Monday, August 23, 2010

566: ..............

Petang² macam ni, sorilah. Kalau setakat lawak 3 markah, gua tak mampu nak gelak la beb. Lu kene bagi lawak di luar kotak. Think out of box kata orang kampung belah bapak aku. Ekcely, kampung mak dengan bapak aku sebelah² je. So.. apa kata orang kampung bapak aku, kemungkinan besar diperkatakan jua oleh orang kampung mak aku.

Takde mood. Gua sedih. Gua tak suka. Dahi gua kerut-kerut dari tadi. Rosak la dahi gua. Takde la buaya-buaya darat nak mengorat gua lepas ni. Yelah. Dorang kan cari yang dahi licin je.

disclaimer : ini bukan dahi gua

Sebenarnya dalam hati gua. Sakit. Pastu. Ada sikitlah rasa. Macam. Hmm..

Gua cadang nak tutup blog. Ada sape nak klik 'like'?

19 comments:

*~ aRaBeLLa ~* said...

le nape nak tutup pulakk..

Zareda Norman said...

lahh apa kes ni masy??? jangan tutup jangan tutup

Masy said...

takde ape..

just a though..

en_me said...

xper cik masy masy, blog bukanlah hakmilik kekalls..

gi lar rehat barang sebentar, nnti kalo dh oke, updatela blog lagik.. voleee kanns

Super Nia Hana said...

sape click like
watashi kasi penampo

achik said...

uish, mengapakah?

Firol said...

apsal lak ni

Mr PenyuBiru said...

mana butang like ni,aku nak klik.haha..

(mampus aku kena penampo hana nanti.)

Ms Minnie said...

kalau tutup blog buat ko rasa bahagia... menenangkan ko... buat je asalkan ko rasa happy... lepas ko rasa lega.... buka la balik.. (hahaha.. ok kah idea aku??)

HEMY said...

kalau ko pilih utk lebih luagkan masa bersama aku...aku akur je la

zonaku said...

anul cam siot!

pesal ni... xkan aku xder nk teman ko tgk wayang sampai nk ttp blog kot?????

x per, lps raya aku blk kl yer.. insyaallah!

Masy said...

tekanan! tp arinie dah ok kot.

hehehehehee zona balik sini cepattttttttt

japgi aku apdet la blog. hehe

PnConfused said...

cikmasy... mananyer butang LIKE ko???



muahahahaha...sila jgnn mare gwa ek... aku terpengaruh dgn penyuk...



zona : aku kabor makcik ko ckp gitu... kih3..... skang jugak aku tipunnnn... lalalalala

Masy said...

pnConfused,
hahaahhaah dengki :p

yonna said...

kakakkkkkkkkkkkkkk! tolong ye jangan buat statement propa pelisssssss! jangan tutup blog.kalau tak yonna taknak kawan dengan kakak.

Masy said...

yonna,
errkkkkk... baeklaaahhh T____T huhuh~

Super Nia Hana said...

eheheh..penyu mmg alert

Sierrauniform said...

org kg bapak ngan mak ko orang yang ada tali persaudaraan ke?

mula aku klik like, pehtu klik lagi sekali

Masy said...

ada yg ada, ada yg xde..

apsal ko like? cesssss