Monday, October 12, 2009

444: Cantek nomo entry ni

Semalam - di tempat seperti yang dinyatakan. Aku hadir membawa dua keping perut (termasuk perut aku laa) yang lapar lite-lite untuk dipenuhkan. Atas jemputan ye, bukan mandai-mandai datang show off wajah yang tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas ni. Heh. (tetibe je stetmen cam garang, ape kes? :p)

Open house katanya. Ingatkan kot opis member aku ke, upenye sepupu dia nyer opis nyer open house laa. Gilerrrr.. Mujur laa aku dan Anne pakai baju yang ok le jugek.. Eh ye ke? Rasanya Anne je yang pakai ok, aku cam biasalah - selekeh dalam kesamaran. Hu~

Malas nak letak nama artis² ni sume, nanti kang orang gugel - tersesat plak masuk kat blog aku neh.

Kuiz tanpa hadiah arinie. Siapakah encik kak berbaju biru tu? Klunya ialah cerita SUTUN. Ada sape-sape leh teka? Aku ni sampai kesudah rasa macam tak caye je itu dia. Satgi nak gugel ah gambar lama dia kat tenet. Hehe.

Makan dan makan. Tapi taklah beriya sangat semalam.

Mana de beriya pun, eksen je lebih. Tak nampak aku makan dengan penuh zuhud tu. Isk..

Mekasih Chet sebab ajak aku hehe. Oh btw, Chet ni kawan skulah baby dulu. Itu sajork :)

Malam tadi Umi sekeluarga datang menyinggah, borak kat bawah je.. Dah beso dah anak ko eh Mi, giler lama aku tak jumpe ko laa maksudnya tu eh? Sayangnya tak bergambau pon, takpe². Insyaallah ade umur jumpe lagi..



kalaulah memandangnya dengan perasaan ini boleh mendatangkan pahala, boleh jadi aku cepat masuk syurga. hmm..~

21 comments:

en_me said...

zuhud dgn mater menjeling tewww.. ammvoiii

achik said...

pandang siapa??? ;)


sape yg baju biru tu? nampak cam 'patung'..

Masy said...

en_me,
hahahahah zuhud laa tu.. tahap Robin Hood :p

achik,
sape tah :)

aa.. teka teka heeehheheh

Zareda Norman said...

masy

ambui zuhudnya menikmati makanan, sempat jeling kat meja buffet lagi tu, agaknya dalam hati tu, nak terkam apa pulak lepas ni?? hahhaha kuat imaginasi haku nih!!

HEMY said...

yg berlakon jadi sutun tu la kan???elok la tu...kang kita tegur kata kita prejudis..diskriminasi

padahal ntah sapa cipta 2 ayat jahanam ni yg buat benda salah jadi betul

apsal aku emo lak ni...??dem!! makan la baby..nk makan I pn buleh

Masy said...

anul,
betulll.....

tu lah... terus jadi no komen je ni kang.

bile kita nk g piknik ni weh??

Rozita said...

org cina tak suka la nombor tu masy.

Masy said...

kak rozita,
mmg pon.. tp takpe kak.. sy bkn cina hohehoheho

rya said...

zuhud ke? dah macam suap kiri kanan tangan/pinggan je?







larikk.. ^_^y

oranglidi said...

best o ade majlis2 cmni. hehe. lenkali ajak la wa. haha.

© ymn said...

tu bukan zuhud namanya ..


tp..





gatas bontas (makan x ingat donia) ..

hahahaha

Masy said...

rya,
pgang dua belah tgn sbb apam balik tu rapuh sgt hehehe

oranglidi,
bole2 tp bak agar2 laici dulu :p

yaman,
oiiiii mana derrrr tu eksen jelah :p

oranglidi said...

hahaha. x habis2 dgn agar2 tu. lu kate nak buat. wat aa! hahahaa.

Masy said...

oranglidi,
alaa aku tau la buat sndiri. tp aku nk yg ko buat. ade paham :p hahahaah

Mak Su said...

sutun??

Masy said...

maksu,
yup :)

ad3ck said...

persoalannya yang baju biru tuh laki ke pompuan kak?

KAMATO said...

makan tu tenguk pinggan, karang tertelan tulang kan susah...he he

Masy said...

ad3ck,
in between. hehehehe

kamato,
apam balik xde tulang ler.. hehehehe

arianna adrizal said...

aik gmbrku bercermin mata + kecelaruan gender tu xda pulek..heheh~

Masy said...

anne,
pic tu kan kat anne.. pi laa letak kat blog anda hihihii