Thursday, June 23, 2011

676: Memuah Putnam's Trip ke Utagha - Part Last

first time jumpe dan kenal dengan Ezzati & Mooney. pic divert credit to Anul d' Pervert


Flite kami pagi-pagi adam, tapi lewat sket la daripada masa nak datang tu. Macam simbolik lak. Datang nak cepat-cepat, balik nak lambat-lambat. Tapi tak lambat mana laaa kalau 8.15 pagi, ketebang dah gerak. Heheh. Pukul 6.30 pagi kitorang dah chow kit road daripada tempat penginapan. Parking, jalan masuk, beli mekdi, tapau makan lepas check in, naik ketebang, tidoooooooooooo.

Sampai LCTT bak kata Bella pukul 8.50 pagi. Bapak laju pilot kita kali ni. Guna gear 6 kot LOL. Tunggu asben Ena datang kutip, sempat la aku menjawab panggilan alam sat. Tiba kat rumah pukul berapa eh.. lupe dah.

Mekasih untuk semua.
Mekasih Zona sebab jadi host yang berjaya. Berjaya jugak jadi hostage kitorang hehehe.
Mekasih Wafa sebab belanja tiket ketebang. Kalau ade betik di ladang, bolehlah kita nek ketebang lagi. Hihihi.
Mekasih Bella sebab sediakan penginapan. Eh bukan free tau, tapi at least murah laa daripada dok hotel kan.
Mekasih Anul sebab sudi jadi driver kitorang a.k.a photog jugek.
Mekasih Keri sebab jadi photog. Dan terima kasih sebab berdengkur dalam van hahahaha
Mekasih Erina (dan kezen dan asben) sebab tumpangkan ahkak pegi dan balik tanpa bayaran.
Mekasih Jard untuk kek red velvet yang sedap tahap terajang bontot mamak Line Clear.
Mekasih 13may sebab belanja kitorang makan dan minum kat Pulau Aman.

Phewwwwww~ What a vacation!! Apa lagi nak cakap? Hehehe.

Aku compile gambar-gambar yang menarik. Ekcely sume menarik tapi letih la nak masuk sume. Hehehe.








Entry-entry lain bolehlah ke blog mereka. Yang berdua ni je dah apdet, yang lain pending² lagi. Malas lettewwwww~


Klik kat link atas tu, jangan malas²! :)

17 comments:

jedi said...

wah...seronok enjoy

en_me said...

ammvoiii akak tewww.. ehehe

cik selamah kundang said...

nice knowing masy ;)

HEMY said...

dah penamat dh..baru la ada rasa ilang demam penang..ekekekeke.

jeruk aku dh makan byk gak..ko tak beli kan?

Masy said...

jedi,
yeahh.. sonok2. hehehe

en_me,
bile nk mensate ni heheehe

cik selamah kundang,
nice knowing u too :) sori x borak sgt mlm tu ehehehe

anul,
ehehehe. haah aku x beli. skrg ada rasa mcm nk mkn lak. gedik betolllll huhu

zonaku said...

waa.. aku pun dah update jugakkk....

x closing jer lagi

Masy said...

zona,
blom ade yg br kan...

Jard The Great said...

welkam.. makan sakan je kerja kita kan? tuh yg naik berkilo2 berat.. hahahaha

❀aRaBeLLa❀ said...

sesama kak baby! next trip kalo gi mana2 yg de tmresort leh dok sana lagi..huhu

frwls said...

pergh mee tu...sedakkk tu

Masy said...

jard,
itu la pasal. akak x timbang lg neh.. seremmmmmmmm mak jemah!

bella,
yes! pasni kita cari tmpt2 yg ade TM resort je. hahahahahahah!! KK ade x?

caki,
sedakkkkkkkk wehhh

Puan Capa said...

bestkan ada group camni...

Masy said...

pn capa,
best2.. apsal x contact zona n arrange jmpe kitorang? gigit kangg.. hehhe

HappyIrfa said...

akak dah lama x bersuka-sukaan dengan kengkawan :-( redha je la

Masy said...

kak irfa,
takpelah kak.. redha jelah huhuhh

Muhaimin said...

Blah ar tak ajak! huh! ;p.

Masy said...

amin,
hahahahhahh!! yelah2 nanti kitorang ajak laa eh :)