Monday, September 26, 2011

708: Redmummy Berlagak


Aku memang nak sangat cite pasal aktviti wiken baru ni.
Tapi kan.
Kekangan laa..
Pic tak banyak. Baru dapat daripada Penyu je.
Tengah tunggu daripada Jard dan Kak Mya sayam pulak.
Pastu nanti baru aku apdet.

Lagipun.
Kakak PA cuti sampai rabu.
Dan seperti biasa..
Aku sebagai Ahli Mangku Negara kenalah memangku kerja-kerja beliau.
Sampai rabu.
Huhu.

Pic kat atas tu masa kat umah Penyu.
Seblah aku tu si Kapten.
Tengah menghayati kekayaan rakan-rakan.
Aku nak dok sini gaklah.
Tapi tunggu berlaki.
Berlaki yang berkemampuan lewwww...
Kot gaji lebih kurang aku je, beli tapak parking jelah kat situ
Tido dalam kete.

Ok tajuk takde kene mengena.
Saje nak tarik traffik HAHAHAHAHAHA!!!
Harap-harap kak Redmummy tak marahlah ye.
Sebab mempergunakan nama dia nak tarik trafik.
Saya dapat idea pun daripada Kak Mya.
HAHAHAHAHAHHA

34 comments:

syah shah said...

chehhh kakak masy... tajuk tak hagak-hagakkkkk~~~ Hahahahah :P

❀aRaBeLLa❀ said...

sejak bila akak jadi blogger gila trafik nih..hahahahha

Masy said...

syah shah,
HAHAHAHAHAHAH!!!

arabella,
sejak2 mesken ni hahahahahahhaa

Mr PenyuBiru said...

gambar korang berdua tu secocok aa. mesti ko & kapten tgh berangan nak mulakan hidup bersama di situ.hik3..

p/s : thanks dtg weii..

p/s lagik : tu la,sejak biler ko giler trafik ni.hehe

Masy said...

penyu,
aku ni mmg secocok je dgn sape2 pun.. haaaaa selagi x kawen, camtu arr, org lain je x sure secocok ke x dgn aku hahahahha

mekasih penyuk sbb sudi jmput.. ai rasa terharu sgt2.. heeeh

saje je. nuffnang aku skit nau. hahahahahahahhaha :))

HEMY said...

ahaha..macam jamban ye guna nama redmummy..guna nama aku pn trafik naik..percaya lah...

tak dapat dtg penyu biru nye open house. sedara2 in law kumpul kl this wiken

pB said...

bila nak dtg umah akak , pulak

Masy said...

anul,
aku nk letak nama yg top2 je pasni. hahahahhahahahaha keciii sangat

ye kee... rugi2 tp takpelah. lenkali je kita serbu lg hehehe

kak pB,
meh la jemput sy kak, nanti sy try2 dtg heheehhe

Erina Asmawani said...

omg omg! tajuk x menahan..kak jgn..nanti kena saman..hahaha..

lagi belakang nampak sama..ada jodoh ni kak ;)hehee..

HappyIrfa said...

MMG MENJADI LA TRIK BABY NI..AKAK TERUS KLIK TANPA PIKIR PJG..
PASNI AKAK NAK WAT TAJUM MASY POYO..AGAK2 ADA ORG KLIK TAK?HEHE

Masy said...

ena,
hahahaahah! insyaallah takde laa.. akak ada tjumpa dgn dia sabtu aritu.. dan sebut psl mende ni. dia paham kot.. heheheh

takde maknenye ye :p

kak irfa,
kaaaaaaaaaaann hahahahahahhaha

sy tak glemer kak. tp klu nk try, bole je heheh

en_me said...

penyu pon fofuler gakks.. ahaks

zonaku said...

hahahaa..

tajukkkkkkkkkkk...............

Masy said...

en_me,
sy pon popular gak per.. hahahahhah

zona,
hihihihihi

aim-a said...

hahahaha.adui.gambo tu mmg secocok lah.

nnt dah femes+nuffnang masyuk..sile wat open houseee jugek tau.hihihi

Mya said...

wakakkaka..
tak sangka ko buat betul2 kan dik.. :p

Masy said...

aima,
takde maknenye.. kang jard kecewa kang hehehheh

insyaallah klu leh dpt ratos2 bole laaa hehe

kak mya,
hahahaahhha jgn sangka sy ckp2 je hahahaha nampak mcm berhasil je ni ;))

MamaLeeya said...

Dasat ko ek..ingatkan ko akan letak...

Jangan Pandang Belakang Rosmah...kekkkeee

NONIE ROSSI AZIZ said...

wakakaka sengal la ko masy...

Masy said...

mamaLeeya,
uisshhhhh.. bole je tapi kang ramai plk sound, tak kuaser nak layan hehhehe

kak nonie,
sket2 je.... :)

oranglidi said...

ahahhaha. aku igtkan apedehal dgn redmumy..

Zareda Norman said...

memula cuak akak baca tajuk entry ko dik.. hahaha

ko jangan dik.. masuk mahkamah kang.. hehe

Masy said...

oranglidi,
bwahahahhahahaha

kak zar,
takde laa.. insyaallah takde. ehehhehe

k.e.r.i. said...

macam harem.

Masy said...

keri,
macam halel.

achik said...

amboi, tajuk sungguh kontroversi.. ;p

Masy said...

achik,
agak ah.. hehhehe

Nieda said...

Memeang dah terkena ni....

Masy said...

nieda,
nampaknye mmg menjadi sunggoh taktik ni. hmmmmmmmmmmmmmmm

limaedua said...

akak igt de prob ape la ngn redmummy..cheh.. ++

Acaii said...

TAjuk tak boleh tahan betullah akk ni!! :)

Masy said...

kak ida,
hohohohohohho

acaii,
comel je akak kan? hihiihi

mimie1678 said...

ohhh... maya ajar nie ehhh... okeh, aku followwww... hahahah...

Masy said...

mimie1678,
dia x ajar tp tetibe je sy dpt idea bila dia cerita psl org gugel psl redmummy tp masuk ke blog dia heheheh