Wednesday, August 22, 2007

2nd Bday olredi!~

dah dua tahun laa kak baby hihi~ pis pis

Yep! Dah dua tahun dah umor blog aku ni, kalau disamakan dengan orang, dah berjalan dah *eh eh kotakhujan nak gi mane tu, duduk sini!* Kalau disamakan dengan pokok durian, ermm.. ikut nasiblah, kalau pokok durian kat umah aku tu dari kecik sampai ke beso, hapah pon takde :p

Tak kira laa pulak ada brape entry aku dah buat, ada sapa-sapa yang rajin nak kira? Hihi.

Thanks to all of you *yaa.. you, you and yaaa yang kat belakang tu* kerana masih sudi bersiaran dengan blog aku ni. Kat sini korang mungkin kurang dapat ilmu kot, tapi takpelah, nanti kita gi library ok? dah mula merepek~

So.... epy sebeday kotakhujan!~

# esok aku cuti, so entry ni akan bertabah kat sini sampai senin depan..tata!

41 comments:

Sunan_Jati said...

Assalamualaikum...
mulakan harimu dgn bismillah...
hapdetr pls...

13may said...

tahniah tahniah....

updet plsss...hehhe :D

Masy said...

wslm sunan,
*bismillah*
weh! ni kan apdet ni :p

13may,
tengkiu :)
ah korang ni rabon ke hape :p

Deanz said...

Salam...
Kalau disamakan dengan usia perkahwinan... (?)

Masy said...

salam deanz,
klu disamakan dgn usia perkahwinan, dah dua tahun jugaklah :p

Noushy Syah said...

Yehhh..dah dua tahun jugak blog ni yeh yeh...teruskan merulis, rapu tak rapu tak kira,kalau tawen 2 tahun dah 4 anak woo hahhahahha...

Sekali dapat twins,2 kali 4 lah!ngehh...

Masy said...

noushy,
hehehe tu klu twin, klu triplets? hah dah ade 6, x payah beranak lg hahhahaha

nina~syazna said...

eppy besday "kotak hujan"

Masy said...

kak nina,
thanks~ :) @}-+---- utk diri sendiri hehe

13may said...

nak wish tahniah lagi....

updet plsss...hehhe :D

achik said...

hepi besday 'kotak hujan'.. tahniah2.. takde acara potong2 kek ke?? boleh la pasing sini seketul.. hehe ;p

Masy said...

13may,
wish je, nomo tpon mane? bwahahahaha :D

achik,
tengkiu tengkiu :) ni tgh tunggu ler ni, sape gaknye ati cinderella nk blanje kek ni hihii

kamaruladli said...

heppi besday!

arianna adrizal said...

hu~ 2 tawon da ek.. sekejap jek. tahniah!

a'ah.. sape lah yg ati cinderella nk melanja kita kek nih?.. huhu~

13may said...

oh! dah 2 tahun rupanya....

updet plss :P

Masy said...

kamaruladli,
thanks dude~

anne,
tu ler nyer.. cam tak caye lak! tengkiu~

aaaa sape lah kan? *kelip² mata*

lagi² abg maymay,
ye dah dua thn dah..
senin depan baru apdet! :p dia tu pon x hapdet2 lg :p

flush said...

nama nama nya kotak hujan..

flush said...

kenapa namanya kotak hujan..

chot said...

slamat ulang tahun kotak hujan...dgn itu aku bagi satu tag utk dijwb oleh kamu masy..

Masy said...

flush,
errmm.. kenapa namanya kotakhujan ye...
kenapa awk guna nama 'flush'?

chot,
thanks chot, aku dah jwb kat blog ko ;) hihihi

13may said...

oh! asal melaka eks....

updet plsss....

wahahahahaha :P

Masy said...

13may lagi?!,
ha'ah melaka :p

senin nanti haku apdet ler abg maymay grrrrrr~ cemuih! :p hahaha

Anul said...

bila ko sign in..ko kn gi ke dashboard ko...kat situ leh nmpk entry ke brapa..haa..

apa pn..slamat ari taippp ke 830

flush said...

sbb nama tu panggilan kat arau dulu.. haaa, cpt jwb..

Masy said...

anul,
ek?
eh betol ke dh 830??

flush,
1st, awk kene gali entry2 sy yg lama, sy ade cite kenapa 'kotakhujan' :)

tp antaranya ialah..
- Kotak Hujan ialah tajuk lagu Exists ;)
- kotak represent a place where i can put my things, and hujan represent all d sorrow n happiness in me. wah speaking lak cam bagus je hihi. so.. boleh teka tak?

Masy said...

ini entry yg ke 201 laaa hehehe :D

Darkz05 said...

mulanya suatu ketika dulu sebuah blogs yg tiada pengunjung. Kini, telah berkembang pesat dengan jayanya!!! huhuhu

Terus Maju ya Masy! =)

Masy said...

darkz,
tiada pengunjung ke dulu? nak check baliklah entry 1st nanti hihi. bkembang pesat cam bandar lak ye :)

mekasih darkz!~ :)

arianna adrizal said...

nantok nye. tumpang nguap sat.. wuarghh..


;p

Masy said...

anne,
aik ngantok lg? mlm td tdo cam mumia pon ngantok lg??? isk isk~

kakLuna said...

oh..2 tahun dah boleh beradik dah nih....

Masy said...

kak luna,
kene ke buat adik? aritu ade tp dah lupe mana letak kunci umah hihi~

faisal said...

ahahahaaa, ingat akk dah lame berblog ni..kira lebih kurang syla kak kan,heheee

Masy said...

acai,
ye la kot.. hehehehhe :)

::QasiehFirdaus:: said...

ha.. dah tu.. bile nak bawak kite p secret recipe.. potong kek? hihihi


epi bday!!

Sunan_Jati said...

assalamualaikum...
slamat pagi dan slamat mlm...
hehhehe...
bgn bgn... dah pagi bukan malam...

:P kuatkan semangat
jgn kerja sampai penat
hehehe
errr.... mulakan harimu dgn bismillah...

lindosh said...

selamat ulangtahunn kotakhujannnnnn

Kak Lady said...

Masy...Happy besday buat blog Masy...Tahniah!...keep on writing...sekarang ni rasa sekejap bebenor 2 tahun berlalu ye...

Anul said...

380 ari tu 2 tahun daaaaa...

Purpleheart said...

Hepi besday blog.. :-)

Masy said...

qasiehfirdaus,
tgh tunggu sape nk sponsor :D
thanks~

wslm sunan,
oit kata nk call :p

lindosh,
mekasseyy!!~

kak lady,
mekasih kak. hah tulah nyer.. rasa mcm baruuu je ade blog, tetau dah 2 tahun dah :)

anul,
yeke? cam x cukup je tu??

kak PH,
tengkiu ahkak :)