Monday, July 28, 2008

297: kehilangan weekend..

:waaah: ::( :galit: :sobrakana: :anoto: :ayokona: :hilo: :scream::takot:

Alahai... takde maknenye hujung minggu ni tau tak. Aku kat opis ni. Jumaat malam, Sabtu siang, Sabtu malam, Ahad siang, Ahad malam. Memang malang.

Sian mak aku. Oh ye. Petang tadi mak aku sampai, dia tido umah aku hehehehe. Tapi kesianlah dia. Aku tak dapat nak layan sangat. Masa dia sampai, aku kat opis. Berkejaulah aku balik. Siapkan air untuk dia berbuka puasa, kendian bawak dia keluar makan. Pas hantar dia balik, aku ke opis semula.

Sian mak aku. Sibbaik ada orang kat umah tu. Tapi kesian jugek. Tadi aku call, mintak mak asingkan siap² bantal aku. Rasanya lambat lagilah aku balik. Huhuhu. Sian mak aku. Huhuhu~

Esok dia puasa. Kalau tak, boleh aku balik jap tengahari tu antau makanan. Tapi bolehlah, aku balik kejap ke jengah beliau. Huhuhu. Sian doh mak aku!

:tsk:

------

Berdamar dah satu badan nih. Aku pon godeh-godehlah blog. Saje nak tengok apa yang membuatkan orang terdatang ke blog aku neh. Ada yang memang taip terus url aku (teringin nak tau siapa hehe - macamlah ex aku tau blog nih hihihi). Tapi ada juga carian songsang yang termasuk kat sini..



Penyakit risau tak kurus pon boleh sampai ke blog aku nih?! Hahahahahahah!!! :ahaha:

---

Ahh gelak² pulak.. keje manyak agik. Mak aku dah tido kot skang. Sian mak aku. Huhuhuhu~

32 comments:

QasiehFirdaus said...

tak best kan klu ade org len guna bantal kita.. tak best! Tak best! :)

Masy said...

qasiehfirdaus,
ehheheh tp klu mak sndiri, x kisahlah :)

Purpleheart said...

Kalo mak, rasa tak sampai ati nak buat dia sunyi yek. Tapi adakalanya kerja dan tanggungjawab buatkan hati ni rasa serba salah, mana satu kena utamakan?

Rya said...

hmm..sian mak kak masy..
kat akak, sian setengah je..
ehehe..

err..
penyakit risau tak kurus?
pelik ah nama penyakitnya..

zino said...

mak dia datang nak teman dia.. dia pulak pegi kerja.. macam amna boleh terbabas kerja weekend ni? tak patut betul bos dia tu..

baru tau macam2 info ada dalam blog dia ni hehe

Masy said...

kak PH,
betul tu... tp nk wat camne kan, timing tak kene huhu

rya,
lohh sabau jelah hehehe

tau takpe :D

zino,
mende urgent.. nk wat camne huhuh

amacam.. informatif tak blog sy ahahahah!!~

achik said...

mak aih.. 7 hari keje.. siap malam pun kene keje gak.. huhuhu..

err bukan saya ye yg gugel carian tu ek.. ;p

Masy said...

achik,
4 hari keje cam biase, hari2 terakhir (seorg patriot) dlm minggu ni je yg sadis huhuh

ooooooooooo anda rupanya!!! ahahah!!

Ungku Nor said...

siaaann kat mak akak..eh, tersilap mak la plak..siaannn kat mak awak ek? ek??

arsaili said...

salam...reliable ker track tuh..ahahaha..sampai ke penyakit kurus

masyita4180 said...

kak ungku,
heheh nk sian kat akak je pon bole gak *tanpa sebab* :D

salam arsaili,
hahahah tu lah nyer.. sapelah yg cari tu agaknya :D

kadok said...

perghhh...sabtu ahad keje..dari siang ke malam..ujung tahun ada award ka? ...maaf..bikin hati kamu panas...hahahhaha...:p

masyita4180 said...

kadok,
hahahaha klu ada award je pun watpe, klu dpt duit juta2 ok gak ;D

Masy said...

