Wednesday, November 26, 2008

340: Jawab tag Zaida dekat di hati ahaks

Salam semua~
Aku wat entry yang berschedule memandangkan masa koang baca entry ni, aku dah ade kat Melaka dah ni. Ada seminar yang mengujakan (tipu.. aku seminar semalam). Aku suke. Dan esok lusa aku cuti pulak - kamis jumaat aku cuti sebab nak ngabihkan cuti yang banyak. Rasanya Isnin aku nak amek EL lah. Tengoklah macamana.

So.. ini entry menjawab tag Zaida. Berangan laaa ex ade depan mata tanya soklan-soklan gini. Ehehehe..


1.Hi..how are you?
Fine

2. Hey! You wanna go to the mall?!
Bole gak. Nak belanje ke?

3. I LOVE U
Ulang lagi skali? Tak dengarlah.

4. DO u want some cookies?
Mesti tak sedap ni

5.Can you take me a picture?
Motif?

6.Help me in my work?
Kalau bole tolong, bolehlah..


7. Here's my gift to you...
Tengkiu

8. Let's just be text mates
Ape-ape jelah, jangan housemate dah lah

9. Do you want me to buy you an ipod?
iPod je? Bagilah banglo sebijik

10.Let's sit together in the bus
Ha? Kete awak mana?

12. You're still pretty...
ehem.. baru tau kee... :p

13.I still LOVE you!
*sangap*

14.Can I visit your house?
Buat ape?

15.Do you love me?
Jap eh nak gi toilet, tetibe rasa nak berak pulak

Aku nak tag this to...

1. Jarah
2. Ad3ck
3. Kak Ungku
4. Kad0k
5. Rya

Buat tau. Balik cuti ni aku check blog korang, anggaplah ni kerja sekolah ok. Kalau tak buat...


:inlove:Don't miss me!~
(semalam aku jumpe dia. Ok je, takde tanye soklan mengarot cam kat atas tu hahah)

32 comments:

zino said...

selamat bercuti...

ad3ck said...

ta mo buat jugak! oi2 da abes berak belom ahahaahahahaah ROTFL

Masy said...

abah angkatku zino,
hehehe ni tgh tgk2 ye ke bole cuti ni hehe

ad3ck,
buat jugek!!!! br lps hahahah

KAKTINY said...

hari ni kaktiny mana ada entri sayang oii... kehkehkeh..

hmm.. abstrak betul siput babi tu diletakkan kat atas paler camtuh.. ok gak tu.. cantik cantik.. buleh ganti pesen2 tudung bagi sapa2 yang suka pakai takat tutup rambut jer.. hihihi... (tgh dok blajar baca ayat dengan nada yang positif.. kahkahkah)

Masy said...

kaktiny,
ha?

hahahah betoi jugek tu. kirenye CT Nurhalijah approve tak pesen ni utk dia gayakan? hehehe

Mr PenyuBiru said...

fiuh! lega aku tak kena tag.

Masy said...

penyu,
malas aku nk tag ko.

Jard The Great said...

hahaa... malas nk tag penyu?? kak baby.. nnt ku jawab k...

ceh... seb baik pendek jer tag nih..

Jard The Great said...

sepa yg amik gmbr die dgn kak tu???

ade org ketiga ker?? musykil nih.. hehe

Masy said...

jard,
baguslah adik nan seorang ni, sama baik dgn dak amin hehehe

ermmm... bdk2 opis masa tu amek heheheh~

Hasnul Efendi Md Yusof (ANUL) said...

ekekeke...buring nya tag ni..nasib aku tak kene..akakaka

oit..jln2 ingat kat aku ek..ehehe

Mak Su said...

hahaha, seb bek tak kena

Masy said...

anul,
hahahaha bole tahan laa hahaha

ingt jelah ek.. ingatku dlm doamu :D

maksu,
haaa sibbaik kali ni je.. kali2 lain tatau lg haaaaa~

Cik Zura said...

uihkz geli nengok siput atas kepala... geli..seriau ...

Ungku Nor said...

gua tadek boipren..so takyah la jawab eh?
ehehehehe

Masy said...

cik zura,
hahahaha same lee kite ;))

kak ungku,
haa ngelat laa ngelat.. org kensel je EL ari senin ni kang...~ :p

nick carter said...

Kuch kuch Hota hey... auwwww.... hahahhaha

arsaili said...

salam..takutnya tengok siput babi tuh..errrkk

Masy said...

nick carter,
itu dulu arrr.. :p

salam arsaili,
hehehehe jgn takot.. rasanye guna ps je tu hehe

zino said...

sekejap nya cuti.. ambil la lama sikit.. zino tak plan lagi sempat ke tak cuti.. banyak bona kojo nya..

kad0k. said...

kena jwb ke masy?...hahaha

Rya said...

aik
aik
aik
tersangkot
takde boipren
jatuh hukum harus je ni
kan
kan
kan

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt bercuti...ha, dengar tuuu cikgu dah bebel2, sila wat keje sekolah key....

lindosh said...

cuti la plakk

achik said...

gambar tu akak nampak cam pompuan melayu terakhir.. sungguh sopan gitu.. ekeke.. ;p

Jard The Great said...

err..kak.. ku tgh kumpul tag..kalo dah bnyk..baru ku buat seme tag.. hehe.. =p

tak balik lagi ker?? huhu..

kingbinjai said...

ha ha ada lagi tag2 ni ya

13may said...

kenang daku dlm doamu :)

Acai said...

lamanya cuti kak,huhu..cepat update update!!

Masy said...

abah angkatku zino,
lama laa ni hehehe.. ari selasa baru masuk eheheh

kadok,
wajib! hahahaha

rya,
kene jugek! tak kireeeeee

kak RM,
yaa mekasih kak :) heheheh marah dorang kak hahaha

lindosh,
well... hihihi

achik,
ai biaselah.. kan mmg gitu.. hahahahah!!~

jard,
ok laa.. kumpul laa ye.. :) ni dah abes cuti ni hihi tp tataulah minggu dpn plk camne hihihi

kingbinjai,
cam email 4ward2 jugek hehehe

13may,
mmg sentiasa tkenang hahahah

acai,
dah apdet daahh hehehhe

capik said...

menarik blog ko neh...ade caption dlm gmbr....suke aku

Masy said...

capik,
aku pon suke org yg suke blog aku heheehh. thanks :)