Wednesday, May 25, 2011

665: Met Ultah bak kata orang Indo. haha

blogger-emoticon.blogspot.com

Hari ni birthday Abang Sham yang ke 32 tahun. I wonder how is he now. Can anybody tell me? Hmmm. Tak kisahlah.

Di mana saja, yang pasti kita di bawah langit yang sama - cuma mungkin jenis awan je berbeza-beza. Di tempat kamu berawan nano, di tempat aku berawan kumulus nimbus mungkin. Beralaskan bumi yang sama. Cuma jenis tanah pula berlainan. Di lokasi kamu, mungkin terhampar simen, di bawah telapak kakiku pula mungkin banyak batu refleksologi.

Apapun. Selamat Ulangtahun ya..

Siapa Abang Sham? Nah baca kat sini.

Abang Sham 1
Abang Sham 2
Abang Sham 3
Abang Sham Finale


Nak bagi hadiah, tak dapat. Maka saya hadiahkan gaya ini untuk abang sebagai pengganti diri. Itupun kalau abang baca blog ni which I doubt..... Heheh. Kita enjoy!!!!

blogger-emoticon.blogspot.com

8 comments:

pB said...

32



muda lagi tu

Masy said...

kak pB,
yeahhhhhh mmg pun heheheh

Erina Asmawani said...

ala..kenapa entry last tu sedih..suka tau wat kite nanges..sob sob..

Kite tau, abg sham pun sebenranya ingat kat akak macam akak ingat kat dia. Sabarlah ye kak..

Eppy sebeday abg sham. Tengok tu, kakak saya dah buat posing comel lagi untuk abg, harap kontekla beliau balik ok :)

Masy said...

ena,
sedih eh? akak pun dah lupe. tp rasanye mmg mcm sedih pun hehehe dah2 jgn nanges hehe

klu dia lupe pon ai pasrah uols.. :)

en_me said...

very der sweet.. ehehe

Masy said...

en_me,
sweet ke? awuuuuuu hehehhe

Super Nia Hana said...

hadiah tu sungguh menarik ok!
aahahaha

Masy said...

hana,
hahahaahahahah