*try try*

13may said...

huiii...keja keras nampak :D

Hasnul Efendi Md Yusof (ANUL) said...

waahahahahahahahahahahahah

penyakit risau tak kurus..mmg dia dtg kat blog yg btul tu..ahahahaha

weh..aku nk icon2 ko yg cumey dan besh tu bley?nk juga tau camne nk check carian kat blog aku tu..bgtu bgtu

masy montok memuaahhhhhhhhh

Masy said...

anul,
hahahahah siooottt je ek ko!

psl ikon tu: ade kat blog noushy. sile ke: http://panasians.blogspot.com/2008/07/more-emoticons.html

yg check carian tu aku letak extreme tracker. ko selongkar la tenet ek ehehehhe :p

meera said...

syita bawak mak ko gi pesta buku selangor lerrrr...

KAKTINY said...

penyakit risau tak kurus... kah kah kah.. tak tahan siot... hahahhaha

Lee Novotny said...

Kann..pelik peliklah hat yang datang blog kita ni kan?? Macam blog mak tu (tu diah..sindrom tanak kalah dah mai dah!) hat yang dok cari kerja kosong drebar lori pun ado..nak cari fasal mak datin gersang pun ado walhal, non-ado semuanya kat dlm blog mak..felik yaamatz noh? :P

Masy said...

kak maya,
tak sempat kak.. dia kat umah org smpi esok je..

kaktiny,
hahhahahah terasa cam saiko pon ade ni :D

lee,
dulu ada yg lg pelik tp x ingatlah. drebar lori?? hahahahhaha!!!! tu dia ala2 yellow pages dah blog hang na! :D

faisal said...

slm kak, hish akk nih..bizi sangat sampai mak datangpun tak semapt nak tido same,hihii...:P jgnlah bizi sangat kak..tak pernah abispun kerja tu,hahahaha*ckp org..:P

smoga akk sihat2 hendaknya..akk nak rase tenang hati tak? mailah blanje org lunch,muahahaha

Masy said...

salam acai,
tu laaa sadis kan? tp mlm td kan boleh je hehehe. kanmain lg bebel ek :p cam mak nenek! hahahah

insyaallah sihat ajer.. akak rasa x tenanglah belanje acai, pekata kita dting kat sikret dan klu acai bayar, maka tenang sudah ati akak ahahahahah~~

kakluna said...

best jugak cari keywords ni..haha..boleh wat entry besok lak :D

taktau la pulak akak kat blog masy boleh belajar hukum li'an dan adab ke kubur..ha ha ha

Masy said...

kak luna,
ekcely sy penah buat entry pasal hukum li'an dgn adab ke kubur - serius ni. tp cari sendiri laa ek hehehe

elizhitomi said...

hehe..tersinggah page ni..lawak plak bace tracking..
mmg syok kan bile sesaje semak tracking tu macam2 boleh terkeluar..hahahaa..;P

nice page sis..;D

Masy said...

elizhitomi (fuh nama cam jepun hehe),
tersinggah hari2 pon takpe.. hehehe. tu lah.. kekadang tu mmg terbeliak bijik mate menengok mende yg dorg search tu hahaha

thanks dude ;)

Mr penyubiru said...

aku taip kat google "penyakit risau tak kurus" dan akhirnya jawapan itu membawa aku ke sini.aku rasa ko dah kurus,so takyah la risau lagi ekk.hehe..

xpe,nnt biler ko dah tak bz,ko jengukla mak ko dan entertain dia semula.

Masy said...

mr penyubiru,
fuh mkn dlm tu hahaha!! aku x brape kurus senornye, ade certain part yg berisi yaa amat. tp ok laa tu ade gak org kata aku kuros wahahhaha!!

ermm... dia ada lg kat umah aku ekcely. smpi arinie jelah heheh

Mya said...

program kebersihan tandas sekolah <<-- akak rasa ini paling kelakar. hehe..

flush said...

bz2 pun, ym tetap on ye.. hehhe..

Masy said...

kak mya,
itu pon satu hal ahahahaaha!!

flush,
on off, x tentu gak eheheh