Monday, May 31, 2010

528: "Menari dulu baru kuar air"

Salam sume...

Masa kat Sanwei Legun aritu. Kami dalam perjalanan menuju ke area yang ala² pantai tu. Sebelum nak menyampai ke situ. Kan ada satu laluan shower untuk pengunjung membersihkan badan secara lite-lite, siap ada muzik lagi. Sape yang penah pergi tu taulah ye.

Maka, lalulah kami di laluan shower itu. Aku macam biasalah menggedik lebih, mestilah jadi kepala ruan - masuk dulu. Sambil nari-nari. Aku pun berkata,

kat sini kene menari dulu baru kuar air ni ha

Melangkah ke dalam laluan tu dan terus menari. Dan kebetulan air shower tu pon memancut deras. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr gituuu.. Dan aku terus jelah nari-nari lite². Tetibe terdengar Esah bersuara,

betul ke kat sini kene menari?

Aku pandang belakang. Huk aloh. Dia menari betul-betul! HAHAHAHAHAHHA!!

ko tak baik ah Ctah.. dari dulu asik nak kenakan orang je, sian Esah
(tapi gelak jugak)
ape pulak. biasanye kalau aku cakap ngarut² camni kan korang bukannya percaya. hahaha. takpe Esah, laluan ni pendek je so tak payah nari lama-lama hehehehee

Selepas selesai bermandi manda, kami lalu lagi kat laluan shower tu.

Ctah, jom menari!
Hahahahahahahhaahah



# ade sorang 'padi' aku kata = memang susah kalau terlalu rapat dengan sapa-sapa. jangan susah hati, kau ade banyak 'padi' lain. aku kan ada.

hati pun terharu-haru. huhuhuh~

24 comments:

PnConfused said...

padi tuh pe beb??


:)



kne nari ek??? wah2.. besttttt!!

Jantan Keparat said...

nsib baek x naked smbil nari..
hhahah!

Masy said...

pnconfused,
kawan la. eheheheheh

JK,
hoih! hahahahhahahhaha

NONIE ABDUL AZIZ said...

masy: masuk sini berapa regenya eik?

mamai said...

agak-agak ada orang tengok tak

Masy said...

kak nonie,
3 parks = RM60 (tunjuk MyKad ye). all parks RM100 huhuhu

mamai,
haruslah ahahahahahhaha

Zareda Norman said...

so u thnik u can dance mehhh?

achik said...

hahaha.. err kalau saya pun silap2 pecaya gak.. ala2 blur & bendul kadang2.. ;p

Masy said...

kak zar,
yeaaahh of cosss hahha

achik,
biaselah tu.. nak2 plak klu org buat muka serius, kompem berbelah bagi je perasaan kan? pastu ikut je. hahahahah

HEMY said...

aku bukan padi mu..aku gandum mu...ruginya tak dapat tgok baby menari...

Erina Asmawani said...

hahaha..lawak la kawan akak bantai nari tol2 plak..kite ade g situ smalam..peghh..ramai pulak yg tunggu air shower tu..tapi bestkan lagu2 kat situ..hehehe

Masy said...

anul,
baguslah andai kau gandum.. tolonglah bertukar menjadi bijirin sarapan utkku yaa anul :D haha

erina,
tau takpe.. ntah apsal la tetibe dia nari gak, akak pon tatau hehehehehhe

best2 :D

farwalis said...

ada tak laluan yang kena ngunyah dulu baru kuar air?

takde?


nak buat ah!

KAKTINY said...

ni yg aku maleh nk kuar ngan ko nih.. ntah kena tipu idop2 jer... hahahha..

tapi, menu jonis ko takleh tipu kaktiny.. semua kaktiny dh hafal.. hahaha...

Masy said...

caki,
akak cadangkan ko buatlah satu kat situ, jgn lupe hulur burger dpn pintu tu tau

kaktiny,
sy x tipu laa.. sy melawak je masa tu hahahaahhaha

ok laa tang tu akak menang ;))

fidde said...

hahaha!!!! mmg best ngenekan org ni. kihkih

zonaku said...

aku br nk tny, skali si kompius dah tny......


dah 100 yer tiketnya... kene cari sponsor la camnie

noor afzan said...

haha..lurus bendul la dia..
haha~

zino said...

bijak bijak hehe

Masy said...

fidde,
takde niat pun.. cadang nk melawak je hehehhe

zona,
haih agaknye ko pon bleh dikenakan dek aku ni. best gak! jom zona!

x pyh la amek all park, bukan larat pon. amek 3 parks sudehh..

afzan,
mebi dia ingt sy serius la kot sbb dok menari gak hehehhehe

abah,
hahahahhaahhaha

en_me said...

ammvoiii.. sonoknyerr membasah ghitewww

Mak Su said...

Masy, jgn sekali-kali mainkan maksu mcm tu tau, maksu pantang disuruh menari, oops!

Masy said...

en_me,
sonok wehhhhhh

maksu,
hahahahahahaha lenkali bole la suruh ;))

didi said...

hahaha~ xtahan nak gelak tau! bengong ar kak mas..selalu buat lawak muke serius plus inesen..sekeh kang..hahaha~

*agak2 ada x mamat2 nampak? ke life saver ke? haha poyo soalan;)