Monday, March 02, 2009

370: Ubah sket je

Salam sume..

Haaa.. blog dah tukau kulit. Ok ke camni? Aku rasa cam samting wrong pulaklah skin blog aku nih. Cam ade yang tak kena dengan jiwa aku je. Hurrrmmm nanti aku pikirkan ape yang tak kena tu. .
:ha?:

Sebenarnya dari minggu lepas, aku rasa paru-paru aku ni macam cedera parah je. Ni sume gara-gara akak kat opis ni gi sembur Ridsect dalam toilet sebab banyak semut. Tempat aku ni dah laaa tak jauh je dari toilet, pastu kalau ke toilet memang lama sebab banyak hal nak mengadu dengan pintu jamban tu hah. Satu hari suntuk aku menyedut bau kimia tu. Peparu baby ni dah laa sensitip sket dengan mende² gini - asap kaaaa rachon kaaa boleh bikin aku demam. Tapi yang ni sudah bikin aku vatok²lah.

Nak gi check doktel takot kang dia mengesan kes lain lak memandangkan jantongku aritu kan berdegup kencang dag dig dug. Takot doktel ingat aku kene darah tinggi kaaa padahal ni sume pasal ubat yang aku makan tuh.

Oh ye. Berdasarkan pemerhatian sendiri, dapatlah aku simpulkan bahawa pengambilan neskepe, kopi dan rerakan beliau selepas aku mengambil ubat itu - akan mengakibatkan degupan jantongku menjadi rancak dan laju semacam. Serasa jantong mau terkeluar gitu. Makanya beberapa hari ni aku takdelah minum neskepe tarik lagi lepas makan ubat tuh. Hasilnya, kurang sket laaa kadar kelajuan dag dig dug. Huhu~
:sweaty:

Kawan-kawan,

Pasal ke Ulu Yam tuh. Kenapa macam tak ramai eh? (heheh). Jangan sampai tinggal aku dengan Anul je yang pegi dah laa. Hahahaha ai tak rela berkeadaan begituw. Tidakssss..~ Macam aku cakap aritu, pape emaillah ye.

Esok aku ke Penang lagi. Letih laa pulak.

:yawn:

23 comments:

Mr PenyuBiru said...

kunun² ayu lah tu posing kat bridge tu.haha..

ps : layout ni ok cuma tang ayat header tu cam poyo skit.haha

Rya said...

camana nak papai tepi hiway ni, sok kejala.. ; p

ad3ck said...

emm. nampak comellah. gambar kat atas tuh pong cute.

maksud sy kulit blog neh. gambar tuh maksud sy banner tuh eheheeheheheh. jk.

Masy said...

penyu,
aku tak cakap eh.. ko yg cakap hahaahh!!

hahaha header lama tuh. aku rasa nk tukau tp nantilah. huhu

rya,
papai jelah dlm ni :D

ad3ck,
alaa malu2 laa plk nk puji2 ahkak hehehehe

Jard said...

haha... waa.. rajin nyer tukar layout..

ulu yam.. erkkkk.... 8hb aku dah di booking utk program lain kak.. huhuhu... minta maaf ye!!

HEMY said...

kalau pas ko amek nescape sejurus lepas makan ubat ko jumpa aku..

pergh,,,mmg ko pingsan baby...lg laju berdeguppppp!!!!!!!

Masy said...

jard,
tak rajin tp tpakse uhuh

alaaa ko ni kan mmg tau!

anul,
ahahahhaha apsal plk :p

Monkey D Luffy said...

ulu yam kat mana?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam,bahayos gak nescafe ni kan

Masy said...

monkey d luffy,
air terjum ulu yam sano. jgn kata ko tatau plk :p

salam CB88,
ermm klu org bpenyakit mmg bahaya la. tp kat sy ni sbb ubat tu, klu tak gua ok je :)

meera said...

syita, header blog tu cam xa belen tu yg rasa cam tak kena jek... bg akak la...

Masy said...

kak maya,
tgh dok ejas2 ni hah hehehe. tu trial je tuh ;)

akak nk ke pic tu?

yana said...

apesal tuan punye gambar (saya lar) xdapat original copy lagi nih?..huhuhu komplot eh;p

Masy said...

dyana,
:p dah send dah td lalalala~

kad0k. said...

nampak putihhh aje...
sempat lagi posing ataih jembatan ehhh...:p

achik said...

wah, berwajah baru.. :D

Masy said...

kadok,
nanti sy cat kaler lain :)
uishhh mestilah sempat eheheh

achik,
wajah je, hati ttp sama ;)

Wirawan Terulung said...

x kene ke?? tapi kalo ikut tilikkan makhluk planet zargus ni, mmg kene dan akan kene....

nak tau kene ape??

kene gelak arrr....:p

Mak Su said...

fuyoooo, wajah baru!

orait weh

ulu yam... tapi maksu nak ke ulu beranang. dekat ker?

Acai said...

wah dah tukar layout..:) org nampak ok je kak,hehe..emm, jalan penang je kerjanya,haha..dah lama tak pi sana..kim salam kat semua orang kak ye,hahahaha...ahad ni nanti org confirm kan lagi tao..:)

kakpiah said...

santekk..
putih mulus bersih..

err.. akak ckp kulit blog ko yer..
hehehehe..

oke la oke..
ko pon suwitt...
tp kalo ko ambik gambar baring2 lagik sekshi... branik? ;p

Jard The Great said...

oitss.. hapdet! hapdet!

Masy said...

wira,
haaaa gelak laaa gelak gelak :p heheh

maksu,
aaaaa? ulu beranang?? jap pk~

acai,
heheheh abeh tu dah projeknye kat sane nk wat camne huhu. haaa nanti kompem balik tau!

kakpiah,
alaaaa... klu akak x ckp pon org tau akak kata kulit blog ni, xkan nk kata org putih mulus kot hahahahh

baring je? aksi meniarap pon org penah buat tau ;)

jard,
haa jap jap :)