Friday, April 22, 2011

654 : Selamat Ulangtahun, Bonda :)


ALLAH SELAMATKAN KAMUUUUUU
ALLAH SELAMATKAN KAMUUUUUU
ALLAH SELAMATKAN CE'EGU MAZNAAAHHHHH
ALLAH SELAMATKAN KAMUUUUUUUUUUUUUU~
blogger-emoticon.blogspot.com

Mak,
Macam tahun-tahun yang sebelum ni,
orang akan jadi anak mak yang tak dapat hadiahkan mak apa-apa
tapi orang selalu dan akan sentiasa doa untuk mak
moga Allah panjangkan usia mak
moga Allah kurniakan kesihatan untuk mak
moga Allah makbulkan semua doa mak tiap-tiap hari
moga mak selalu senang hati walaupun dapat anak perempuan yang macam ni..

Mak,
mak nak apa tahun ni?
kalau orang belikan rak cermin untuk bilik air tu, mak suka tak?
errr... nantilah kita beli sama-sama
kang ilang kisah nak buat seprais, orang plak yang kene marah nanti

Ai lefyu mak!

Salam manis (macam mak selalu cakap sebelum letak telefon),
anak bongsu mak yang boleh la dikatakan agak hot and spicy~

18 comments:

Mr PenyuBiru said...

ALLAH SELAMATKAN mak kamu juga. moga murah rezeki & dpt hadiah rak cermin

Masy said...

mekasih penyu. hahahahhhaha

citahrudin said...

comel gila!!!

MAK!
SELAMAT EPI BESDAY. SEMOGA MAK TERUS JADI MAK YG CUMEL GILA DALAM DUNIA. YEAAHHH!!!

-anak mak lain tapi sama nama jugak dengan anak mak yg hot n spicy itu -

achik said...

hepi besday mak kak baby.. :D

Masy said...

adik sama nama,
apa yg comel giler tu? mak akak ke? hehe

mekasih anak mak lain yg sama nama tu!

achik,
metacih achikk :)

Benedict Bernard said...

happy birhtday auntie... may allah bestow you with good health..

Erina Asmawani said...

happy beday mak. moga dipanjangkan umur & dimurah kan rezeki & dikurniakan kesihatan yang baik ;)

sekali mak akak mintak hadiah menantu bongsu..hehehe..camne kak?

Masy said...

benny,
thanks for that doa :)

ena,
metacih enaaaaa :)

mmg slalu mintak pun, ni tgh cari laa ni.. ena kata nk tolong, mana calonnye? mana mana? hahahahaha

HEMY said...

haa..mana ena? mana?? cer bagi calon..cer bagi..

aku kalau datang hari ulangtahun mak ko ni ke umah mesti bahaya sebab takut terkenan dia kat aku..ekekeke

oranglidi said...

ahha.. hadiah besdey mstila beliau nak menantu. hehe.

Masy said...

anul,
byk laaaaaa hahahaahhaha

oranglidi,
tme tak bday pon dia mintak weh... hahahahahaha

Muhaimin said...

Maknya tak baca blog akak ke? Memang tak surprise la kalau dia baca eheheeh..Selamat hari lahir makciiik! ;)

Rozami said...

muka ko mcm mak ko kan?
slmt hari jadi makcik. moga sihat2 selalu

zonaku said...

sampaikan salam ulangtahun aku pada mak ko......



jangan kasik mak ko jumpa mak aku... bahaya! karang diorg buat sesi brainstorming cara nk dapat menantu

Super Nia Hana said...

muka samaaaaaaaa....~~~

selamat ari lahir mak kak masy ice ice baby!!!

Masy said...

amin,
mestilah TAK.. hahahhaha metacihhhh!!

rozami,
iye ke? iye la kot hehehhe thanksss

zona,
sibbaik kg jauh, kot tak bahye gak. hahahhah

hana,
mekasih2 :)

Sierrauniform said...

selamat hari lahir cikgu maznah yang marbeles..mak ko memang lawa dudee!

Masy said...

rembo,
mekasih2.. mana tumpahnya kuah kalau tak ke mulut.. klu x lawa, xde la cikgu dolah berkenan. hahahahahaa