Wednesday, April 21, 2010

510: hmmm~


Bila dok sorang, aku rasa macam banyaaaaaaaaaaaaaaaak je benda nak tulis kat sini.


Sekarang aku ade depan PC, takde satu pun daripada banyak-banyak benda yang aku dah fikirkan tu yang aku teringin nak tulis.


Ada satu dua perkara yang merisaukan aku. Sangat-sangat merisaukan. Betul-betul buat aku susah hati :( Dan menyedihkan bilamana aku rasa aku mahu bercakap mengenainya, akhirnya aku terpaksa akur - bahawa kalau aku ulang cakap benda ni pun sebenarnya tak membantu apa-apa.

Sikit pun tak.


So.. itu jelah. Bye~

24 comments:

ber_u_wang said...

itu aje?

GhOsToNe said...

cte jewk pd kami..
mane lew tau dpt tlg!

tunbegia said...

hmmm,

~0~ said...

ok...bye...

Masy said...

ber_u_wang,
itu jelah setakat ni..

ghostone,
ermm.. mcm kompem je xleh tolong :) anyway tq 4 ur concern :)

tunbegia,
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Masy said...

~0~,
bye bye~

mamai said...

itu perkara biasa sebenarnya...tulis ajer apa nak tulis

zonaku said...

hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm????????
jom tgk wayang!!!!!!!!

KAKTINY said...

ye benar.. kaktiny kerap rasa camtuh..

macam nk tulis berjela2.. berkajang-kajang, muntahkan isi hati, isi perut, isi kepala hotak semua..

tapi.. at the end of the day.. jemari jadi terkujat utk taip.. taip yg GENERAL amaaaat... dan TITIK!..


huh!..

jom jom.. layan jonis lagik best..

Masy said...

mamai,
tu lah. tp mmg kepala otak aku tgh xleh nk pk ape.

zona,
sabtu ni jom. pastu kita layan cycling ke ape. kusut pikiran aku ni.

kaktiny,
sibbaik ade kawan heheheh

jonis? mau mau mau!

Farid Fernandez said...

itu sahaja??


huhuhu

achik said...

saya pun kdg2 camtu..

Masy said...

farid fernandez,
ye itu jelah

achik,
tu lah tu. hmmm~

HEMY said...

ulang siar pn kalau miss nk tonton sbb main tenis..tak gune juge..ekekke

Mak Su said...

risau apa?

Masy said...

anul,
hehehe betul gak tu. tp klu dah ulang siar pon dok miss gak sbb main tenis, lg rasa berguna. hahaha

maksu,
mcm2... huhu

Super Nia Hana said...

sabarlah..istifarrrr semuanyaaa
:)

farwalis said...

dengar lagu sambil makan, sedappppp!

Masy said...

hana,
yelah, dok sabar2 gak ni :)

farwalis,
kene tgk gak mkn ape, dgr lagu ape. klu matching, mmg sedap. hehehe

yonna said...

kakak.im here.

*peluk*

eh,apesal imagine peluk FA ni? HAHHAHA

ok bai.

zonaku said...

citer cycling????? citer apa tu???? citer antu diharamkan yer.... tp mlm blh x??? siang ada gathering laaaa lps keje

biasa bawak ke malam gak la.. xpun ahad jerla

aku cadang y *apetah* in rome

Masy said...

yonna,
imagine peluk FA? oh.. biasalah tu.. akak dgn dia kan sehati berdansa. kdg2 akak peluk diri sndiri pon rasa cam peluk FA. so..it's obviously not ur fault, darling. HAHAHAHAHAHAHA

zonaku,
hepppppp bkn cite cycling la hahahahaha. konon nk ajak gi cycling. xpe2 kensel. mlm? bole laa.. pape nanti kita roger2.

aku x kisah pon cite ape. time ni klu ko ajak aku tgk cite tamil pun aku redha. giler pathetic aku rasa skang ni T__________________T

Mr PenyuBiru said...

hmmm...

p/s : kalu aku komen pun tak membantu apa² gak.hehe

Masy said...

penyu,
ha betul la tu hehe