Monday, February 09, 2009

362: Jawab tag

Salam sume..

Masa belek² blog Kak Mya aritu, baru perasan dia ade tag aku. Alkisah memang tak perasan laa sebab akak aku sorang ni rajin bebenau apdet blog, dengan gambar satu bakul sekali upload hahahah. Kekadang tu aku rasa panjang giler entry beliau tapi tertipu sebab banyak gambar itu menjadikan entrynya panjang. Korang paham tak? Tak paham sudah. Hahahaa.

Tagnye begitu kemudahan sekali.

RULES:

The rules are simple. Use Google Image to search the answer to the question below. Then you must choose a picture in the first page of the result ( Gambar dekat 1st page je), and post it as your answer.. then tag 6 other blogger/ reader/ people...
the tag start.. now!

i'm.. (plain)
i really want to go to (korea) hihi

my favourite place (home) --> berangan laa nk ade umah cenggini

my favourite things (my bed, my cam n my house)

my favourite drinks (coffee)

my favourite food (domino's) --> sbnrnye tgh tingat nk mkn ni huhu; nak nipiss

my favourite color (brownish)

i live in (shah alam)

i was born in (melaka) --> tp bkn kat dpn A Famosa ni laa

my school / college (UiTM)

my favourite series (Criminal Minds)

my hobby (travelling)

i wish (i'm happier than today)

Sape nak buat tag ni, dipersilakan..

17 comments:

chii said...

chii nak g korea gak..nk cari bf org sana..ehehe

Jard The Great said...

dominoes mmg lagi sedap dari pizza hut.. sepa setuju angkat tangan!

Yatie said...

ayoo, gigihnya nak menggoogle ... kalau rajin karang nak try wat la .. kalau malas, nan ado la ek .. hahhaa ...

hanisakura said...

eheheheh.nak p korea eh? ai nak p jepun :p.. skang pun can dah addict ngan japanese food.. tp mahal..xleh nak mkn selalu (T_T).. nnt sile la dtg melawat blog ai lak hanisays.blogspot.com.. tp baru lg. entry x byk :p

HEMY said...

gambar first tu sangat memuahhhhhh!!!

Mr PenyuBiru said...

xde idea la tu. hik3..

Mak Su said...

tag bergambar, wah...tapi malas nyer nak cari gambar yang seswai... biar org lain buat ler.

zino said...

buat tag..?... minta maap hehe

13may said...

tahniah sebab berjaya jawab tag dengan penuh comei :)

Masy said...

chii,
hamboihh smpi nk cari bf tu hihiih

jard,
aku angkat dulu!!!

yatie,
mmg memerlukan kegigihan yg besau neh :D

hanisakura,
waaa dah ade blog. satgi akak dtg ;)

Masy said...

anul,
memuah cam aku hihihihi

penyu,
ade tp dulukan mana yg patut, kang lupe lak

maksu,
isk maksu ni bile nk rajin ni hahah

abah angkatku zino,
ni lg sorang hahah

13may,
ko nk puji aku eh? mekasih2 hahahah

kad0k. said...

student uitm jugak ehhh? shah alam ka? x pernah nmpk pon sblm ni..huhuhu

Masy said...

kadok,
ha'ah utk kedua2 soklan. awk kat belah mana? school sy jauh terperosok nuuuuun di ujung sanun heheh

achik said...

saya pun suka cite criminal minds.. :D

Masy said...

achik,
sayer pon :)

Mya said...

akhirnya, terjawab juga tag akak ini yaa.. hehe..

Masy said...

kak mya,
akhirnya akak baca gak tag ni hihihhi~