Wednesday, January 07, 2009

350: baby yang tengah senyum. tapi tak tentu lagi hepi lama² :D


Salam sume..

Hai.. sapelah yang baik ati bagi adiah ni? Aku rasa nak tergolek memerang je masa member ni hulurkan adiah dalam kete. Dan bertambah rasa nak melompat-lompat laksana bebola katak lepas unwrapped the present. Aiyoooo makcikkk!!! Ko tau tak mende ni ade dalam wishlist aku?? Errr aku tak penah pun revealed wishlist aku ehehehehe, takat wishlist tempat² nak pegi adelah. Apepun, mekasih laa sebab adiah and belanja makan kat Sikret Resipi malam tadi. Mekasih bebanyak, dari Kemboja ke Ethophia. Haaa Acai! Akak takmo dah Sikret Resipi, nak makan kat tempat lain plak lalalalala~

(masih terharu lagi sambil belek² mp3 player tanda tak percaya)

Oh ye.. lupe plak. Untuk semua yang wish via sms, call, YM, friendster dan especially kat entry sebelum 2009 tu, mekasih bebanyak ye. Yang paling surprise rasanya bila Kapai call aku all the way from sumwhere in Arab Saudi. Aku tataulah nama tempatnya. Tapi begitulah. Terharu lagi. Dan kali ni.. sume abang-abang aku ingat besday aku. Bagus bagus. OOoo.. Angah lewat sehari. But still, ade jugek :)

(masih terharu lagi sambil belek² mp3 player tanda tak percaya)


Maaflah, terover excited pulak. Baby tak biase dapat adiah dalam wishlist. Jadi baby mau gerak dulu.

(masih terharu lagi sambil belek² mp3 player tanda tak percaya)

:puppyeyes:

40 comments:

Rya said...

syukenye diee.. ; p

en_me said...

sonoknyerrr dapat mp3 .. kanns

Masy said...

rya,
suke suke eheheheh

en_me,
fuhhhh tak tercakap! :D

ad3ck said...

ai tunjuk je ker, hulur2 le bagi pinjam seminggu LOL.

Masy said...

ad3ck,
pinjam?? sewa laaa.. satu jam Rm5 hahahahah

13may said...

jgn lupa besday aku 13may nanti :D

Mya said...

happy belated birthday baby! :)

Masy said...

13may,
ahahaha. yelah.. patutnya aku pon letak nama aku 4jan kan? hihih

kak mya,
tengkiu kak! :)

Acai said...

Waaaaaaaaaa, bestnya dapat mp3 yang cantik banget tu..jadilah pengguna produk Apple,ceewahhh...aritu orang ada komen tapi macam dah hilang plak,huhu..takpelah, nak wish hepy belated besday lagi kat akk..:) semoga apa yang akk impikan dalam hidup akan jadi kenyataan,amin..

Tak kisahlah kak nak makan kat ner orang blanje,kekekeke...kalenderpun lum bagi lagi,hihi..:)

Lan Rambai said...

keciknya hadiah ko!

Masy said...

acai,
best2 hehehe. sibbaik x beli masa pc fair aritu ;) oo mekasih2.. amiin utk sume doa2 acai :)

aaa kat mana eh? layan kedai mamak jelah... akak nunggu je kalendar ni hehehe.

lan rambai,
ko nk bagi laptop ke? besau sket hahahaah

arianna adrizal said...

hehehehehee..
xtido la mlm td yek =p

debikdebuk said...

apa kata ko hadiahkan pulak pada aku sempena besday aku..

Masy said...

anne,
tdo ttp tdo.. nk2 lak minah tu letak lagu nasyid byk2 dlm tu.. terus ngantuk hahaahah

debik,
aku bg ko kotaknye laa eh. hehehe

Ruzaini Rahin said...

fuyoo..ipod shuffle.nak jugee..leh?

Jard The Great said...

ipod ker tu?? hehe..

aku pon baru jer beli mo3 cmtuh 1GB... tp bukan ipod la.. tp serupa dgn itu.. hehe.. utk adik ku di kpg...

