Thursday, August 19, 2010

563: Day 07 → Someone who has made your life worth living for.

Salam sume..

Seseorang yang menjadikan hidupku berbaloi². Betul ke direct translation aku tu hehe?

Eh sebelum aku sambung, saje nak iklan. Sekarang Mr. Sivaji ade dalam bilik beliau (aku taip ni pukul 8.01 pagi) dan tetibe opismate aku sume datang lambat plak arinie. Padahal biasanya time ni ade sorang dua dah sampai. Sorilah bebsss.. aku nak kaver pun tak dapek. Sekian terima kasih.

Ok. Sambung.

Siapa ye. Selain diri sendiri. Aku rasa mak aku la kot. Kang sebut orang lain kang cam derhaka plak hahaha. Bila dah sebut mak, perlu ke aku elaborate panjang²?


7 dah lepas. 23 more to go. Lepas ni tajuk berat plak. Hmmmmm~

33 comments:

citahrudin said...

maknenye...selkom tu tipu lah ye?

en_me said...

kasih mak membawa kesyurga.. kasih ayah takdok tolok bandingnya..

kanns

Masy said...

citah,
selkom tipu? apekah? tetibe blur haha

en me,
yeahhh tepat sekali kekata itu :)

citahrudin said...

bkn selkom tu ke yg suka ckp berbaloi-baloi?

fhm sudah kah kakak sama nama?

citahrudin said...

tade mak,
tade lah kita,
tade lah blog,
tade lah kita tau yg kita sama nama
kan?

Masy said...

citah,
akak baru je nk ckp pasal tu hahaha sbb lps baca balik, baru dpt tangkap ape maksudmu itu.

betuuuuuuuuuuuuuuuuuul ;)

Ms Minnie said...

mak.. tak de dia... tak de la kita.. tiba-tiba aku teringat berita semalam yg banyak kes orang buang anak.. ceh!

Zareda Norman said...

doa mak sangat mustajab tau...

Masy said...

kak ila,
ye betul.. haihhhh mak-mak segera ni dia bkn nk anak pun.. ehhhhhh geram plk rasanye T_____T

kak zar,
ye bener tu kak :)

moment said...

baca ulang kali komen citah ngan komen akak...
pastu baca entry semula...

2 kali baca bru paham!

*otak lps kene smbr petirkan..haha

PnConfused said...

arrr...


aku just nk ckp...

sok aku blk kg, leh berbuka dgn mak aku... hehhehehe

Mr PenyuBiru said...

maknenye...mee goreng maggi tu tipu lah ye?

Masy said...

wafa,
hahahah mmg mcm ni ke kesannye klu kene panah petir??

pnConfused,
aku x kisah pun.. raya nanti aku cuti 2 minggu.. lalalala~

penyu,
tetibe je megi kan. apekaahhh haha

Mr PenyuBiru said...

bkn iklan maggi tu ke yg suka ckp authentic?

fhm sudah kah kakak tak sama nama?

hik3..

me3n said...

kak, dah lupa..kat mana kak buat shape dialog seperti kat gamba mak kak tuh? pleeeeassee ;p.

Masy said...

penyu,
hahahahahaah lupe plak. apsal la sengal nau otak aku arinie T____T

me3n,
akak guna photoscape. pi korek balik entry yg lama2 tu.. hehe

achik said...

nak senyuk je la.. :)

achik said...

*senyum.. isk, teruk benor typonya.. ;p

hafidz said...

Moga sentiasa menjadi anak yang solehah, amin :D

Masy said...

achik,
senyuk tu kire senyum penyuk laa.. hahahaaah

Masy said...

hafidz,
sama-sama laa kita ye.. insyaallah.. :)

Hamzah Ian said...

mak pilihan terbaek..

HEMY said...

akum mak...

tumpang lalu....

Mr PenyuBiru said...

banyaklah ko punyer senyum penyu.cett!

me3n said...

Apa website dia kaaaaak? Sy masuk .com dan .org tak de pong :s

frwls said...

m.nasir - bonda

Masy said...

hamzah,
ibu bapa mmg pilihan terbaek :)

anul,
eceh.. tunduk la sket dpn mak aku tuuu

penyu,
hahahahahhah

me3n,
wsite x ingtlah.. gugel je, mesti dpt punye...hehe

caki,
lagu mantap!

Mak Su said...

sokong Masy

kakLuna said...

makcik, cuba berpantun sikit

Masy said...

maksu,
mekasih :)

kakluna,
.................... (pandang beliau)

zonaku said...

hehehheeee.......
aku tetiap ari bukak posa ngan mak kot thn ni.....

kalau miss pun sbb aku buka ngan kengkawan kat luar... sahur harus la ngan dia jugekk....

Masy said...

zona,
heheheheh

bila nk bbuka dgn aku ni weh? :D

Mohd Shahrul Hafizi said...

Syurga di bawah tapak kaki ibu. :)