Tuesday, December 02, 2008

341: Tag Siriben pulak..~

Salam. Entry auto lagi hahaha..

Siribenmerah dah tag aku. Tag pasal boipren lagi. Aduih laa.. Tapi rasanya yang ni simple je, tak semelankolik tag yg Chika bagi - sebab tu pending tak buat-buat lagi kerana daku ingin mendapatkan feel dan mood yang seswai hueheheheh (sebenornye takde jawapan untuk semua tag beliau tu huhu).

Katanya untuk blogger yang single. Haa gitu katanya. Mari mari~

7 Ciri Wanita/Lelaki Idaman Anda
bijak
tak tinggal solat
respect me as a person - gadis melayu yg Islam ini
punctual
Caring, Loving
<-- tiru Siribenmerah hihi
Sporting <
-- tiru lagi lalalala

7 Wanita/Lelaki yang tak pernah anda minati sepanjang hidup
perasan ensem
lawak lucah
underestimate me
suke meroyan secara kerap dan tanpa sebab
joystick (klu pompuan org kata 'queen control')
penipu bosa
bodoh sombong

tambah satu lagi bole?
yg bucuk acem
~mental wooo klu jumpe lelaki camni~

7 Perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang diminati
nebes ler ai
hepi \(^_^)/
terkoma 3 hari
ICU dua minggu
cirit-birit
lapau perot
hahahahah taklah.. nebes je sebenarnya kahkahkah!


7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
semua tempat yang aku penah citekan dalam entry² sebelum ni. plus sumwhere yang kalau nak pegi kene naik ketebang. katne tu.. nantilah pikir kendian. tapi bukan balik Melaka laa yang pastinya :p Korea ke.. *berangan*

7 barangan / sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan kepada si dia
banyaknya nak bagi. bagi jiwa raga dibelah 7 boleh? istimewa la tu

(tapi ni jantung hehehe, bolehlah - bertemakan pendermaan organ)

Tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda..
Negaraku. patriotik abes. Tema cinta : Ku Cinta Kamu Laksana Ku Cinta Negaraku.


# patutnya aku schedulekan publish ari senin, sekali kuar ari selasa lak.. ermmm pape jelah heh~

29 comments:

Jard The Great said...

waaa!!! welcome back!! ke blom balik lagi nih???

Jard The Great said...

uits..ku dah jawab hutang tag tahu.. eheh

Masy said...

jard,
dah balik dah.. heheheh.. hah dah jawab ke? dtg skrang!~

ad3ck said...

ooo main schedule2 je eh skang. sy pong nak tulis 7 post utk stok seminggu ar pastuh schedule ehehehehe.

Masy said...

ad3ck,
itu pon akak salah setting. ko tgk abg nyu2 ko dh meroyan bile akak x apdet blog hahahahaahha

Anonymous said...

7 Perasaan anda sekiranya keluar dgn org yg diminati..
nebes...hepi..koma (3 hari tuu)..ICU 2 minggu??..nih lagi satu CIRIT BIRIT?
p/s: psst..sintom2 nih minat sgt ker atau kene sampok biki!!..hheehe lain bonar ;P
***Z

Masy said...

kurzz,
heheheheheh terkujat tanda x percaya punye simptom hihihih

Rya said...

komen ke 8!
*ntahla lari topik tak terskala lg*

HEMY said...

korea???hehehe...gi gi...tapi jauh.baik ko tenung aku hero korea ni..ehehe

cules

Masy said...

rya,
aiyoo bkn dpt adiah pon hahaha

anul (hemy??),
hahahaha tenung ko. baik aku tgk tv laa hahahahah

blackpurple @ jowopinter said...

Aku terasa bab 'perasan ensem' itu. Hahaha!

Masy said...

BP,
lelaki mmg ramai berperasaan mcm tu hahaahahahhhha!

Lan Rambai said...

siapalah yang mulakan tag-tag ni semua ek?

err.. joystick? 1st time aku dengar istilah tu utk lelaki kontrol.. ingatkan king control.

kadok said...

hati belah 7?bole ehhh..bole ajo?..:p

Mr PenyuBiru said...

aku meroyan?? hahaha..
sib baik aku termasuk dlm 7 tu.hik3..

Masy said...

lan rambai,
hurmm.. unsolved mystery laa hehehe

aaa aku pon pestaim guna istilah tu. kene patenkan ni.

kadok,
belah jelah heheheh

penyu,
haa ko la :p
aik ko bkn perasan ensem ka :p hahaha

Ungku Nor said...

ni mesti sbb eksaited sgt nak cuti aritu sampai silap date nak publish..;p

Masy said...

kak ungku,
agaknyelah kot heheh

noorlara said...

masy,
lagik satu perkara penting lelaki idaman adalah kedudukan ekonomi yg kukuh atau setidak-tidaknya ada pekerjaan yg tetap dan halal!
ingat tu!

Masy said...

kak noor,
betui tu! jgn makan duit bini hahahaha

Mak Su said...

meriahlah tema lagu tu , sgt patriotik

Masy said...

maksu,
mmg meriah amat! heheh

*SiRibenMerah said...

seb baik da jawab..
wakakakaka..
leh tahan gak jiwang nye..
muahahaha..

Yg best tuh adalah part bau acam.. hukssss.. I pon x sanggup okehhhhhhhh =P~

zino said...

bila baca negara ku je terus tergelak sorang hehe

Masy said...

siribenmerah,
mintak2 lps ni jgn laa org tag lagi, x daya nk jawab hahahahahah

betoi kan, leh luruh bulu idong :D

abah angkatku zino,
hehehehe sabo sabo :)

achik said...

gambar pes tu x kuar lak.. akak buh gambau apa ek? ;p

Masy said...

achik,
gambar doc stink yg berkata - stop odors hihihii

Sierrauniform said...

cane nak buat aouto publish tu?harus buat jer bg org pemalasan mcm aku ni..

Masy said...

rembo,
aaa nantilah aku cite hehe