Monday, July 18, 2011

684: Geram!!!

Sebenarnya.
Aku nak apdet cite pasal Singapore daripada hari Jumaat aritu. Tapi macam-macam hal lah!

Photoscape problem!
Aku dah uninstall, dah install balik.
Ok gud.

Sekarang external aku plak problem!
Nak mintak format la tu.
Kang kalau aku format, ilang laaa sume pic dalam tu!!!!!

Cilake tak? Cilake tak?
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

20 comments:

Erina Asmawani said...

ok, takut tgk pic last..huhu..

sabar eh kakak.

en_me said...

adalah hikmah sumer tewww.. ekeke

Masy said...

ena,
jgn takut2.. ehehehehe. tgh berusaha utk sabar skrg uhuhuh

en_me,
T_______________________T

Mya said...

agak cilake laa..

Masy said...

kak mya,
kan?? huhuhuhuuhuh

zonaku said...

hhhmmmm............

Masy said...

huhuhu

Muhaimin said...

Dah try hempas external hard disk tuh?

Masy said...

amin,
takmo laaaa T___T kang locak. dah la adia sebeday tu huhuhuh

Muhaimin said...

Mana tau kot elok ehehe..

❀aRaBeLLa❀ said...

yang dlm memory card dah delete ke?

ymn said...

x payah potosop .
upload jer pic yg nature beauty tu.. :)

Masy said...

amin,
saboo jelah hehe

bella,
dah. dlm EHD tu mostly pic lama2 wooooo huhuuhuhhu

yaman,
potoskep tu sy guna nak compilekan pic2 yg banyak.. klu letak sume kang, org jelak lak tgk muka sy yg natural beauty bak kata awk tu hihihihi

Super Nia Hana said...

haisshhh..sabarrrr ibu ngandung tak elok marah marah..\






ehh...\


silap..

sabarrr...

ibu mengandong cuba sabarkan kawannya

Masy said...

hana,
hahahahahahhaaah

Mr PenyuBiru said...

cuba try celup dlm air,pahtu keringkan. dah kering, try lah sambung kat pc semula. mesti pc dpt baca gambar tu sebab dah siap cuci.hehe

Masy said...

penyu,
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ainul Hayat said...

HAKHAKHAK...baru nak bagi idea macam penyu biru tapi beliau dah lontarkan ideanya....tak jadilah kak nak memberi idea.....(tgk akk dah vibrate semacam - *grrrrr*)

TedungS said...

chi la ke tu berasal dari perkatan jepon bermaksud "ko campak lombong je komputer kau tu"

Masy said...

ainul,
sila jgn sapot idea itu tau. hehhehehhe

tedungS,
tp kalau aku campar komputer ni, ape kaitannye dgn EHD aku? huhuhuhuhuuh