Monday, December 13, 2010

607: Entry Pendek Saje


Rileksssss....

Semua skandal, suami angkat, boipren separuh masa dan boipren online mahupun offline, harap tenang ye. Duduk duduk... jangan panas punggung. Aku Masih Dara (tetibe) lagi.. masih single, available dan negotiable. Don't worry.. caption di atas adalah hasil dombaan Wafa di blognya setelah panas hati melihat aku menyengih di sisi skandal gelapnya itu hihihi. Sumpah takde pape.

Pic posing berkenaan dipotretkan di tempat makan beradap majlis kawen dak Aima aritu kat Kuala Terengganu. Itu je ceritanya. Nak cerita panjang-panjang, maleh la plak. Tunggu la sesape update, kite sume baca kat blog diorang jelah eh. Hehe. Tahniah untuk Puan Aima dan pasangannya.. (nak bagitau, kitorang sume kempunan bubur CACER tu.. huhuhuhu).

Oh ye.

Ini adalah satu-satunya entry untuk minggu ini. Entry seterusnya akan menyusul Isnin depan.
blogger-emoticon.blogspot.com

Sehingga bertemu lagi di lain siaran, ASSALAMUALAIKUM!

27 comments:

zonaku said...

hui....

lama tu....

apekah bubur CACER itu??

Masy said...

zona,
bubur caca.. tp kat kenduri aima tu org tu tulis CACER hahahah comel je

moment said...

kak baby ku...

sy tidak kisah berkongsi kasih dgn anda... ;p

*ku dah e-mail semua pic smlm.. sila check e-mail anda.. ;)

Masy said...

adik wafaku..
takpelah, klu keri adalah orgnye - akak pass bulat2 je utk wafa sorg ye.. hahaahhahha

baik! cek skrg! thanks :)

Mak Su said...

maksu terliur tgk lauk pauknya, sedapp :)

Abang Long said...

Tak nak gossip dah ... nak mengumpat je .... kih kih kih .... Masy, Abang long dah dapat kerja di Shah Alam, bila boleh jumpa ?

zonaku said...

hehhee.. ko n wafa ni.. ini pesanan aku:
sharing is caring

muahahhahahahahhaaa

Mohd Shahrul Hafizi said...

'Like' kenyataan Kak Zonaku. Hehehe. Tapi sape yg dapat payung emas ya?

Masy said...

maksu,
tu lauk pengantin. tp nmpk sedap bkn main gak tu.. hehehe

abg long,
oo ye ke? shah alam kat mana? insyaallah bila2 senang, bolehlah jmpe sy :)

zona,
kuaserrrrrrr..!! hahahah

shahrul,
bkn main lg budak kecik ni eh! akak nak emas je, payung tu takmo. hahahahha

HEMY said...

semoga korang berbahagia hingga ke anak cucu...moleh dah tu

duduk sama tinggi, sama gelap...

mwahahaha

Masy said...

bongek punye anul! hahahahhahah

en_me said...

ammvoiii akak tewww sampai senget ponggongg.. ehehe, gi KK jangan luper subenier oke (tetibe gakk) ;-P

Erina Asmawani said...

hemy kuang ajo..hahahaha

kakak..jgn amik keri, keri wafa punye..wafa mulut je kate rela bagi akak, tapi hatinya siapa yg tahu ;p

akak amik pahrin ahmad tau

Masy said...

en me,
aik.. gi KK tu pon nk subinier gak? heheheheh

erina,
dia memang! hahahah

jgn bimbang.. akak x akan amek keri. janji siap seal with a kiss lg hahahahhaha

ya! pahrin ahmad!!!!!

ymn said...

mcm azman adnan ..

lindosh said...

oit pegi olidei plak ke?

Masy said...

yaman,
matiklaaaaa perasan si keri ni kang hahahahha

dosh,
outstation laa beb. keje keje

me3n said...

Kak suruh orang rileks, tapi kak macam nerbes je? ;p.

oNi said...

aah. cik messi macam neves je kan berkomen kali ni. (bwahaha)

mesti ada apa apa. opps

Mr PenyuBiru said...

tahniah atas perkahwinan kamu berdua.kahwin jugak ko yer. so honeymoon kat mana? kik3..

Masy said...

me3n & oni,
eh.. yelah eh? silap ekspresi plk hahahah

penyu,
sepuk kang hahaha

Super Nia Hana said...

nak gmbar aimaaaaaaaa

Mohd Shahrul Hafizi said...

Emas? Pergilah Pasir Mas. Cuba gali kat pasir sana tu, mana tahu jumpa emas ke. Hahaha.

Masy said...

hana,
ada kat email, nk ke?

shahrul,
emas??

Mohd Shahrul Hafizi said...

Rujuk reply komen akak yg terdahulu. Ngeee.

Masy said...

ooooooooooooooo HAHAHAHA

Mohd Shahrul Hafizi said...

Lampi la akak ni. Hahaha.