Wednesday, July 21, 2010

549: 10/10/10

Mak aku dengan selamba memberitahu siapa tah :

dak Masy nyer kenduri 10/10/10

Ewah. Main kasar nampaknya T____T Huhuhu~

credit to tumblr. malas nak link lagi. gi gugel sendirik ah

34 comments:

PAP said...

jangan pernah kau 'google' siapa kekasih kamu sebab nanti tak 'suprise' lah..hidup kena penuh dengan kejutan baru menarik bukan?

aim-a said...

wah la weh....konfiden tu mak kak masy..mesti dier dah ade seseorg utk akak ni....kalau mcm tu...akak kawen dr saya dulu laa neh (^.^).

en_me said...

asyik gugle jerr.. ahaha

hi cik masy masy.. salamm

Masy said...

PAP,
betul jugek.. surprise la baru best hehehehe

aim-a,
alaaa.. saje la dia melawak, kot2 mulut masin hahahhaa. calon utk masa sedekat itu Fahrin jelah, itu pon klu dia nk HAHAHAHAAHA~

Masy said...

en_me,
blom gugel lg heheheh

salam en me me~

aim-a said...

fahrin?????? dr fahrin...baik farid kamil.laaaaaaaagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihensem taw! :D

zareda said...

mudah mudahan... doa mak ni makbul tau... hihiihih

Masy said...

aima,
farid kamil???? pelisshhhh hahahahhaahah

kak zar,
amiiinnn (hueheheehheh) mana sempat kak nk memupuk chenta dlm masa 3 bulan ni? huhuh

Super Nia Hana said...

APA???

tahniahhhh!!!!

-macik...macik memang COOL..

kak masy,selamta berjuang sehingga tarikh itu tiba..

dan pencarian telah bermula kappe?

*~ aRaBeLLa ~* said...

aima-ishh pulis la farid kamil tu serabai sehh, fahrin tu dah le ensem,gentle ,body pon taff..hahaha..

kak baby- wawah tarikh sama dgn abg musz tuh...(baca:sheikh muszaphar)

Masy said...

hana,
tahniah pulak dah! hahahahaha

ntah. dah kene start cari eh? huhuhuhuhu~

bella,
kan kan kan? fahrin la baru ganteng. huehehehheeh

xkan nk kawen dgn dia kot? nyam2.. dua pengantin pompan atas pelamin hahahaahahahahah~

frwls said...

if i can be with someone i love, i will shout, Yahoo!

semut api said...

10/10/10 bersamaan dgn wang hantaran RM101,010 tunai...

Masy said...

caki,
tukar sket : if i can find someone i love by Google-ing, i will shout, Yahoo! hahahaha

semut api,
erkkkk.. giler mahal! kurangkan sket - RM10,101.00. eh tp mahal gak. huhuhhuuhhu~

Mr PenyuBiru said...

10 oktober ni?? hemy tak cakap apa² pun.hehe..

achik said...

uish, tinggal bape bulan je tu kak.. ke dlm diam dah buat persiapan? ekeke.. ;p

Masy said...

penyu,
hahaahahahahahaha tetibe je petik nama dia kan

achik,
eh taklah.. anak buah akak nk kawen seminggu sblm date tu, mak akak saje je petik nama akak plk T____T huhuhuhuh~

tp tatau la kan :D hahaahaha

ber_u_wang said...

tentu mak berangan nak hantaran 10 k tu... ha ha ha mmoga masin mulut mak. dapat uncle gi melaka

Mr PenyuBiru said...

sebab aku tengok ko dan hemy ni ade kimia.hahahaha..

Masy said...

ber_u_wang,
10k? mak sy tu klu bole nk antaran 5k je utk sy T___T ade ke patut huhuhuhuhu~

penyu,
ko jgn.. bini dia pelangkong ko kang hahahahaha

HEMY said...

amiiiinnn~~~

d.e.m..ada kimia yeee...aku takut kimia bini aku tahap leh cair muka punya...takpun mengelupas separuh badan

ad3ck said...

kak, saya amiiiiiiiiiiiiiiinkan jee. :).

"Kata ibu dengar sahaja..."
-Hujan

Masy said...

aminkan jelah mana2 yg baik ye? hehe

anul,
itu bukan kimia je, dah jadi bahan kimia. bersifat menghakis kulit paling pantas hahaha

ad3ck,
huhuhuhuuhuuhuhu yelah2 :p

Super Nia Hana said...

sape hemy??
wahh tetiba jek watashi.
ahahahhaa

zonaku said...

oh ye keee.....


kalau ko berjaya gugel, sila carikan kat aku gak yer....

Masy said...

hana,
d.e.m kata si anul tu kang hahahaaha

zona,
pekata kita gugel sama2 kot ade ;)

mya said...

ala kalau 10/10/10 akak tak dapat gi ar.. sedih :(

cHeN@ said...

kalo btl 10-10 pun ok gak...jgn lupa jemput tau...:)

Masy said...

kak mya,
ishh... tak laah.. hehehe

chen@,
dah dekat nau ni mana sempat weh! hehehehhehe xde laaa.. huhuhuuh~

Mak Su said...

maksu tanda date ni kat kalender ek... dah masy :)

kakLuna said...

sebenarnya mak tu nak surprise kan orang..biasanya kan sebut 'jeng jeng jeng' tapi mak masy buat bunyik baru 'ten ten ten'..

best la makcik. saya kim salam kat makcik.

Masy said...

maksu,
tanda la maksu... kot² ade kenduri kawen lain ke hehehehhe

kakluna,
mungkin jugek kan. hohohohhooh~

Firol said...

tarikh baik punyee

Masy said...

firol,
mmg terbaeekkkkk~