Thursday, July 28, 2011

687: Vietnam Trip - Sneak Peak


Singapore trip pun tak abes cerita lagi, dah nak cite pasal Vietnam pulak?
Nanti esok aku abeskan cite Singapore, minggu depan cite pasal Vietnam heh.
Abeslah semua cite tak basi woi..!
Blog pon dah malap-malap takde orang datang. Hahahaha

Padan muka aku.

11 comments:

nizamsani said...

peh.berselirat wayar.

achik said...

wah, sakan berjalan.. :)

Masy said...

nizamsani,
nampak tak org tengah betulkan tu? hehehhehe

achik,
agak la.. hehehe

en_me said...

vahhhh jalan sokmo akak masy tewwww.. janji kepala tak pening serabut macam kabel letrik kanns.. ekeke

Masy said...

en_me,
kebetulan saje.. tak dirancang menjadi begini huhuhu.. itulah pasal..hehehhe

Lee Novotny said...

Wah wahhh merries uols! Cerita ye nyah?? Weols pon akan ke Vietnam end of the year nanti insyaAllah :) Book dah semua tu..hopefully dapat tahu selok belok hints semua melalui catatan perjalanan uols inniew :)

Masy said...

lee,
harus! oo ye ke? bestnyee!! tp i x jalan sgt pun aritu, tatau lah boleh jadi rujukan ke tak.. hmmm nantilah i cite ye :)

HappyIrfa said...

KDG2 TU DTG..BACA..TAK KOMEN PUNG
tu je..babai

Masy said...

kak irfa,
hahahah sy redha je kak hehehe

Mr PenyuBiru said...

ni gambor ko snap ke ambik kat inet ni? cam pernah nampak jer.

p/s: ko bawak balik tak awek taiwan? hehe

Masy said...

penyu,
aku snap kt sana laa.. sama cam kat tenet kan? tp aku snap ni ms dorg tgh betulkan, siap nmpk dia pusing2 wayar lg. aiyoooooooooo

p/s: tak jmpe awek taiwan kt vietnam. hahahahha