Tuesday, October 19, 2010

586: 19 Oktober datang lagi..

Hari ini aku tak sihat. Teringin nak bercerita macam-macam. Nantilah.

Hari ini genap 10 tahun abah meninggalkan kami sekeluarga. Alfatihah untuk arwah.. err.. untuk abahku yang hensem, gagah perkasa, tampan, cekal, tegar, bijak, pria terhebat, teratas di dalam kelasnya, authentic dan segala macam puji-pujian yang selayaknya seorang manusia bernama bapak menerimanya - aku serahkan segala kata-kata itu untuk dia.


via my fesbuk inboks

.. like my brother said,

"I'm not only lost my father, also a very good friend!"

You will always being missed, abah. ALWAYS.

12 comments:

en_me said...

kasih mak membawa kesyurga,
kasih abah takdok tolok bandingnya.. uhuhu

yonna said...

happy birthday ayah yang berada di syurga :)

Masy said...

en_me,
ye bener..

yonna,
:) happy anniversary la patutnye..hehe

Super Nia Hana said...

huhuhuhuhu..semu ayg terbaekkk adalah parents kita

Sierrauniform said...

insyaallah ada geng2 baik macam abah ko jugak kat sana..selalu kirim doa beb

HEMY said...

rindu semua nya tentang arwahnya kan..termasuk yg kita kena pukul utk dididik dulu..

bila dikenang rasa nk kena pukul je ngan abah

"ni yg aku akan pk la kalau la abah aku takde"

achik said...

al-fatihah..

Masy said...

hana,
yeahh.. sape lg yg lebih layak, x gitu.. :)

rembo,
ye beb! gitulah harapnya, insyaAllah.... insyaAllah.. insyaAllah (eh dah nyanyi plk)

anul,
yup. tp aku xmo ah kene pukul lg. takmo takmo. hehehhe

hmmmm.. ko kenang2kanlah dan selamat beramal..

Masy said...

achik,
~

mekasih :)

Mak Su said...

today ker? my sympathy, al-fatihah untuk arwah

zonaku said...

haah... terkenang segalanya kan.......


pasu bahulu...... haihhh....

Masy said...

maksu,
ha'ah.. thanks :) tp bday maksu kan? epy bday!~

zona,
ye lah dude. hmmmmmm~