Friday, July 23, 2010

550: Online Interview


Semalam, aku yang sedang bergedik santai telah menerima sepucuk email - eh - empat pucuk email (email pun pakai pucuk eh, boleh mati tak agaknye pucuk tersebut? ok main² je hehe) daripada en_me.

2 email pertama (tapi aku baca kemdian) : email mintak kebenaran untuk menemuduga - ingatkan nak mintak kerja hehehe
2 email kedua (yang ni aku baca dulu sebab email² ni atas email² tadi) : soklan-soklan temuduga.

Terduga jugaklah nak jawab. Tapi takde laa termasuk dalam kategori dugaan besau. Biasa je. Cuma rasanya ini temuduga online pertama yang aku lalui sepanjang ada blog ni. Eh. Ke sepanjang hayat ni? Eh taklah kot.

Ada 20 soklan semuanya. Tapi aku jawab pendek² je. Bukan apa. Walaupun soklan tu ada yang panjang, tapi jawapannya hanya memerlukan 'ya' atau 'tidak'. So.. saye menjawab soklan ye en_me, takde elaborate panjang-panjang. Hahaha.

Jadi anda semua. Silalah. Baca. Nak komen kat sana boleh, nak komen kat sini pon takde hal.

Persoalannya sekarang. Kenapa beliau mengirim email secara double? Maksud ai, dua email untuk setiap satu subjek. Tak sengaja atau interview itu terlalu penting? Tolong jawab.


#ni jawab² interview ni takde hadiah kaa en_me? :p

10 comments:

en_me said...

thanx cik masy masy.. me appreciate it very much..

pas 4 pucuk email teww kan kita berbalas2 pucuk.. ahaha

Masy said...

en_me,
welkem..

berbalas2 pucuk?? apekahhhh??? :p hehe

frwls said...

forward a kat saya, saya nak jawab gak. menguji minda kataaaaa

zareda said...

pucuk juga yang jadi mangsa.. ehhehhe

Masy said...

caki,
ok akak forward soklan2 tu kat caki skrg~

kak zar,
tu la hehehhehhee~

achik said...

amboi cam artis dah kena interbiu.. hehehe.. ;)

HEMY said...

mwahahahaa...aku baca interbiu tu bafu ak perasan nama blog ko dh lain...ahahaha

Masy said...

achik,
perasan jelah hahaahaah

anul,
takde la lain mana pun.. kotakhujan masih lg.. yg rhapsody tu ala2 tagline filem la.. hohehohe~

Mr PenyuBiru said...

hebat. interview online! err..interview pasal kawin ke? heh

Masy said...

penyu,
takde maknenye laaa.. hahahaha~