Friday, January 14, 2011

619 : Sembang Kencang

it's me with my beloved Tonggeng, 4 years old


Semalam, mak telepon. Ah biasalah dia.. nak ajak borak-borak.

saje je tipon ko.. mak boring ni
boring? bukak la fesbuk HAHAHAHAHAH


Errr.. tapi aku harap mak aku tak mengambil serius kata-kata aku tu. Mak, anakanda gurau je T__T Kalau betul-betul mak buat akaun fesbuk, jangan add anakanda ye. Keep our personal life to ourselves. Hahahaha.

blogger-emoticon.blogspot.com

# The right person will love you as you are, with no changes. Can you love yourself this much? (don't ask me - I don't know)

15 comments:

Mr PenyuBiru said...

dah besar tonggeng ek.dulu kecik yer.so,ko hantar dia tadika mana? hehe

(don't ask me also - I don't know also)

achik said...

wah, sihat walafiat lagi tonggeng tu ek.. err akak mandikan dia tak? ;p

O'gosh said...

nape nama dia TONGGENG...haha

Masy said...

penyu,
dah masuk U dah.. ekcely dah grade pon hahahaha

achik,
err... sebenarnya dah ilang pon dia tu.. mana tah abg akak letak T___T

o'gosh,
me don't know. abg2 gua yg namakan beliau tonggeng. hehehe

Puan Capa said...

tonggeng?nama penuh klasik

en_me said...

mak ko nk bg hint tewww.. makk penah kawen, pastu suami sekang dh xdok, jadik sunyi gakk.. ghitewww

salamm jumaat cik masy masy ittewww

Masy said...

puan capa,
well.. Klasik fm katanye hehe

en_me,
takkan mak sy nk kawen kot? gila ka? hahahhahaha. dia boring, bkn sunyi ye. kt rumah tu ade 8 org manusia menemani beliau :)

salam jmaat en me me lettewwww

Erina Asmawani said...

kak..lepas mama saya add saya kat fb, saya terus removekan link blog saya..saya tanak dia baca!! tanakkk!
segannya kalo dia tau (T_T)

Masy said...

ena,
hahahahahahh sibbaik sempat remove!

ber_u_wang said...

agaknya apa la status mama baby kat FB tu erk.. mungkin dia akan tulis " bila la aku dapat menantu lagi "

Masy said...

ber_u_wang,
HAHAHAHAHAHAAHAHHAAH taknak tau laa klu betul2 ade T__T

zonaku said...

laaa.. dah ilang pulak.. aku br nk puji hebat ko blh bela tonggeng lama2.....

er... kiut betul ikon-lari2-comel tu

camana la kan kalau mak2 buat akaun FB??? pastu add makcik2 kita... mampos!

Masy said...

zona,
last aku pgang dia masa aku sekolah rendah ke skolah menengah tah. pastu bapak aku soh bg kat anak buah aku T_______T klu x msti ade lg dia dgn aku huhuhuhuuhuhuuhuh

dorg klu nk buat fb, buat laa. jgn add aku sudah. hahahahha

Mak Su said...

kalau ada fb, leh suggest friends ;p

Masy said...

pls don't maksu T__T