Wednesday, November 25, 2009

461: Esok cuti sudah


Esok nak cuti...

Semalam, di pantry. Aku, Mr Sivaji dan PAnye sedang mamam keropok lekor. Aum aum aum bunyiknya. Kendian Mr Sivaji bertanya,

Mas, u cuti eh ari kamis?
haa.. ha'ah
i dah approved ke? tak ingat pun, i ade sign ke PA? kata beliau pada PAnye
mana i tau, kata PA itu
ha Mas. rasanya i tak sign pun, i tak approved lagi kan?
*sambil kunyah kopok* memang la Mr Sivaji tak approved lagi.. sebab saye belum apply pun cuti tu..
eyyyy aku ketuk gak budak ni kang

Hehe. Lupelah aku belum apply. Ni sambil taip ni pon blom apply lagi ni. Yelah.. jap lagi aku isi laa borang tu..

..

..

Rasa tak hepi.

Selamat Hari Raya Aidiladha. Minggu ni minggu last Nur Kasih. Ok statement takde kene mengena dengan raya.



Pernah buat kuiz kat fesbuk? Aku dapat watak Aidil. Baik sangat tu.

22 comments:

didi said...

nak cuti gak..tapi esok meeting lagik..harap2 cancelled la.huhu.

opss, selamat bercuti ye kak mas.
nak raya rumah leh? kg ke s.a.

Jard The Great said...

laaa.. sedey sbb nk abes da? ehehe..

ku pon baru ari neh nk apply cuti.. ekeke.. jap lagi nk kol boss..

Masy said...

didi,
dah nk raya pon nk miting ka? adeehh..

selamat selamat. dtg laa.. mana2 pon x kisah.. hehehehe

jard,
hahaahahha

semoga bjaya! ;)

Mak Su said...

have a nice break :)

HonEyBuNNy said...

selamat bercuti..n sama2 kita tgk nur ksh ye..hiih

Masy said...

maksu,
mekasih :)

honeybunny,
selamat gak.. yaaaa WAJIB TONTON! (geng Wajib Tayang hehehe)

semutapi said...

Selamat hari raya

~selamat pergi dan balik semula ke SA semula~

Acai said...

Huiiisshhhh, lamanya cuti kak oiii..selamat hari raya aji kak ye..jangan main dam haji je,hahaha..ati2 drive balik melakau tu..nanti sy lalu melakau sy lambai akk ye,hehe...

Masy said...

semutapi,
selamat ari raya gak..

~insyaallah.. thanks. u pon, selamat pegi selamat blk k~

acai,
lama ke? dah tu takkan nk blk mlm raya huhuh~ akak x reti main dam aji, acai tolong ajau hahaah. lambai je? campak laa daging korban barang sekilo dua :))

achik said...

seb baik la kamceng ngan bos..

saya nak amik half day je esok pun dah apply last week lagi.. ;p

KAKTINY said...

ko coti eh esok...
samat hari raya yer..

watak nur kasih?.. kaktiny dapat watak nur amina.. sgt geli pulak rasanya.. salah tick tempat kosong kot.. gegegeggeeee....

Masy said...

achik,
hehehehheh

akak takot jemlah klu kuar tghari. bkn leh pcaya org2 KL ni. jem sajeee

kaktiny,
slmt ari raya kak :)

aaaaa naifnye heheheeheheh

Shankly said...

1 - slmt hari raya aidiladha ;..

"dirikanlah solat dan berkorbanlah - al kauthar ayat 2

2 -slmt bercuti .

3 -slmt mnonton nur kasih.

noor afzan said...

asal jadi aidil ek?
cam pelik je..
ekekek~

selamat bercuti aidiladha masy..

Masy said...

yaman,
1.selamat ari raya aidiladha gak
2. mekasih2
3. mekasih2 :) jgn lupe tgk~

afzan,
ntah.. pelik gak tu hehee

selamat jugek ye :)

Mr PenyuBiru said...

camne ko bleh dpt watak aidil plak, sepatutnya ko kena dpt watak mak nur amina. lain la aku dpt watak aidil.ngeh3...

Masy said...

penyu,
mana la aku tau padahal dah select jantina perempuan dah time tu. ngok sgt kuiz fesbuk tu hahahah. ko aidil ke? bkn ko watak sampingan je ke? hihi

en_me said...

hi masy masy.. ehehe, macam x sodapp je kopok tewww

Abang Long said...

Kalau nak pergi haji tahun depan, barulah mohon awal - awal ... ahahahahahaha ......

zino said...

selamat hari raya korban... kalau bos tak mau sain mai sini abah approved kan cuti tu hehe

noorlara said...

masy,
bertuah sangatle dapat bos cenggitu. Selamat bercuti dan menyambut Hari Raya Haji

Masy said...

en_me,
aikk mana tau? :p

abglong,
hahahaha betul betul :D

abah angkatku zino,
mana bole x sain abah.. dia msti sain punye heheeheheh

kaknoor,
:D hehehehe. thanks kak ;)