Wednesday, September 22, 2010

573: Day 09 → Someone you didn’t want to let go, but just drifted.


Sejujurnya laa kan..

Soalan-soalan macam ni, aku prefer untuk keep it to myself jawapannya. Sebab jawapannya walaupun hanya sekadar 'hint' je, akan melukakan. Tak banyak, sikit. Kalau tak orang lain, aku laa yang terluka di situ. Heh.

Dan yang lagi penting. Kadang-kadang tu sebab tatau pun ape jawapannya. Haha.

Makanya. Soklan ini akan tinggal soklan jelah. Kalau nak tau gak jawapannya, gugel jelah. Sape jumpe jawapannya, sila bagitau aku. Nak gak tau ni hehe.

Entry raya akan bersambung sejurus selepas anak buah gua update pic kat fesbuk. Sekian melaporkan.

9 dah lepas. 21 more to go. Hoiii banyak lagi rupanya T______T

9 comments:

rya said...

likes that tumblr.

me3n said...

Persoalannya sekarang, apa soalannya?

Masy said...

rya,
me like it too :)

me3n,
soalannye ade kat tajuk entry ye adik amin yg takut bersunat. hahaha~

fndrocka said...

jadahnya nak gugel...jwpn mestilah beza2..

Mr PenyuBiru said...

cett! cakaplah malas nak update. haha

Masy said...

fndrocka,
berbeza2 la bagus.. variety bak kata org kg aku

penyu,
ape malas plak, aku takmo jawab je. hahaha

zonaku said...

heheheee...........


apa2 sajalah labu

achik said...

bukan semua utk dikongsikan.. kan.. :)

Masy said...

zona, achik,
yeaaahhhh hehehe~