Friday, December 03, 2010

604: Ingat senang ke jadi orang lawa? HAHAHA


Muka lawa-lawa ni apsal yang tak nak kawen lagi? tanya Busu. Err.. dalam adik beradik emak, aku ade berapa orang busu eh? 3 kot? So ini daripada Busu yang daripada line mana aku pun tak sure hehe.

Sebila plak orang cakap takmo kawen ni? tak baik tauuuuu~
Dah tu bilanya? Tunggu apa lagi?

Aku senyum je. Pandang Lola, sepupu aku. Kitorang sama-sama sengih.
Midah rasa Masyita ni penah frust la kak.. Ha, betul tak? Ko penah frust eh?

Aku senyum lagi. Geleng tidak, angguk pun tidak. Angkat bahu saja. Dalam hati - lebih kurang la.

Betul la tu kak.. Mesti pernah frust teruk ni.. Dah tak percaya lelaki. Sambung Busu pada emak. Emak shadap saja. Hehe.

Eh orang percaya lagi.. percaya.. tak percaya kang, tak kawen plak. hahaha
Ko kena belajau bukak hati ko Ta.. sampai bila nak macam ni? Tapi ok lagi laa kot.. muka ko tak makan umur, badan pun kecik je. Kalau macam Lola ni susah sket. Muka memang lawa tapi badan gemuk.


HAHAHAHA.

Tapi gemuk-gemuk dia pun (untuk aku takde la gemuk mana, tapi memang besau la daripada aku), dia pernah ade 7 years relationship. Aku?

7 bulan adalah.
blogger-emoticon.blogspot.com

# yakinkan aku.

27 comments:

zonaku said...

x aci.. dia kata ko kecik....



heheheheee

zonaku said...

lupa.. mak aku dah ada jawapan menarik nk kasik org tertentu diam kalau tanya soklan ni pada aku..


hehhehheeee... susun baekkkkkkkkkkk punya!

Masy said...

zona,
mak ko jawab ape weh?

ber_u_wang said...

pehal dia sibuk suruh orang kawen tu? dia kena bagi elaun ke setiap bulan pada org yg belum kawen?..kompius la

Masy said...

ber_u_wang,
konsen la angkel... anak buah sorg ni x kawen2 lg hehehe

Aujinz said...

sila cari calon..

koh koh koh

kad0k. said...

kadang2 kena CUBA untuk menerima..:p

zino said...

sampai jodoh nanti kawin la kan ..

fndrocka said...

Rasa nak kawin tu datangnya dari dalam diri sendiri ye tak..

Masy said...

aujinz,
sile carikan jodoh utk sy hohoho

bro kadok,
slalu CUBA, slalu gak GAGAL T__T

abah zino & fndrocka,
ye betul... :)

yonna said...

tu pun yonna rasa semua patut buat sujud syukur sebab akak bukan lesbo! hahaha

Mr PenyuBiru said...

busu tu cam nak ngorat ko jer.siap puji² lagi.hehe..

hamzah ian said...

meh gua tlg carikan.. keh keh..

mimizuzuhaha said...

lawa tapi gemok? ok ape..at least dia lawa. haha..bukan gemok, montel.

Erina Asmawani said...

ye ye..betul..kakak saya ni awet muda lagi montok.awww..

bercinta lama mana pun kak, bukan tiket bahagia pas berkawin..yg penting cinta pas kawin tu. Tol tak? eceh..ayat cam dokter luve pulak ;P

Masy said...

yonna,
HAHAHAHHAHAH sangat betul!

penyu raffali,
ngorat mendenye.. dia pompan laa weh. ngoraatt je keje ko eh :))

hamzah ian,
sile sile.. cari yg elok2 tau :)

mimizuzuhaha (mak aih nama hehe),
ala... cantik ni subjektif.. ade yg kuros tp x cantik, yg montel tp lawaaa.. :)

ena,
kan kan kan? awuuuuuuuu~

itu laa.. so.. mana sepupu ena ni? hahahha

Mak Su said...

macam2 spekulasi... biarlah... u know yourself

Masy said...

maksu,
sy tak kisah sgt pun... heheheh.. of coz meh :)

en_me said...

baru last weekend gi jemputan kawan ofis kawen.. dua2 dh 40 something.. uhuhu

Masy said...

en_me,
zaibo pun baru kawen wiken ni kan.. dah 54 dah huhuh

kakLuna said...

esok lah kawin masy

Masy said...

kakluna,
baeekkk hahahahha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Kak Masy dah ada calon ke?

Masy said...

takdek laaaa adik shahrul..carikan!

Mohd Shahrul Hafizi said...

Bakal Dr nak? Tapi akak kena usaha sendiri la.

Masy said...

la pulak. huhuuhu

Mohd Shahrul Hafizi said...

Mestilah kena usaha sendiri. Hehehe.