Monday, May 09, 2011

660: Errrr...

Jiran saya suka buang kondom luar tingkap. Jiran awak?

(tak lalu nak letak gambau kondom. pi laa gugel kalau teringin nau nak tengok)
blogger-emoticon.blogspot.com

24 comments:

k.e.r.i. said...

rare betul jiran kau.
jarang jumpa ni.

Erina Asmawani said...

euwwwwwwww..kejinya.gelik la kak..kurang moral nih

PnConfused said...

euwwwwwwwwwwwwwwwww

Aimi dan Pakcik Hashim said...

err
dah kawen?

nizamsani said...

perisa apa?

HEMY said...

dia just nk jiran2 tau yg dia lakukan nye dengan selamat

en_me said...

tingkat baper tewww akak.. ahaks

Masy said...

keri,
hindarkanlah klu ada.

erina,
bangan teramat T__T

pnConfused,
aku pun euuwwwww gak sambil kira2. ade 3 lai. penuh T_T

Masy said...

aimi,
ntah. tp setau akak yg tingkat atas ni sume jantan. mebi atas lg kot. huhuh

nizamsani,
mana nk tau huhuuh

anul,
jiran2 x peduli pun klu dia lakukan secara x selamat. ade aku kesah???

en_me,
tatau... huhuh

zonaku said...

pengotor!

buang elok2 x boleh ka?

Masy said...

zona,
mungkinkah dia menganggap buang kt luar tingkap tu dah kira elok2 kot?

hanisakura said...

hak tuih!!itu adlh komen sy. sekian.

p/s: mgkn die buang kat luar utk mengelakkan kantoi kot. bodo pny org. tkt kantoi jgn buat la.

Benedict Bernard said...

masalahnya saya tak kenal jiran saya sebab saya anti so SIAL.. bley?

Masy said...

hanisakura,
takot kantoi ye.. bongok sgt. telan la kondom tu, buang kt luar buat ape. hahahahhaa

ben,
anti sosial ye? bagus2. hehehe

gadisBunga said...

cintailah bumi kita. jgn buang kondom merata2~

Masy said...

gadisBunga,
hormatilah jiran2 anda.. biar kondom pecah di perut (sbb telan), jgn pecah di awning (kepunyaan jiran).

Pn.Ibu@Martina said...

mesti belom kawin nih....org dah kawen mana layan kondom2 nih......huhuhu

kenapa susah2 sgt nk buang kat tingkap...buang je la kat plastic sampah.....adoila....tu pn susah..

Masy said...

pn.ibu,
oooooo.. eh? mmg takde eh? wohooo. sy pulak syak kt atas tu layan sesama lelaki. hahahaahha

tingkap lg dekat drpd tong sampah kot huhuhu

Yunus Badawi said...

hari2 ke dia buang?

Masy said...

YB,
tak sure la pulak.. tp stakat ni ade 3 lai yg aku nmpk. yg dh dihanyutkan hujan (if any) tatau la. huhuhu

Muhaimin said...

Jiran dah kahwin belum kak? Kalau belum saya sarankan buat laporan jabatan agama :)

Masy said...

amin,
akak x tau masalahnye drpd tingkat brape. nk buat report pun x tau nk reportkan sape. huhuhu

Mr PenyuBiru said...

aku musykil ni. camne ko tau jiran ko yg buang. ntah² budak mana² ntah main campak jer kat tepi tu,mana tau kan. atau ko skodeng jiran ko ek? ekekeke...

Masy said...

penyu,
tepi mana weh? umah aku tingkat 4. kondom tu bsepah kt atas awning tingkat 3 means bdk2 umah aku kt tingkat 4 ni bole nmpk.. ade ke org romen2 kt koridor pehtu nk campak atas awning? jauh tu...