Monday, September 19, 2011

705: Hari Ini Tetaplah Dalam Sejarah


Aku mimpikan dia beberapa kali dalam minggu ni.
Aku mimpikan dia.
Tak pelik pun.
Mungkin hati rasa tercari-cari,
maka ditemukanNya dalam mimpi.
Seperti realitinya pun begitu.

There's something about today that makes my day a bit gloomy.
Hmmm...

Maafkan.. saya bukannya cuba menjadikan awak kelihatan kejam.
It's just me.
Benda-benda sebegini bukan semudah itu untuk saya lupakan.
Samalah macam apa yang saya rasa.
Ingat, ini bukan salah sesiapa.
Bukan salah kita, bukan salah Dia.

Hanya itu saja.. :)


#seriously, aku pun tataulah kenapa otak aku suka sangat ingat benda-benda yang tak perlu
blogger-emoticon.blogspot.com

12 comments:

en_me said...

sayangnya kat dia kanns.. ehehe

zonaku said...

ingtkan aku sj akan gloomy............




kadangkala rasa lompong keterlaluan memang menyesakkan walau kosong jer sebenarnya rasa hati.

officially : hate calendar for today

Masy said...

en_me,
hmmmmmm....

zona,
tu lah. tp aku rasa aku ok jew.. *rasanyelah* heheehhe

jedi said...

rindu rinduan jadi kenangan....ekekekek

Masy said...

jedi,
insan ku sayang kini milik o-orang (sambung lagu) hehehehheheh

didi said...

yg dah lepas buat kenangan je kak.jgn lama2..back to earth, ok.

ada sebab kenapa Allah takdirkan begitu..ada sebab kenapa perkara itu terjadi..percaya ada yg lebih baik untuk akak ye..never ever give up yourself! hehe..

p/s:gloomy jap je tau kak..cepat2 happy balik ;)

Masy said...

didi,
gloomy sbb kat luar hujan.. tu yg terbawak2 feeling korea tu heheheh

HEMY said...

last perenggan tu kalau buat rap sedap tu

Masy said...

anul,
cer try, nk gak dgr hehehe

k.e.r.i. said...

aku dah try rap, tapi macam lagu hip hop Tamil je bunyinya. haha

Masy said...

keri,
x sangka ko minat hip hop tamil..

skidg8 said...

InsyaALLAH...time will heal... :)