Wednesday, March 23, 2011

642: Es-Pi-Em

takde kene mengena. sumber : tumblr

Arinie budak-budak amek result SPM ye?

Malas nak mengimbau kenangan amek result. Sebab result aku time tu menyebabkan aku tak tau nak bereaksi macamana.

Aku hepi sebab math aku dapat 3.
Tapi aku sedih sebab BI aku pun dapat 3.

Aku hepi math dapat 3 sebab aku selalu dapat 9.
Aku sedih BI dapat 3 sebab aku selalu dapat 1.

Allah memang nak suruh aku bersederhana. Hmmmmmm.
blogger-emoticon.blogspot.com



# gud luck untuk anak-anak buah yang nak amek result arinie. dan juga anak Mr. Sivaji. ingat. result ko tu akan bagi effect pada opis kitorang ni. tak dapat 10A kalu, taulah nasib ko.

20 comments:

Puan Capa said...

kalo anak sivaji dapat 10, korang thaun ni dpat bonus la.haha

Masy said...

pn capa,
tak la kot.. cuma ade benefit lain yg dok pending2 ni akan dpt la. hmmmmm~

sastraboy said...

kahkah.

ugutan buat anak bos ke tu?

Masy said...

sastraboy,
ala2 la. ahahahaahaha

ymn said...

1-aku punya result sederhana semua paper kredit paling rendah BI (6) execelent sejarah (1) dan Prinsip Akaun (1)<--oh mmg dr sekolah ada ciri² dunia akaunan :p --> lepas amik result aku balik umah jln kaki :P , kul 11 dr sekolah smpai rumah lebey kurang jam 3 .
2 -tumblr - follow me if interest sappotura.ymn.my @akuymn.tumblr.com

♥ manje ♥ said...

sederhana itu lebih baik... takde yg ngata takde yg memuji... sedang2 aje... =) ~

Masy said...

ymn,
1. ade beberapa subjek lain yg aku kuciwa.. yg biasa score giler2 tetibe dpt kredit je ms SPM. kaco aku nye agregate. btw, aku pun pegi amek sndiri hehe tp naik bas la.. awat hang jalan kaki? huhu

2. aku takde acc tumblr. nanti aku g tgk ye :) thanks.

manje,
tu lah.. sume org pun tatau nk bg reaksi cemana.. tp mostly happy la kot sbb math akak x fail lg. hahahaha

Mr PenyuBiru said...

math ko dpt 3 jer masa SPM? isk..isk..sk..camne ko belajor ni?? mesti sibuk kapel je ni. haha..

Masy said...

penyu,
T_____________________T sabo jelah, takde kaitan pun huhuhu

en_me said...

mensate kat pavi macam sodapp jer.. ikiki

Masy said...

en_me,
jauhnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee T____T

Erina Asmawani said...

huhu..frust kan kalo result spm x seperti yg kita jangkakan..xmo ingat lagi pasal result spm ni..nightmare (T-T)

Masy said...

ena,
mmg~ mcm akak terkilan gak. klu x sbb 2-3 subjek tu punye hal, kompem agregat 13 time tu. syedihhh. tp takpelah. hmmm

achik said...

saya plg kuciwa ngan result bm & bi.. tp plg geram ngan bm la sbb nak kira aggregat termasuk bm kan..

frwls said...

SPM tak penting, yang penting makan.


dan juga Bruno Mars >,<

Masy said...

achik,
tu laa ye? rasa mcm x lojik klu BM xleh score huhu. akak paling frust subjek... ahhh.. malaslah nk reveal. huhuu

caki,
hahahahah!! Bruno Earth laa skrg ni :))

jedi said...

hahhaha....aku sedih PAI aku dapat 3...hahahahh

Masy said...

jedi,
hahahaahah!!

HEMY said...

aku pn BI 3 je...igt dpat A2 jadi la..skali cek satu skolah paling tinggi 3 je..ahaha

Masy said...

iye? aku tak cek la plk satu skolah, tp klu satu kelas mmg yg paling tinggi BI pun 3 tu lah. aku lah tu. hahahahah

(tp nk ckp takut2. matikkkkk ilmu tak guna T___T)