Tuesday, May 25, 2010

527: Afi nak cakap ni..


EH!!! ni sume-sume ni kekawan Busu kite eh? Aunty dengan uncle ni sume nak cakap dengan Busu kite ke? Busu kite takde arr.. Dia kata dia nak cuti, kite tengok dia macam susah hati je tapi dia gelak-gelak je jugek.

Kite suke laaa bila Busu kite hepi, suke bila dia layan kita main menan² tu sume, besh tau! Kalau dapat ajak dia mandi kat swimming pool lagi besh! Busu kite tak reti berenang tau aunty, uncle. Mama kite nak ajau dia pun, dia takmo - takot masuk kepala dalam pool kate Busu kite. Hekhekhek kelakau je *opsss tercakap macam abah kite plak*


Busu kite pesan kan, tengok-tengok jelah blog dia ni.. Komen-komen laa bagi dia hepi tau! Pastu kite nak pesan gak, doakan yang elok² untuk Busu kite tau! Kite sayaaaaaaaaaang Busu kite, walaupun nak jumpe dia sebulan sekali pun susah!

Babai aunty, babai uncle! Oh lupe nak bagitau. Nama kita Alfi. Hehehe.


# Jumpa lagi minggu depan, insyaallah.

16 comments:

PnConfused said...

hohohoho....




away seketika kah bebeh??



:)


take k!

zonaku said...

okey...




tp esk ada kan????

HEMY said...

busu kamu memang dok gelak walapun sakit perut atau peknen..ahahahaha..

kena lak time busu mmg busuk abeshhh....

farwalis said...

g jalan mane lak?

Abang Long said...

Busu oh Busu ...... hehehehe

Zareda Norman said...

alfi

pesan kat busu tu mendung tak semestinya hujan kay!.. ehhehe

KAKTINY said...

comeinyer alfi..

bagitau busu...
don't worry..
be happy..

berpaling dari yg membenci.. beralih pada yang memerhati..

jiwa jgn tinggalkan kosong..
nanti hidup dirundung mendung...

sakit di hati boleh diubati..
DEKATKAN DIRI DENGAN ILLAHI..

sedangkan nabi lagikan diuji..
kita umat ni apatah lagi..

jangan berduka dengan sengketa
ambil yang baik teruskan ceria..

hidup ini indah
islam itu bahagia
pada rasa gundah
akan dtg sinarnya!!..

.. alfi.. tanya busu, dia senyum tak baca pesanan untie yg panjang2 cam nih??...

hihihihi....

babai alfi!!...

achik said...

busu gi cuti2 m'sia ke?

cakap ngan busu, kalau gi cuti2 jgn lupa ole2 untuk achik.. ;p

ymn said...

busu ..ingatkan ahamd busu :)) ..

tek care

Super Nia Hana said...

busu,sila balik cepat.

Mak Su said...

alah comelnya Alfi, kirim salam kat busu dia ya... take care :)

HappyIrfa said...

ALFI..KIM SALAM KAT BUSU YER :-)
COMELNYA ALFI NI..RASA NAK GIGIT PIPI DIA TAU

jane said...

menan2 tu apa???

zino said...

pandai nya alfi.. ni mesti busu yg ajar kan kan hehe

noorlara said...

nape lak busu alfi tu, apapun aunty doakan dia kembali ceria dan bertenaga untuk berblog semula. Hidup ni terlalu singkat jgn biarkan masa berlalu dengan berdukacita..cakap cenggitu ke maksu alfi ye, muuuahh

Masy said...

waaaaaa malas nk balas satu2 bole? hahahha

thanks uolsss :) thankss afiii