Monday, October 19, 2009

447 : Huhuhu~

~Huhu 1~

Harini genap 9 tahun aku jadi anak yatim. Sukatilah kalau orang tak approved aku sebagai anak yatim pun sebab aku dah 29. Tapi untuk aku, sampai bila-bila pun - aku memang begitulah.

Alfatihah untuk abah. Yang aku tak reti nak sebut 'arwah abah'.




Madah Di Pusara - Exists - Jangan Gentar 97

~Huhu 2~

Sakit paler otak ni. Camne nak elaborate?

Esok aku kene gi Penang, dua hari. Sorang. Ada meeting. Ekcely takat meeting, ni dah kali kedua aku gi Penang sorang-sorang untuk gi meeting. Which is.. takpelah kot. Tapi..

Kali ni bukan takat gi meeting. Kene present pulaaakkk... Mr Sivaji takleh pegi sebab clash dengan presentation kat sini gak. Projek baru. Dah tu.. aku kene present pulak?

Cuak
Cuak
Cuak
Cuak

kerana..

Aku tak suke perkara berkaitan public speaking laaa weh. Aku ni penakot, ade faham?

Gara-gara ni sume laa.. aku makan tak kenyang-kenyang, tido pun mimpi hantu. Adeh... patutnya minggu ni laa minggu yang paling seswai untuk aku gastrik. Yang ko pegi gastrik minggu lepas tu apsal?? Kalau tak, boleh la skip.

Eh macam keji plak.

Takpelah. Tengoklah camne nanti ari Rabu tu. Moga tak pengsan pada hari kejadian.


~Huhu 3~

Semalam pegi open house kat Puchong (opismate) and kat Sentul (Jard). Nak 'huhu' kenapa? Ntah.

Saje je...



Aku tak cukup tidur la. Jiwa tak tenang.

27 comments:

en_me said...

sat.. nk letak milestone.. me first kahh.. ehehe

arianna adrizal said...

chop! nk pensan dulu arini. wahahhahaha~ *mantok.. mantok*

Masy said...

en_me,
yeee tidak syak lg hehe

anne,
cesssssssssssss ngantok neehhh

Jard The Great said...

huhu... kesian kak masy.. jiwa tak tenang wh..

ymn said...

sama lah kita

sya dah 17 thn musafir di aidilfitri

Masy said...

jard,
:) tp sedaplah puding smlm. sape buat? ;)

yaman,
tu dia.. musafir katanya... ermmm..

achik said...

Al-fatihah..

chaiyok chaiyok utk presentation.. ekekek.. ;p

HEMY said...

mmg cuak skit bila bab nk present. yg terrer public speaking pn sama..sbb sume takut attention direct kat kite

Masy said...

achik,
mekasih..

alaaa.... huhuh

anul,
tp blom dup dap dup dap lg. apsal tetibe cam konfiden je ni, poyolah aku.

huhuhuhuh ko tolong ar presentkan. huhu

Zareda Norman said...

masy

bayangkan yang indah indah pi penang tu dik...

Sharif John said...

Kita isap rokok dulu baru present wakaka

Masy said...

kak zar,
ni tgh dok bayangkan la ni kak heheheh

john,
rokok je! bak shisha tu, nak rasa stoberi :p hahaa

simple_me said...

kak,gud lak presentation..konpem voley punye..:)

KAKTINY said...

"jika kau fikirkan kau boleh.. "
sesuai tak bagi lagu tu kat ko skrg nih?.. hahahahaaa..

gugup, gubra, gabra.. sure ko rasa ada ulat bulu ramai2 dok menari-nari dalam perut kan kan kan...

ala.. ko present jer baby oii..
masa present, ko bayangkan kat org yg ada dlm bilik meeting tu, atas kepala diorang ada tinga arna, ada tanduk rusa, ada belalai gajah, ada sesungut rama-rama..

so, mesti ko dh tak takut.. tapi rasa comel jer mcm present kat dlm zoo.. kahkahkah.. (mampos kalau bos kaktiny dengar.. hahahhaha)..

Mak Su said...

huuhuhuh
huhuhuhu jugak

yang benar,
maksu anak yatim piatu

macha_sezs said...

huhuuhuu~

saje je. boleh?

dah klik skali.

:D

Masy said...

simple_me,
i hate presentation huhuhuuh

kak tiny,
lom ade lg ulat bulu dlm perot ni kak, tp rasanye esok akan start rasa gitu la kot? lmbt plak refleks kali ni, sengal btoi adik akak ni hehe

huwaaaaaaaaaaa takot gaakk.. apsal kene present kat binatang2 ni sume? gi masuk kandang hahahaaahah

maksu,
huhuhuhuhhu lg huhuhuhu

macha,
bolee hehehehe

oo klik nuffnang eh? thankkssss.. bsedekah pd anak yatim ni huahahaahha

yOnnA said...

kakak.yonna dah klik NUFFNANG akak seribu kali hari ni. SERIBU! kakak kene klik NUFFNANG yonna pulak! 2 ribu kali! klik tau! kalau tak,tanak kawan! hahaha annoying x ? :p

btw,nape akak x sebut arwah abah? hee feel something/ :) smoga ayah akak ditempatkan dikalangan org2 yang beriman.aminnn

oranglidi said...

al-Fatihah utk arwah.

Erina Asmawani said...

goodluck sis 4 ur presentation..alah, kaacang je tu, sis ley buat punya ;)

alfatihah, moga roh arwah abah kak masy tenang di sana~

ad3ck said...

takziah ye kak masy.

Mr PenyuBiru said...

alfatihah tuk arwah abah ko.

blackpurple @ jowopinter said...

Doakan abah kamu selalu eh...

azzam supardi said...

Hmmm...

HappyIrfa said...

semoga arwah abah tenang disana ditemani doa anak2nya.alfatihah

mya said...

akak pun anak yatim gak.

hu hu hu

Masy said...

yonna,
waaaaaaa thanksss :) nanti akak klik banyak2 kali eh? hehe

ermm.. tataulah, masih x biasa ..

oranglidi,
mekasih..

erina,
x pyh present pon, yeahoooooo!!!! ;)

ad3ck, penyu, BP,
thanks..

azzam,
apsal tuh?

kak irfa,
insyaallah.. mekasih kak..

kak mya,
oo ye ke.. sekapal laa kita ye..