Wednesday, February 18, 2009

365: Ayoh kita berpesta!!

Tu dia tajuk.. ala² lupa diri dan maruah gayanya! Hehehe.


Gini ceritanya.. Ekcely daripada cuti Thaipusam aritu aku dah teringin nak gi piknik mandi-manda. Tapi tak terungkap dengan perkataan. Pastu aritu dok berbual dengan kanda Kurzz via YM, terkeluar lagi cite ni. Oleh kerana ada geng yang berminat, ku contact sohabat yang kelihatannya amat gemar dengan aktiviti membasahkan tubuh ni iaitu si kurus Anul.

Berdasarkan perbincangan sederhana pendek kitorang semalam, cadangnya nak bermandian di Ulu Yam pada ari Ahad, 8 Mac 2009. Bila dah masuk dalam entry ni maknanya aku nak ajaklah korang yang tengah baca ni untuk menjoinkan diri bersama². Rasanya kita buat stail potluck laa eh? Dak Anul tak aci wooo dia nak bawak paper buat alas je hahahahaha!

So camne uols? Meh laa join! Kalau ade cadangan untuk ke tempat lain, pun dialu-alukan. Tapi takmo Hutan Kanching eh sebab aku dah penah pegi (lagipun kang aku tacing kat situ sape nak layan huhu). Kirenye ni cam Gath-Picnic laaa gitu. Sape² yang tak pernah jumpe aku, lagi syiok kalau join. Malaslah aku nak bagi contoh hahahaahha.

Kalau berminat, droplah komen dan cadangan korang kat sini. Sape² yang serius, sila tinggalkan email supaya aku leh contact korang direct by sms (takleh by call, suaraku begitu berharga hihi). Nanti boleh kita bincangkan untuk arrange transport kaa (bukan sewa bas, ni kes tumpang² kete ke), nak jumpa kat mana, sape nak bawak ape, tema pakaian ke dan lelain lagi.

So guys, hit it!
:lamagawa:

25 comments:

ad3ck said...

Auww. seganlah i nak jumpa u. *blushing* *blushing* *blushing*

hanisakura said...

apekah maslah encik ad3ck nih? huhuhu

Masy said...

ad3ck,
awwww ai tau u malu tp meh laa join ahahahahah

hanisakura,
dia malu la tu konon2 nk jmpe akak :p hahahah

Ungku Nor said...

ko nih tade ke tempat piknik yang dekat2 sket dgn gumah akak..
cam ulu bendol ker..;p

hanisakura said...

malu2 miawww gatal :P

Masy said...

kak ungku,
alaa ulu bendol dah pegi dah.. jom arr kak, kata nk deting dgn org ;)

hanisakura,
mmg gatal hahahahhaha

tipahvogue said...

akak rasa cam akak kenal umat yg bernama KURZZ itu! tapi adakah KURZZ yang akak kenal adalah orang yg sama yang awak kenal ek?? kalo orang yg sama, akak pernah gi berpiknik dgn group2 kitoang dulu kat janda baek! cer ko tanya dia wahai dik nun!

meera said...

cam nak join je PESTA-PESTA ni...
tapi Ulu Yam tu cam jaoh la plak...
malas nak drive huhuhu...

tumpang kete ko je la bleh? keskeskes

Masy said...

kak tip,
tidak syak lg la tuh kak hehehe. enche' kurzz! sile respon kat sini hah! eheheheheh

(sekali klu salah kan ke malu huahaha)

kak maya,
jom!! jom laa tumpang. tp akak tau x jalan nk g sanun? *blur ni* hehehehe

achik said...

wah, sungguh menarik, tertarik ko mmg da bomb la cadangan ittew.. teringin nak join.. tgk la kalau dah kurus.. hahaha.. [macam takde maknanya je].. ;p

Masy said...

achik,
alaaaaaa nk tunggu kuros baru gi mandi2 alamat akak ni smpi da beranak pinak sok x gi mandi2 laa huhu. jom laa achik, takot kaa nk jmpe kakak baby? ;)

HEMY said...

ulu yammmmmmmm....ada byk port..yeah..jom..

tuan puteri..mari sy pimpin tangan..nnt jatuh tergolek dok..buruks bangettt

Masy said...

anul,
yeeee.... aku tatau nanti ko tunjuk arrrr eh

ooo takpe2... beta bole jalan sendiri.. hahahahah

arianna adrizal said...

ni gara2 lps geram xdapek ikot sy berendam raya cina aritu la ni eh.. huhu~

Rya said...

nak hit & run je buleh?

Masy said...

anne,
haaa ala2 gtu laa heheheheh

rya,
mane bole! :p

Mak Su said...

wah! selamat mandi manda lah uols :D

Jard said...

8 mac ek? Hmmm...
Nanti ku fikir. Hehe.

Masy said...

maksu,
meh laaa join skalik ;)

jard,
bole laaa bolelaaa eh eh ;)

Sierrauniform said...

ulu yam kaa..menarik tu..aku dah lebih 10kali pegi tuu..area training serang hendap tu..

tp tarikh dipamer kemungkinan perlu difikirkan dengan lebih teliti, ecewah perna bercanda kat kanching, mesti sejuk2 kan time time..hulalala..

arsaili said...

salam..wahhh bes nya berpicnic...

kakLuna said...

ala...napa tak berkelah kat tebing gaza...dekat sket... :P

ok la tu anul bawak surat khabar wat lapik. drpd dia bawak surat saman, surat beranak ataupun sampul surat..kan kecik sangat nak buat lapik?

zino said...

boleh joint tak boleh joint boleh joint tak boleh joint.. tengah dok fiki lagi ni.. hehe

kadok said...

masy....ada mandi buih sekali ke? i likeeee... ai rasa nak g...tp masalah la..kekasih i tgh sarat..xleh jalan jauh2...kim salam derang seme la..:p

Masy said...

rembo,
ooo dah biasa pegi eh.. gud2

haah sejuuukk laa masa tu tp xde laa adegan miang okeh.. mek masih suci ahahahahh!!!

salam arsaili,
mmg best.. ;) jom2!

kakluna,
klu bawak surat chenta atau suratman anak pak suparman pon ok kot? heheh

abah angkatku zino,
haaa nk join ke abah? moh2 bawak satu famili heheh

kadok,
ye tak ye eh.. tp klu rasa nk join, email2 laa ye. heheh