Monday, October 10, 2011

714: camnew teww? cew citeww

Minggu lepas, jumpe sorang kakak ni.
Memula dia kata dia kawan abang aku masa kat MRSM dulu.
Sekali rupanya adik angkat abang aku.
Ngade tak abang aku, dah ade adik pompan pun nak ade adik angkat pompan lagi watpe?
LOL
Tapi nak cakap orang, macam laa aku takde abang angkat time skolah dulu.
Lagi ngade.

Abang dah ade 5 orang, lagi nak ada abang angkat.
LOL x 25 ratos.

Pastu kakak tu cakap.
Eh muka sama laa dengan abang.
Bulu mata pun sama.
Well.. kalau aku dengan beliau tu.
Memang ye kot muka cam lebih kurang.
Kira yang terpaling hampirlah rasanya.

Pastu kakak tu cakap lagi.
Tak pernah tau pun abang aku ada adik.
Errrrrr......
Abang saye memang perahsia orangnya T___T

Pastu kakak tu cakap lagi.
Cantek-cantek camni takkan takde boipren lagi?

Kalau semorang kata saye cantek,
pastu semorang tak percaya saye takde boipren,
agak-agak cemne la saye nak ade boipren yep?

Hmmmm hmmmmmmmm~

9 comments:

pB said...

jodoh ditangan Allah

zonaku said...

seb bek ngaku ngada2....


pesal x soh akak tu sponser barang sorang dua boipren stok blh buat laki punya.......

Masy said...

kak pB,
betul betul :)

zona,
hahahhahaha

akak tu dah offer dah pun.. tnggu je berita selanjutnya nanti. hahahahaha

zonaku said...

hahahha......


cam tu la.....
.

HEMY said...

pandai akak tu bodek yee..hmmmm

*SiRibenMerah said...

chewahhh..
gitu jd nya..

so, kena la buh name tag tulis, saya single...

Masy said...

zona,
yaaaa gitu2 eheheh

anul,
tak baik tauu bersangka buruk haha

iyra,
begitulah.. hmmm maluewwwwwww lewwwwww hahahaah

Mr PenyuBiru said...

ekceli, itu ayat biasa yg digunakan tuk tahu seseorang tu dah ada gf/bf. kenalah mulakan ayat yg manis tuk dpt respon yg baik kan.

Masy said...

penyu,
ni ko nk kata org tu x ikhlas la nk kata aku cantek? muahahahaah takpelah, mmg ai tak shantek pon T_T wuwuwuwu