Friday, August 12, 2011

693: ?

Tak terasa ghairah untuk apdet.
Aku malas nak cerita apa-apa, sebab aku mahu kau tanya pada aku.
Bukan kutip maklumat kat sini, pastu buat senyap.
So.
Takde apdet untuk minggu ni.
Sekian....

-guayangsentaptapibuatbuatcoolmacamtakdepapeyangberlaku-

10 comments:

MiLd™ said...

Hari ni berbuka apa? :) Tak tahu pulak ada ada orang kena naik ghairah dulu baru boleh update blog!!! Hihihihi.

Masy said...

MiLd,
passionate bak kata omputeh. hehehehehe. susah nk jawab soklan tu sbb blom berbuka lg. klu tanye sahur ape pagi td bole la sy jawab hehehhe

zonaku said...

okeh.. aku nk tanya. ko sahur apa pagi tadi.









dah tanya dah.
masa untuk duduk dendiam.

jedi said...

terima kasih...

Masy said...

zona,
haaaa.. pagi td sahur biskut mark & spencer 4 keping, kopi cap kopiko dan air masak cap spritzer. hahahahaah

jedi,
sama-sama kasih~

syah shah said...

tetiba sentap ngan kekata akak masy ittew sebab selalu buat... hahahahah :P :P

Masy said...

syah shah,
ni namanya pukul anak sindir menantu. hahahahahahahahah

Zareda Norman said...

anyway gambar kat bawah tu so cool bebeh... chill ok..

limaedua said...

masy,

first ever baca post mintak org tanye dlu ni..heheh, kreatif!

Masy said...

kak zar,
mekasih2 hehehe

kak ida,
hahahahahah!! mekasih2