Friday, November 11, 2011

726: 11.11.11, mari kaplabanakan orang

ASSALAMUALAIKUM SEMORANG!

Aku ni marah ni, tapi semalam la. Cuma kalau diingat lagi, memang rasa nak marah lagi.

Hmmmmmm.......

16 comments:

*SiRibenMerah said...

sabaq2...

Masy said...

iyra,
tgh sabar le ni.. huhuhu

~mrs azmi~ said...

5tahun? insurans company tak pernah contact ke bagitau premium tak bayo?

pernah jadi dekat kakak saya juga.. yang buat kawan sekampung lagi mujur dapat surat dari takaful reminder utk bayo baru tau duit kene songlap.. tupun setahun punya premiumla jugak

Masy said...

mrs azmi,
taklah sampai 5 tahun.. berbulan2 laa tapi akak syak mebi setahun dua. company kuar surat tp send kat umah kampung. bila bgtau agent, katanya lambat masuk. upenye staff bangsat dia sudah kapur itu duit.

moga cepat masuk neraka itu org.

l!zs said...

dia tak bg resit ke?sy nyer agent akn bg resit lepas dia byrkan..

HEMY said...

huhuhu...suh sapa2 kat kampung tu cari le penyata2 tu..

baper sebulan ko byar?

Masy said...

l!zs,
takde pun. huhu

anul,
ntah ade lg ke tak la tu.. huhuh.

150. T__T

zonaku said...

byk tu... kumpul2 duit tu dah setel dah sampai bali, kk n bangkok!

Masy said...

zona,
tau takpe!

l!zs said...

report polis jer.apa pun amal kan baca ayat ni:
LEPAS DARI KESULITAN ~ AL-ANBIYA 87: 87.
LA ILAHA ILLA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINAZ ZALIMIN (“TIDAK ADA TUHAN SELAIN ENGKAU. MAHA SUCI ENGKAU, SESUNGGUHNYA AKU ADALAH TERMASUK ORANG-ORANG YANG ZALIM.”

blackpurple @ jowopinter said...

Hmmmm...

Masy said...

l!zs,
cadang mcm nak report, tp tunggu dulu.. huhuh thanks :)

BP,
aikkk dah lama x nampak hehehhe

syah shah said...

memang bikin hangen ini macam... pasnih terus potong bank je direct, takyah pakai orang tengah... kalau dak memang takut jadi ginila, orang tak amanah... haiyooo~

Masy said...

syah shah,
mmg dh cadang nk potong acc je. sialan beteeeeeiiiiiii T__________T

*SiRibenMerah said...

akak, saya pon mengalami nasib neh jugak.. br dpt tau dia x byrkan duit bulan2 yg kita bank in tuh.. aduhaiiii~ kwn sekolah rendah.! sedih!

Masy said...

iyra,
laaaa iye ke? kawan sndiri yg buat lg sakit ati woooooooo T___T dah tu camne, iyra terminate ke?