Monday, February 15, 2010

490: aku harap aku punya kekuatan untuk berani berdoa dan berharap,



Dosakah aku mencintaimu...
Mendampingimu...menginginkanmu...

Aku menjadi...diri sendiri...

Tak peduli...apa kata dunia...


Ku nanti hari ketika...

Cinta datang...cinta menang...

Jadi sayangku...bertahanlah...
Bila terkadang mulutnya kejam...


Peluklah aku...jangan menyerah...
Mereka bukan hakim kita...


Bintang yang mempertemukan kita...

Cinta yang mempertahankan kita...

Ooh...Tuhan dengarkan doa...

Dari cinta yang terlarang...


Rasa yang mempersatukan kita...
Cinta yang mempertahan kita...

Ooh...Tuhan dengarkan doa...

dari cinta yang terlarang...


Cinta dan rasa bersatu di doa...

Berharap cinta kita yang terlarang...

Berharap cinta kita yang kan menang...


Nidji - Dosakah Aku


.. tapi aku masih tiada kekuatan itu.

19 comments:

ai@reel said...

JGN BERPUTUS ASA.....INSYALLAH KEKUATAN ITU AKAN HADIR BILA TIBA WAKTUNYA

SEMUANYA SUDAH DITAKDIRKAN...

noor afzan said...

bermadah puisi lak hari ni..
=)

Lee Novotny said...

ni tengah HOT berchenta dengan Fahrin Ahmad ker uolss?? hehehehe **habislahhh gossip dahhhhhh

tunbegia said...

jangan makan limau mandarin banyak sangat, nanti senggugut,

salamm,

Mr PenyuBiru said...

kes tak dapat angpau la nih kut.hehe

mya said...

dari cinta yang terlarang?? ermm..

hans said...

aku ingat lagi gambar love tu aku wat jadi poster drama aku
hahaha

HEMY said...

ko takde kekuatan nk bergayut mcm gambar tu ke??kalu takde kekuatan ko dok yg kat bawah la..hehehe

ad3ck said...

sah kes kene kerja masa cuti nih! ;p.

10tonmind said...

rilek rilek, bawak betenang...ape kate sambung cuti lgi =)

Mak Su said...

moga dapat kekuataAANNNN, FFUUUHHHH (jampi)

achik said...

chaiyok!

Jard The Great said...

ku sunyiii

kingbinjai said...

kene banyak minum susu ni

noorlara said...

cinta terlarang memang indah lagi tidak mengendahkan yg lain hahahahha

k.e.r.i. said...

kawen-kawen lah cepat kak oi.
huhu

@xiM said...

melankolik kah akak ku??
:)

*semoga akan bertemu kekuatan itu eventually..

zino said...

jangan berhenti mengharap kepadaNya..

Masy said...

penatnye cuti..hehehehhe