=p

noorlara said...

hepi belated birthday ye hadek hakak yg nakal, semoga tahun ni bertambah nakal (oops), bertambah manis, bertambah idea dan bertambah segalanya terutama dalam kerjaya dan kehidupan adanya. Adiah, tunggu bila kita jumpa ek!!

Masy said...

ruzaini,
ntah, sy pon tatau hehehe. nak ke? bole.. siapkan saja ongkosnya hahah

jard,
akak tatau la jard uit..

aku dpt yg 2GB.. best laa haku hahah

kak noor,
mekasih mekasih heheheh. bile nk jmpe akak ntah ye.. hehehe

aNIe said...

Masy...Happy Belated Birthday...dakak dah lambar wish Masy...takpelah ye...

Seronok dpt Mp3 impian ye...alhamdulillah...diorang macam2 tau le pulak apa yang masy idamkan ye...

Ms Minnie said...

nasib baik ler ko tak bergolek memerang masa kat sacc tuh... tapi aku terkilan la.. sebab sampai last aku tak dapat carikan lagu exist untuk ko.... huhuhu

Masy said...

kak anie,
mekasih.. hehe takpe kak, bdk2 kat opis ni pon baru wish semalam hihihi

yeee sonok2. sy bajet2 si minnie ni ade pakai ilmu laaa hahahah

minnie,
hahahhaa kang malukan koang plak nk tgolek memerang. alaa takpe, aku dah masukkan dah lagu2 exists mlm td, kang aku nak masukkan lg lalalalala

tengkiu²!~ (^_^)v

RaFFLeSiA MeRaH said...

kenitnya mp3 diaa...cute ler sgt....

Mr PenyuBiru said...

bila nengok hadiah tu, aku rasa nak kejar semula posmen yg bawak hadiah dari ku itu. tak jadilah nak pos kat ko. hadiah ku tak seberapa.huhu.. (sambil berlari² mengejar posmen tersebut)

Masy said...

kak RM,
comel je kan? cute je hehehe

penyu,
ko dah pos ke? alaa.. rileks2 aku takkan kutuk nyer klu ko bagi kopok lekor.. aku rela je hehehehe~

Mya said...

akak pun ada benda nk bg awk gak.. takpe, nnt2 ada rezeki kita jumpe eh..

Masy said...

kak mya,
owhh ade jugekkah? yeyyy bile nk jmpe ni? bile bile hihiiihi :)

HEMY said...

wauu..IPOD shuffle dr minnie..smpi skang minnie nye blog aku takleh msuk..emel add dh bg dh

eppi sebeday masy..jom jumpe i bg u my first kiss for bday..ehehehe

Masy said...

anul,
wooo tu Ipod shuffle ke? haram aku tatau hahahaaa

kiss ekk.. sepak mau? wahahahaah!~

Ungku Nor said...

waaaaahhh..nanti buleh ar pinjam ;p

Mak Su said...

comelnya mp3 tu.....kaler nyer pun sweet banget

Masy said...

kak ungku,
waaaaaaahhh masa nk pinjam tu kene la akak ulur adiah lain plak lalalala~ :D

maksu,
cute sgt kan? mmg sy dok aim kaler ijau tu laa masa g PC Fair aritu hehe :)

achik said...

wah comelnya.. :D

Masy said...

achik,
yg mana, ipod tu ke akak? hihihihi

[S]itie [B]Um [B]Um said...

suke die ek? hehe

zino said...

best nya dapat hadiah...

Masy said...

sitie bum bum,
isk mestilah sukeeee.. hehehe

abah angkatku zino,
best2! abah nk bg ape plk? hihiih

w.a.w.a said...

@_@
anda sungguh bertuah..
btw epi belated bday!

Masy said...

wawa,
mana nak sama dgn adiah sebeday ko dulu ;)
tengkiu2 :D

Darkz05 said...

walaupun agak lewat, Darkz ucapkan Selamat Hari Lahir buat Masy. Moga Happy selalu k =)

Masy said...

darkz,
terima kasih :) insyaallah~