Friday, April 25, 2008

265: tentang semalam dan esok

busu kemurungan lg ke??

Episod kemurungan aku nampaknya mula kendur-kenduran, tapi taklah bererti dah totally ok. Semalam aku n opismate pegi ke Metrojaya Warehouse Sale kat Seksyen 15. Lagiiiiiiiiiii la murung ok sebab aku ni blom gaji lagi, sangat²lah tekanannya bila menyedari hakikat diri dan poket bahawasanya aku hanya layak memandang je

Tapi betul ke aku pandang je? Takde maknenye~ Akhirnya aku belasah gak seketol blusher n loose powder yang masing² berharga RM10 je setiap satu. Ada jugak blusher yang rega RM5 tapi kalernye tak seswai dengan kulit aku yang sangatlah 'Asia' ini. Ini pun ada cadangan nak pegi lagi arinie sebab area cadar² tu aku tak pegi lagi semalam. Eh sape² nak pegi, sempat lagi sebab mende ni sampai Ahad ni tau. Aku siap tanye lagi kat pekerja² situ, dorang kata jangan risau barang habis coz hari² dia akan topap yang baru okeh Aku tengok orang lelaki pon ramai yang datang, tapi dorang serbu area perfume - perfume lelaki memang banyak. Memang murahlah kot, kalau tak takkan dorang sapu dua tiga kotak tetiap sorang (ke sebab dorang dah gaji?).

Malam tadi saje je ajak bebudak umah gi makan kat luar. Dah lama tak makan luar ye baby hihihih.

Pasal gath lak. Update tentang gath loba² Anul ada di blog beliau ye. So far yang dah dicadangkan ialah (aku kopipes stret jelah drpd Anul):

Venue : Mid Valley ( reason:bowling, movie, parking) <-- korang mainlah ek, aku tgk je hehe
Time : 12 noon (ok..feel free to suggest the time)
gathering post : KFC
Way to know who are the joiners : angkat dua tangan dan jerit kuat2 (sy kacak atau sy cantik)

See u ols tomorrow k!

21 comments:

achik said...

lepas gaji barulah syok melakukan sesi retail therapy.. kalau tak, haih.. makin stress.. nak beli, duit yilek!!

err saya nak skodeng korang bergathering je la.. buleh?? ;)

meera said...

salam syita,

ok akak ngan sodep kompem join... harap2 takde aral yg melintang atau pokok tumbang je la esok...

moga hasrat kita tercapai nak beramas-ramas mesra lagi, aminnn... hehehe

Masy said...

achik,
tu laaa pasal. tp klu dah gaji pon, ade mende yg lg penting nih.. huhuhu

hah? skodeng???! cik pulis!!! ada org skodeeeeeeeeeeeeeng!!!~

salam kak maya,
ok dua org ek.. Anul! ade dua org ni!

insyaallah ehehhehehe~

Ad Rifza said...

Awat nak tgok jekk...join main skali laa baru fun...hehe...

Time makan tu yg best..ahaks...mesti kecoh kan...hehe...best2..eh Ad lak best..ahaks

chot said...

kalau kerja kemas rumah aku dah beres..dah siap memasak...kain baju dah basuh...InsyaAllah aku joint esok..

Masy said...

ad rifza,
syok nampak.. meh laa join ;)

chot,
keje keras betoi ni.. angkut jelah anak bini ko skali klu dah gitu hihihi~

Anonymous said...

klo bwk member okeh kah?
-ku*zz-

Masy said...

kurzz,
mmber laki ke pompuan? ;) bawak jelah..~

Anonymous said...

klo yg sejantina ngn awk cmner....;p
-*urzz-

Masy said...

kurzz,
tak takot sy jeles kaa membawa diri kaaa ahahahahahha

bawak jelaaahhh :p

Anonymous said...

muahahhaaaa....;D! ala teman tpi mesra jer...*but xkompom lagi la dier bleh ikut ker tak...
-kur**

arianna adrizal said...

wah2 ader org mau tunjuk gelpren! ahaks ;p

akak, org nk am am laksa laa..

*kalo x dpt, geget pp alfi*

QasiehFirdaus said...

haih
nak ikot!

Anonymous said...

anne yg dikasihi,

Pembetulan yer...bestFREN okeh..diulangi..BESTfren!..sila jgn gosip okeh..;)
*urz*

Masy said...

kurzz,
mesra laaaa kan kan ;) sile2

anne,
haa tulah! perlukah akak cari boipren skang???

akak x kisahlah mkn mane2 pon.. janji anne blanje.. eh? ahahahah

qasiehfirdaus,
moh moh!!~

Masy said...

kurzz,
bukan bestfren awk tu sy ke? ahahahahahahaha *ade lak yg kene pelempang dgn gf encik kurzz ni kang*

myasefia said...

masy, akak tak dpt join lah. berada di luar kl. enjoicee ye u olls...

arianna adrizal said...

anne yg dikasihi?? wooo~~ akak .. sila jelessssssss

ahahahahaks ;p

zino said...

sape suruh pegi sebelum gaji..? utang dulu dia tak kasi ke? hehe

sape yg layak hadir tu? hehe

TedungS said...

aku ni rasa2nya kacak juga, tp tkleh join la pasal jauh bangat. happy gedering

Masy said...

kak mya,
takpelah.. mebi nextime :)

anne,
wek wek :p

zino,
tak sangke plk jumaat tu dah gaji hohohohohoho

tedungs,
jauh ek? takpe arr.. hepi hepi eheheh