Tuesday, November 27, 2007

230: apa mau cerita?

aku: kita nak cite ape ni yang? *senyum*
dia: apa² jelah yang, tapi jangan cite pasal kita sudahlah *pandang kamera*
~klik!~


Bwahahaha masak aku kalau Faizal Hussein masuk blog ni hihi (lambai tangan kat dia kalau ada). Atas desakan peminat-peminat, aku apdet jugaklah walaupun macam takde idea je untuk direpekkan kat sini.

Jangan lupa sedekahkan Al-Fatihah untuk bapak mertua angkat aku yang meninggal dunia semalam ye. ~alfatihah~

Takde idealah nak cite ape. Korang tanyelah pape kat aku. Sebarang soalan akan dijawab mengikut klasifikasi soalan itu sendiri. Pertanyaan berbaur busuk dan pekung tidak akan dilayan. Hehe~

33 comments:

Sham said...

Bilakah Cik masyita akan berkahwin? huhuhuhu

Masy said...

sham,
petang ni kot. jemputlah dtg jadik saksi. :p

next!

kurzz said...

ermm..soalan sya..adekah si faisal hussien dimaklumkn yg arwah ayahnya punyai 'menantu angkat' di shah alam?....*larriiiiiiiiiii....;p

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

Alfatihah untuknya :)

Masy said...

kurzz,
hahhah dia pun tak tau! tp klu dia masuk blog ni, nanti dia tau laaa hihi

kak zal,
Alfatihah~

flush said...

terpaku tgk body rozita.. hahha

Ungku Nor said...

ni lagi sorang suku-sakat-kaum-puak budak Achik .

sabor jek..;p

p/s amek je la si Peijal tu..gua tak minat pun, hahahaha.

Masy said...

flush,
body dia memang mengancam keselamatan negara wiwiiiit~

kak ungku,
td masa dok bertapa kat toilet, tetibe ade idea plk. esok2 jelah hahaha

p/s: klu akak minat pon, bole dpt ke lalalala~

achik said...

bapak-mertua-angkat akak tu sgt hensem masa muda2 dulukala.. muka kasanova abis.. kalah faisal.. ;p

alfatihah..

mrozaidi said...

Takziah diucapkan..

Azzam Supardi said...

Aku tak nak tanya. Aku cuma nak cakap...ko seorang gadis yang baik.

Masy said...

mrozaidi,
takziah utk kuarge mereka..

azzam supardi,
oh, betul ke? terima kasih :)

Masy said...

achik (tertinggal lak),
uikss mustilah, klu x takkanlah asben angkat akak tu ensem smpi laa ni kan kan kan ;) btw, it's FaiZal not FaiSal.. FaiSal tu acai hahahah~

alfatihah~

Titicaca said...

bak kata achik: hhhhhampehh...

Anul said...

nak tanya.. nak tanya..brpkah ukuran figure baby???ahahahaha!!! wahahaha!!!

chot said...

rozita semakin fofular skrg...cita2 aku nak ambik gmbar dia suatu hari nanti..hehe

gmbar masy xtahu plak bila nak ambik..heheh

happyirfa said...

salam masy..
sapa bapak mertua angkat kau?he he

Masy said...

titicaca,
ahhh jelessss :p

anul,
ukuran ek.. lebih sket drpd ukuran body nasha aziz lalalala

chot,
cantik kan dia? aaa nk amek gmbr aku ye.. nanti laa bile kite jmpe kat mana2 cawangan Nando's yg berhampiran hihi

salam kak irfa,
cuba akak klik kat link tu.. nanti tau lah ;D

arsaili said...

al fatihah

Noushy Syah said...

ooo inike lelaki pujaan kak masy 'Faizal' tuh..ERRERRRR ERRRR...

Ingat Anwar Ibrahim tadi...terkejut jugak sebab his wife laian..

Azhar Ahmad said...

10 minit stuck kat sini... Apa kaitan dengan Faizal Hussein plak ni?

zino said...

al-fatihah

macam mana tetiba je dengan budak fizal tu pulak ?

Masy said...

arsaili,
alfatihah~

noushy,
yaaa mari kenalkan, Faizal Hussein. btw, yg seblah dia tu not his wife ok ;)

azhar ahmad,
kan apak dia yg meninggal tu...

zino,
alfatihah~
tu gmbr masa dorang berlakon aritu, takde gospen-gospen ok.. ;)

arianna adrizal said...

soklan sy,

da mkn ke?

apa kaitan soklan ni..ha, cuba teka! ;D

Masy said...

anne,
dah! tp mlm ni belum!

mesti ade kaitan dgn bekal en ptg ni lalalalalalala~

jamri said...

Al-Fatihah untuk bapak mertua angkat...

teringat kisah 'Harimau Berantai' dulu...

Faizal Hussein dengan sapa tu?

Masy said...

jamri,
alfatihah jugek~
ermmm... ala2 pendekar kan cite tu?
ooo tu dia dgn Rozita Che Wan :)

faisal said...

erk, sape yg sebelah dia tu kak? *buta hiburan nih, hehe..soklan seterusnya bila mau blanja saya kak oiii???

alfatihah untuk arwah..

Masy said...

acai,
soklan 1st: seblah dia adalah Rozita Che Wan
soklan 2nd: akak pulangkan soklan tu pada acai - bila nk blanje sikret resipi nih?? ;) lalalala~

alfatihah~

kakLuna said...

faizal hussein affair dgn rozita che wan ke?

Masy said...

kak luna,
hep! mane de. tu gmbr dorang amek masa sama2 blakon utk drama.. drama apetah. ade kuar kat sokkabau lastwik.

TedungS said...

alfatihah.....

sakit ke?

Masy said...

tedungs,
ha'ah sakit. mcm2 penyakit tp aku dah x ingatlah~