Monday, December 31, 2007

237: Hai Ols!!


Bosannyeeee opis varu takde tenet. Mati segala kutu kat badan orang len. Hukhuk. Tapi kalu dah masuk tenet sok, tempat aku laa yang paling best skalik untuk keje-keje lagho hohoho *gelak resakse*.
Hari ini aku bersiaran secara rakaman dari opis lama. Guna laptop bos. Hoh. Macam-macam mende nak cite kat korang. Antaranya..
Besday aku lagi 4 ari weh! Aku dah beli jam tangan varu, dan dah tinted kete. Setakat ni ade satu mende yang aku nak beli tapi tak dapat-dapat lagi. So kalau ade sape-sape yang tingin nak aku hepi2 menjelang usia 28 tawon neh, bole laa adiahkan aku album Exists yang latest. Letih dah aku rayau2 kat Shah Alam ni takde pon. Hampeh.
Sesuke ati aku je mengkartunkan anak buah aku ni kan? Ni laa pelajaran yang aku dapat sejak opis takde tenet. Bagus jugek. Tambah laa gred sket ehehehe.

Tu jelah. Nak cite panjang, tunggu opis baru aku tu pasang tenet.

18 comments:

meera said...

amboi2... dah guna fotoshop eh... jeles!... kat opis akak ni masih dilarang keras kecuali yg berlesen... huh!

tggu la harap2 thn ni dpt la apa yg dihajati hehehe...

13may said...

Wishing you a happy and prosperous new year..

faisal said...

alaa kak, takde internetpun akk masih bleh bertenet pe,muahahahahhaahhahaah...slmt tahun baru kak, jgn marah2 tau,hihi

Titicaca said...

mak oii..aku ingat alien mana la tadi (sowik!!) rupanya anak buah ko..hahahha..
Selamat tawun baru..

Azhar Ahmad said...

Yuckkkk, ada kutu kat badan....

QasiehFirdaus said...

uhuhuhu layan exist... :)

Noushy Syah said...

Salam persaudaraan ditahun baru.Selamat panjang usia dan murah rezeki, dijauhkan bala, ceria selalu.Ameen.

Noushy Syah said...

ERRR tu baby Alien ke kak masy? GRRr...

Ummu Ati said...

Selamat Menyambut Tahun Baru dan Happy Birthday Massy...Dah boleh ubah kateria tu dah boleh jadi mak orang dah massy...

Ungku Nor said...

haa..nanti la tery kecek kat Exist kalo dowang nak sedekahkan barang soploh cd untuk besedey hawak..;p

p/s hingat nak pi melake lagi laa.

achik said...

selamat thn baru kak masy..

jadi perintis kat opis baru leh la cop tempat yg plg strategik gitu.. hahahaha.. ;)

Wirawan Terulung said...

Wirawan tau kat mane opis baru masy...:p

Azzam Supardi said...

Tak de internet? Macam duduk dalam hutan je heh!

Sastri said...

boleh tension kalau takde internet ni kan?

Masy said...

kak meera,
hehehehe jeles jeles org jeles korang ade tenet huhu

13may,
wah ckp london! same goes to u bro!

acai,
hep hep! *gigit tgn acai*

titicaca,
hahaha mengalienkan anak buah sndirik! slmt thn baruuu~

azhar ahmad,
kat badan org len laaa..

qasiehfirdaus,
uishhh layaaaaaaaaaaan~

salam noushy,
amin utk sume doa noushy.
aikk klu itu alien, akak ni mak sedara alien laa~

ummu ati,
selamat thn baru.. err sblm tukau title jadi mak org, kene tukau title jadik bini org dulu hehe

kak ungku,
sayer kan pemaluuuuu.. hihih
aikk nk gi Gerai 34 lagi ka? hahaha

slmt thn baru achik,
hehehe sume masuk skalik, sibbaik akak dpt tmpt best lalalalala~

wira,
dah tau meh le singgah :)

azzam supardi,
tingat zaman takde tenet dulu, tak kisah pon kan? huhuh

sastri,
pergghhhhh Tuhan saja yang tahuu perasaankuuuu berperang dengan suasanaaaaaaaaaaaa!~

zino said...

salam tahun baru... dan selamat hari lahir in advance..

arianna adrizal said...

sape tu? muslim ke tu? ke alfio raldo?? hehehe. apa la busu niiii... len kali sila mengalienkan diri sendiri!

Masy said...

zino,
salam tahun baru jugek.. mekasih ye :)

anne,
itu encik muslim kita.. hehehe busunye besau laa susah nk dialienkan :p