Tuesday, June 26, 2007

Lega (^_^)v

Lepas dah seksa aku. Yang sampai membuatkan aku saket belakang akibat dua minggu meniarap membaca nota. Heh macam bagos je, masa aku nak exam zaman student dulu pon tak study camni tau.

Apepun, berbanyak² time kasih pada sahabat aku yang bersungguh-sungguh membantu carikan nota untuk aku - Adah.. hutang banyak sangat kat ko huhu. Untuk sorang lagi kawan aku yang macam tau-tau je aku mengong Ahad aritu dan ajak aku kuar minum, mekasih la beb. Hakikatnya, malam tu aku tokleh tido sampai 4.30 pagi gara-gara Tiramisu Coffee tu tau tak. Petang ni insyaallah aku pulangkan sume nota ko dan melunaskan nafsu serakahmu ittew - nak makan sikret resipi yeee.. Siot betoi.. aku lom gaji lagi ni hehe. Lenkali pawlah awekmu ok, ajak aku skali :p Pun beribu lemon dan leman pada kawan aku yang sorang lagi ni sebab sudi tumpangkan umah kat Putrajaya. Hutang budi dibawa mati lalalalala~ Dan juga thanks untuk korang - sapa-sapa yang wish gudlak pada aku dan mendoakan aku, mekasih sangat-sangat ni! *muka terharu*

Macamana interview aku smalam? Ok je. Aku bermula dengan ok, tapi aku boleh rasa aku menggeletar masa dok bercerita a.k.a mengelentong encik-encik SPA tuh. Biasanya kalau menggeletar macam tu, tu tandanya aku nak nanges huahahaha. Sibbaik aku tak nanges dalam bilik interview tuh. Walaupun encik yang sorang tu memulanya macam eksen kat aku - eksen laaa.. aku senyum dia wat daaak je :p , tapi hujung-hujung tu boleh lak dia mengusik aku (haa tu lah tadi eksen sangat). Apa yang aku boleh kata, 80% - 90% daripada soklan sorang, alhamdulillah aku boleh jawab (entah betul ke tak tuh?). Tapi tak taulah kalau 10% yang aku kantoi tu akan mempengaruhi keputusan pihak juri. Kita nantikan keputusannya hujung bulan depan. Sementara menunggu tarikh tersebut, meh laa kita sama-sama berdoa ye (eceh cam berbaur politik je).

Lepas abes interview, aku shoot ke Bukit Raja - tengok wayang. Hehe. Loba-loba untuk menghepikan diri sendiri.


Ok dah abes cite interview.


Chot, nak sangat tengok muka aku masa kekanak ek? Nah amek ni. Gambar aku masa kekanak sangat banyak senornya. Biasalah, adik pompuan sorang (kata abang-abang aku - memang betol pon). Kalau korang tengok album aku, mostly gambar aku siap posing. Dorang le tuh soh aku bergaya-gaya bagai. Yang aku tunjuk ni takdelah posing sangat hehe. Malu malu~

gambar ni aku edit sket heh~



yang dua² ni malas dah aku nak edit~


Aku tak ingat la brape umur aku masa gambar² tu disnap. Nantilah aku tanya pada pihak-pihak yang terlibat. Skarang nak tag...

Kak Luna
Arianna (wakakakakka)
Zaida


*hendaklah engkau menjadi orang besar, yang sanggup memikul cinta yang besar*

28 comments:

minnie said...

Salam..
Masy... Alhamdulillah.. Semoga lepas ni ko dapat jawapan yang menggembirakan.

Comeinya.. Anak sape la ni... (Eh! Betui ka macam dialog ahpek tu??)

Masy said...

salam minnie..
insyaallah.. tp takot nk bharap sgt, nanti frust pulak klu x dpt :) tawakal je laa ye..

hehee anak mak apak aku, isk isk sapeee lah tu ek ;)

arianna adrizal said...

hu.. daku terkena! ooo.. gelak eh.

pic 1st tu mcm muka org sket2 time kecit. tiru eh.. ;p

Masy said...

anne,
hehe benarkah? buktikannnnnn ;p hehehehhehe

kakLuna said...

dah agak dah..mesti kena punya...sib baik aku comei masa kecik2..

muka hang masa kecik kan masy..penuh ketenangan..tapi muka kuat nangis jugak..hahaha

achik said...

cam manjanya ngan abg2.. bestnya.. hehe ;p

Masy said...

kak luna,
penuh ketenangan? hehe budak2 pikir main je :) mmg tenang sebelum kene sakat, pehtu nanges ler :D

achik,
dimanjakan, manja le jadiknye :) tp da beso ni takde laa kot (ye ke)

rissa said...

Hi masy!

Sihat?
Laaa..dpt interview SPA ke?
Sama la kite. Rissa nextweek kat Komtar. Amacam? susah tak soklan dia tanya?

Deanz said...

'terima kasih...'

chot said...

heehh mcm terpaksa je jwb tag aku....oo ko anak tunggal perempuan ye...best la mcm tu..manja la ko ni ye...tang mata tu mantain smpai skrg ye...heheh

azzam bellamy said...

nyet nyot nyat nyut nyot..

Ungku Nor said...

heh, seb baik tak kena tag!!

hehehe.

Masy said...

hi rissa! :)
alhamdulillah sihat aje. awk sihat?

hehe. stendet je soklannye, tp ok je kot. kene study br le kompiden nk jwb. gudlak ye!~

deanz,
sama-sama :)

chot,
heheh xde le tpaksa sgt :D ye bener.. aaaa manja ke? nanti aku check. mata tu ye kot hehe~

azzam bellamy,
apehal tuh?

kak ungku,
woooo satu ari nanti akak akan kene gak :p

::QasiehFirdaus:: said...

moral nye disini.. jangan layang tiramisu cofee. hehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

tiramisu coffee? sib baik x penah minum...hehehe, pandai bergaya rupanya anak org ni masa kecik2 dulu yerr...moga intebiu tu success...

Masy said...

qasiehfirdaus,
mane leh x layan.. org blanje tu! sedap lak tuh isk isk~

kak RM,
sedap kak, tp jgn le minum waktu mlm hehe.
tu sume berkat arahan abg2 sy tuh :)
insyaallah.. amiiiiiiiiiiiin~

k.Lin said...

tomeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) muahhh ckit.. hehehe

Masy said...

kak lin,
hihihihi *malu*~

arianna adrizal said...

kak, tang mate tu tak bubah laa.. ttp besau! pastu bebulu mata bnyk n panjang2.. heheh.

Masy said...

anne,
mata adalah satu²nya anggota badan kita yg tidak akan mmbesar dari lahir smpi mati (relevankah ini dgn kisah daku?). heheheheh~

hep hep!~ jgn ngelat ek! wat tag tau :p

13may said...

*wink wink*

Sunan_Jati said...

Pheeewiiiit...
aku check xda pun email hang.. heheheh!

pepepepepwwhittt!

Masy said...

13may,
*wink wink* balik hoho~

sunan_jati,
ade laa.. aku balas kat email yg hg bg kat aku tuh.. isk isk.. kang aku email balik.

pheeeeeeeeeeewwitttt!~

faisal said...

alalalaaa, cobit kuat2 pipi dia (sbb orgnye dah besau)hehee

Masy said...

acai,
adoii! ape ni cobet2 taket tau~ hahahah

Darkz05 said...

comey masa kecik.
adakah comey juga pabila suda membesar?

ahaks~ :d

Masy said...

darkz05,
dah besar jelita kot ;D muahahahha~

金瓜米粉Jason said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社