Monday, December 27, 2010

611 : Honey, I Shrunk This Blog.

Morning peeps!

Sure sume orang Malaysia tengah kembang-kembang pusat dengan kejayaan Malaysia mensayurkan jiran sebelah kita yang garang semacam tu - Indonesia. Malam tadi aku dok bertafakur dalam bilik melampaui keasyikan biasa sampaikan terlupa perkara-perkara penting seperti :

1. nak tengok cite Goodnight DJ on 8tv; sedar-sedar dah halfway T__T
2. nak buang sampah
3. nak tengok bola!

Tiba-tiba je dengar jiran atas terjerit-jerit bagai kerasukan ablasa. Owhhhh!!!!! Tukar jap cenel. Oh.. baru satu. Anything can happen bebeh! Apepun, tahniah laa untuk kita semua.. eh silap. Untuk pemain-pemain semua.. moga kat Indonesia nanti, dapatlah dikekalkan kejayaan tersebut.

blogger-emoticon.blogspot.com

Untuk penyokong-penyokong pula.. saya merupakan ejen MLM menjual laser, ada sape-sape nak jadi downline saye? Beli 10, anda serta merta akan menjadi downline saye. Ayuh!

Oh ye.

Sekarang aku sedang menjalankan aktiviti mengecutkan isi kandungan blog ini. Maksud aku.. entry hok lama-lama tu akan aku save sebab.. Sebab macam ramai je orang yang tak sepatutnya baca sudahpun menerjah ke kawasan ini. Makanya. Setakat ini jelah yang aku mampu buat.

Edit post.
Save as draft.

Nak private blog, tak cool la kan. Hehe.

blogger-emoticon.blogspot.com

Aku baru buat sampai tahun 2007, itu pun baru halfway. Punya laa banyak entry, jenuh nak saring satu persatu. Nak mintak tolong orang, macam tak relevan je?

Apa yang aku buat ini. Semuanya demi aku. So uols.. kot ada yang tergila-gilakan blog ni (bukan aku ye), pi la skodeng entry² lama tu sume buat kali terakhir. Wahhhhh cakap macam diva! Haha.

Bacalah, sementara stok masih ada (kalau nak baca ler).

23 comments:

O'gosh said...

wah..wah....

x suka kitoraNG BACE ye....

xperla....(majok..majok)

zonaku said...

eh eh...

ko sama jer kurus ngan kayu kayan kat situ....
hehehheheheheheeee


x yah la buang.. kang x der memori aku ngarut kat blog ko

Jard The Great said...

hehehe... ku rasa cukuplah apa yg ku da pernah baca. let the past stay in the past and we move forward to make new memories. =)

Masy said...

o'gosh,
baca laaa.. xde masalah pun.. tp yg lama2 tu bakalan di simpan, nk buat pekasam hehehe

zona,
aku x buang la.. aku save je. mana2 yg aku rasa personal la.. yg ok ok tu aku biar je lg hehehe

jard,
yeaaahhh that's the spirit! *tetibe* heheheh :)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Lawanya foto Kak Masy tu. Dengan latar belakang yg cool tu.

Kak Masy memang diva pun. Hehehe.

Kalau nak private, jangan lupa ajak saya jadi reader tau.

*will support you from behind. ;)

Masy said...

shahrul,
guna DSLR mmg sume jadi cun. hehehehe

errkk.. takde laa smpi diva. driver yelah. akak xmo private, x best. hehe

thankssssssss :)

Erina Asmawani said...

akak tol ke jual laser? huhu..gambar last ala2 twilight la tu ;p

Mr PenyuBiru said...

ala..apa susah.sape yg tak sepatutnya baca blog ko tu,ko tembak je ngan laser.kata ejen. hihi..

p/s : apsal gambar last tu cam seram jer. cam hantu kak limah pun ada.hik3..

Masy said...

ena,
takde pun.. tp klu ade org nk bli, akak bole laa usahakan cari kat uptown shah alam ke (jom ena!). hahahahahhaha

penyu,
hihi

yee... tmpt tu sbnrnye mmg berhantu pon T__T aku doa2 je ms posing tu, jgn laa ade hantu menyelit dlm pic ni. syukurrrrrr

Mak Su said...

laser? nk tembak mata sapa? oops! ;p

private? awat ler nak private? ishhhh...

Masy said...

maksu,
takde la.. nk buat presentation je opsss hahahaha

no no no.. no privatize in here *tetibe*. tak privatelah maksu :) hehe

achik said...

shrunk skit2 takpe kak.. jgn shrunk abis udah la yea.. ;)

zino said...

amboi menjeling hehe

Zareda Norman said...

kita nak ode laser jelingan tu satu ek.. heheh

Masy said...

achik,
dok aih... shrunk je, bukan lupuskan hehehehe

abah zino,
hehehehhee

kak zar,
aaaa.. akak nk brape kilo? hahaha

Anonymous said...

private kan blog..dan-dan tu aku terasa..;p

ann

Masy said...

ann,
haahahahhahhahah

oNi said...

hu. nak shrunk takut ada mereka yg kenal, yg rapat, jumpa hari2 terbaca isi hati yg terlepas, munasabah gak. ada plak untuk orang tak kenal. huu..

satu nanti shrunk la yg mana patut untuk cik abang ye. baru betul. huu.

*btul la mcm background twillight gmbr tu..

keep up masy" caiyo! :D

Masy said...

oNi,
yupp.. pandai pun.. setakat tulisan biasa2 takde hal pun.. cuma bab jiwa2 ni jadi x syiok pulak. dah start pun ni hehehe

mekasihhhhhh :)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hehehe. Tapi ni cun sebab orangnya, bukan sebab DSLR. :P

Masy said...

shahrul,
aicehhh... malu ler aii heheheheh mekacihhhhh *tersipu2 blushing* hahaha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Betul. Saya puji ikhlas tau. Akak fotogenik dan fotogedik. Hehehe.

Masy said...

awuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu malu lg. thanks :)