Friday, August 01, 2008

299: adoi laaa.....



Alkisahnya inilah nasebku. Sesampai je aku kat bumi Shah Alam pukul 7.30 malam tadi (tak sempat masuk lif pon), aku dipanggil ke opis dengan kadar segera. Maksudnya, masa tu jugaklah. Tapi setelah mengaplikasikan hikmat perayataan kata-kata madu penuh beracun, aku berjaya balik jugak dan mandi - kendian baru ke opis pukul 8.30 malam.
:tsk:



Dan untuk kesekian kalinya aku tersadai kat opis sampai pagi ni hah. Ah! Nak cite pasal kisah kat JB semalamlah.



Semalam. Singgah dekat hentian mana tah untuk menyahut seruan alam (nature call). Lepas aku tamat, ada laaa pelancong² yang aku syak daripada Taiwan pun nampaknya dipanggil alam masing-masing. Elok je aku nak tacap, tah camne tah aku boleh terpandang kat toilet tu. Dan.. yaa.. aku sedang menyaksikan pertunjukan lucah bertajuk 'mari menjawab panggilan alam tanpa menutup pintu toilet'. Hurmmmm....



Nebes gua. Terus blah dan terkesima selama beberapa minit. Huhu~



Aku lapaulah. Perutku berbunyik ring-ring-ring. Dan aku ni dah dua kali menjawab panggilan alam yang 'major'. Lagilah kosong perot mek.

:antok: Ngantoklah woit. Huhuhu.

18 comments:

Anonymous said...

patut sembab jer muka....isee..
"yg mnjwb panggilan alam tu" xpasan ker pintu xtutup?..or dier sengaje jer cz awk ade kt situ*tanda tanya disini...huehuehe
****Z

Rya said...

olololo..cumilnya muke cedih tu..

ihihihi..tak dpt nak bayang t'tgk show mcm akak tgk tu..
diorg tak pasan ke toilet tu ada pintu? atau tour guide diorg ckp malaysia punya toilet takde pintu? atau toilet tu memang takde pintu? atau apakah mata akak dah ala2 superman, menjadi sgt telus?

atau kenapakah sy byk tanya sgt ni? berminat sangatkah? *lol*

Masy said...

kurzz,
huhuh

dia mmg saje la wak x tutup pintu.ala2 sharing n caring :p

rya,
akak masih pening2 smpi skang ni hahahaha. ala dorg mmg saje je. siap kekawannye kerumun menengok upacara pembuangan tu huhuhu. sungguh tak bertamadun :p

arianna adrizal said...

"olololo..cumilnya muke cedih tu.." <---- konpom pasni kak masy akan wat muka sedih jeeee.. kunun kiut ler.. muahahhahaha~

ha, sila jgn marah sy. tak baek tau mrh org dmam. huhuk~

Sastri said...

isk isk... tak senonoh betul aksi 'mari menjawab panggilan alam tanpa menutup pintu toilet'tu... depa dah biasa kot Masy?

Sierrauniform said...

sapa yang super bangang tak tutup pintu toilet tu weh, montot itam ke putih?
kalau aku nampak sure dah kena sumpah durjana dah si bangang tu,
saja cari nahas laaa..huh

kadok said...

org dah bg tgk free..tgk aje la..wahahhaa

flush said...

huhuh.. photoshop menjadi..
buat tender ke sampai pagi tu.. kadang2 best apa.. aku dlm setahun tu adalah 2-3 kali baut kerja sampai kesubuh.. pastu dpt off jap, masuk tghari blk..

achik said...

mak aih.. x tahan sgt nak terkucil sampai tak sempat tutup pintu ke.. huhuhu..

Masy said...

anne,
huhuhuhu *muke sedih* comel tak? hahahahah!!

loh demam sudah? padan mukaaaaaaaa hahahhahah *kuar tandok*

sastri,
agaknyalah, mcm x kisah pon bila sy pandang2 dia lps dia selesai urusan tu huhuhuh

rembo,
aku bukan nampak montot dah, nampak *&^%*&*(*^&% ko paham2 jelah ape tu ek. mmg rasa nk sepak bertubi2 je rasanya

kadok,
alahai.. tak selera ah! :p

flush,
x guna photoshop pon ;D

kadang2 best laaa tp klu dah streeeet seminggu camni, apekejadahnya? huhu

achik,
bengong kot? hu~

Nick Carter said...

Cumilnyerrrr... anak saper le tuuuu :p

axim said...

away ayq mata tebal mencurah curah tuh???dashyat...!!

kak lin said...

maknanya bos Masy sentiasa je ingatkan Masy... :) Penting Masy ni... okla tu :)

Mr penyubiru said...

makanlah pi chi kit tek aun (aku dah lupe eja nya) utk melegakan perut yg memulas.hehe

zino said...

amboi sedih bebenor nampak nya.. tak elok sedih2 ni.. meh kita belanja satay ke McD ke Pizza ke.. nak tak? hehe

Masy said...

nick carter,
ahaks!! sape lg lalalalala~

axim,
penat gilak tuuuuu :)

kak lin,
alaaaa klu dia lupa time tu pon sy x kisah kak :(

mr penyubiru,
hahahhaa hang ckp kt aku kaaa :p

zino,
aikk bole gak! td sy lalu dpn opis en. zino tau ;)

Lee Novotny said...

Theyols ni pehal selamba badak jah dinch tutup pintu toilet ni??? Okey, kalau nak tayang body bagai tu fair enuff tapi erkkk please laa weyy sampai nak tunjuk BENDA tu terkeluar dari vontots bagai..EWWWWWWWWWWWW!!!

tapi kelakar sundelzz..dok terbayang cemana uols punyer mimik muka masa insiden ittew hiks...

Masy said...

lee,
hanjing sangat kan!! tp tak laa nampak vontot noks, nampak *&^&%*& - yg hok depan tu laaaa. disgastingggggg

hahahahaa muka rasa merah2 itam. dan teringin nk terajang vontot itu org!