Wednesday, February 16, 2011

629 : Lanchang Kuning Belayar Malam - Sneak Peak


Pic kredit to tuan rumah, Wafa. More pics to come! Itu pun depends pada ketangkasan Keri, Wafa dan Anul selaku jurugambar rasmi pada hari kejadian untuk upload gambar-gambar sekelian!

Badan penat. Jumaat nanti kita cerita ya. Ataupun kalau aku rajin (dan dapat pic2 sekelian), esok jugak gua apdet!

Hepi-tak-hengat mode is ON!

blogger-emoticon.blogspot.com

21 comments:

Erina Asmawani said...

weeee!! badan sakit2..puyut pun sakit2 tapi hati manyakkkkkk riang owh ;D besh gila even 24 jam je kan..

Masy said...

ena,
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!~ ha'ah! masa kat sana x rasa penat ke sakit ke ape. dah balik br rasa mcm2! tdo pon malas nk bgn hahahahha

zonaku said...

heheheheee~~~

kureng jeles aku!

*sebelum korang upload pics*

Masy said...

zona,
aku warm up dulu.. kang dah start cite, mau guling2 atas jalan ko nanti heheeh

xpe, lps ni ko plk jadi host ;)

en_me said...

ammvoiii sonoknyer akak tewww.. ehehe

Puan Capa said...

wah!naik gajah?gajah naik ko tak?hehe

Masy said...

en_me,
sonok vanget vanget! hahaha

pn capa,
aku tak kasik dorg tiket utk naik aku. hahahah

k.e.r.i. said...

aku lagi penat.
dah lah jurugambar rasmi, merangkap pemandu rasmi juga.
for God's sake.

achik said...

apsal sorang je melompat? ;)

Masy said...

keri,
FOR GOD'S SAKE! hahahahhahaah

achik,
dia terlebih gula masa tu hehehehhe

zonaku said...

keri: alah.. bila lagi....

ko kene berlatih jaga anak dara orang dah ni...

oranglidi said...

amboi, naik gajah! macam penah dengar lanchang kuning ni.

Masy said...

oranglidi,
aku 1st time dgr nama Lanchang ni masa baru2 kenal dgn Wafa. hehehe

HEMY said...

gambar first, bini aku dok usha chucky lompat...mesti dia terpk mcm2 masa ko lompat tu chucky

gambar kedua, awek yg atas gajah depan korang tu mmg nicee..ahaha

❀aRaBeLLa❀ said...

arghh hemy bini kat sebelah sempat lagi jeoling awek atas gajah tu..ckp pervert kang marahh..ekekek

Masy said...

anul,
1st, ape laa agaknye dia pk ye
2nd, *pi tgk jap* hehe

bella,
dia tu brani ckp je... bila bini ade, senyap! hahahahahahh

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

lempang korang laju-laju.

frwls said...

gajah gajahhh gajahhhh *irama sinchan

Masy said...

reen,
hahahahah dulu kan dah pegi, kasik can akak plk hahaha

caki,
ko ni dah mcm dak Keri dok nyanyi lagu sincan ni hehe

Mr PenyuBiru said...

tertiba teringin nak tukar profesion jadi pemandu gajah. :D

Masy said...

penyu,
ko mana leh naik atas gajah.. penyu nak panjat tangga pun susah, ade hati nk jadi gembala gajah. hihihihi