Thursday, March 18, 2010

501: Sajak Memuja Diri. Hahahaha



Kliklah kalau nak baca. Aku tak kopipes sebab nanti kang korang ingatkan aku tulis sendiri plak. Ni poem (poem ke ni? semacam je aku tengok) kiriman seorang blogger. Iaitu Encik Grunge yang poyo <--- ni ayat dia ni aku paste je.

Tujuan aku upload mende ni adalah:

1. Dia yang mintak aku uploadkan kat sini. Pelik plak. Apsal tak letak kat blog ko? Takot awek lari la tu (ok tadi aku tengok dia dah letak. hahahahahaha)

2. Dia kata bolehlah aku menaikkan trafik darjah kejelesan skandal² aku. Katanya. Padahal, ade ke skandal aku ni? Kekasih gelap ade lah. Kan sayang kan? ;) u jangan sentap plak dengan entry ni, takde niat pun nak buat u jeles. ailebiuuuuu muah².

3. Aku nak korang jadi saksi. Sila tumpukan kepada ayat berikut :

Kalau diikutkan, aku tak nampak dah 'wa dah kaya nanti', 'kalau ade rezeki'. Aku tak nampak. Kalau nampak pun nak buat² tak nampak gak. Aku hanya mahu tumpukan pada kata-kata terkemudian tu.

Akan ku tuntut satu hari nanti walaupun aku dah kawen. HAHAHAHAAHHAAHAHA. Apepon, thanks beb untuk ini. Aku malu ni tapi buat tak tahu jelah. Hehehehe.


# malas nak taip panjang², kita kasik rehat jemariku ini :)

18 comments:

*~ aRaBeLLa ~* said...

umanggg aiii tak sangka lu ade peminat kipas susah mati..

Mak Su said...

better dia penuhi janji, biarpun sajak, janji tetap janji...hahaha

Masy said...

arabella,
gua pon tak sangke beb! hahaha

maksu,
klu tak, smpi ke lubang kubur si cacing sy cari! muahahahahah

achik said...

perghhh.. dasat la kak siap ada peminat fanatik.. sapek2..

GRuNGe said...

Wakakaka. Dasat ar ko siap ada FANATIK tu. Waakkakaka. Habis ar ko pasni konpim2 macam retis dah. Wei, bila nak remove gambo dekat blog ko wei. Aku dah kutuk pun tak faham2 lagi. Hehehehehe.

Masy said...

achik,
hahahahha terus rasa nk buat fanpage kat fb :))

grunge,
alaa da lama dah feel artis *sambil betulkan mekap* hahaha

ala ko sorg je kutuk, org len x ckp ape pon. so.. selagi takde petisyen, aku biar je smpi aku sndiri muak tgk pic tu. lalalalala~

ber_u_wang said...

best erk ade peminat fanatik


sape lak minat fanatik kat aku

eddie dewanaga said...

nice...

Masy said...

ber_u_wang,
klu ade pulangan, best la kot HAHAHAHAHAHA

msti ade tu ;)

eddie,
mana yg nice? :D

farwalis said...

suh dia belanja aku makan takpe ke?

:)

:)

Super Nia Hana said...

wa...

begitu sempoi mat yg minat sama lu..

wa rasa tersentuh mcm kena karan la plak rasa hati dia kt lu la beb.

high five skeett!!

Masy said...

farwalis,
ahahaha bole je, tp pastu aku nak ko blanje aku plak - amacam? :D

hana,
lu plak yg tersentuh ye, bagus² :D

nah, 5!

GRuNGe said...

Ades, Masy, kan aku dah kata dah. Mesti kena sekendal punyalah kalau bab poem-poem ni beb. Wakakakaka.

ymn said...

x nak wat fan club pages ker?? hehehe
ada fanatik tu ..

Masy said...

grunge,
nasib ko la.. aku cool je, dah biase dah mende2 camni hahahahah

yaman,
errr.. takpelah kot.. takat sorg je, baik x payah. hahahahaaha

Lee Novotny said...

Dorothy Perkins???? Kelakar sundelzzzz.... baik beli Prada, D&G tu semua..ada jugak pekdahnya heheheh ***macamlaaa mak ado kannnnnn

12 said...

(sentap)!

Masy said...

lee,
hahahaahhah tak kisahlah noks, akan tetap dituntut juge walaupon imitation! haha

12,
isk.. kan dah cakap jgn jeles..... huhuh