.... alfatihah...]

Masy said...

13may,
hehe jugek

sham,
leh tahan laaa kot :p

kak lady,
ahahaha mcm x mampu je nk MC :D

kak lin,
mmg cute pon ;)
thanks!~

salam bang gugar,
satgi nk sambung lg hehe

kak ita,
mcm dah nk baek sket le tp gini jelah hurmm..~

Anonymous said...

syitah baby... ingat nie wake the baby records ka.? (6_6) huhuhuhuhu
aku ade makcik sedemikian juge masalahnye... tgnnnye sakit etteiba sampai lew kesekarang hari... x tau lah pe punca... so ko carik la penawar.. tgn ko baby... nak pakai lamer tuh!

minnie said...

ciannya baby ni.. hari ni amacam? dah ok ke? baik la bawa2 berubat...

Masy said...

anji & minnie,
hectic lak monday nih, camno nk rehat2kan tgn huhu. tgh nk mengubat le ni..

thanks :)