Wednesday, January 25, 2012

750: WW : Tujuh Kali Setahun WTF????

#seriously?????!!!

23 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon kasehann.. kanns

Mya said...

*gersang*

Masy said...

wak gelas,
agak ah.. hahaha

kak mya,
hahahah!

*SiRibenMerah said...

serius kesian.. tak kan la dia neh naive sgt kot? hurmmm~

Masy said...

iyra,
tatau la naif ke jahil. kesian... kat laki dia. hahaha!

Mr PenyuBiru said...

ko yg tak kahwin lagi pun tahu ek perkara ni tak normal.hehe

Erina Asmawani said...

errrr..mohon budak form 3 yg baru belajar bab seks & pembiakan bagi jawapan kat puan K, Skudai ni..

HEMY said...

kan aku dh kata..pompuan mesti la kegersangan..tu kadang aku buat atas dasar tanggungjawab..takde la nak sangat punn....bwahahahahahahah

Masy said...

penyu,
ye aku tau.. heheheh

ena,
ni musti skip banyak kelas si Puan K ni.. hmmmmm..

anul,
hahahaha yeeeeeeeee lah tu! :p mintak2 laa si Qas baca komen ko ni! hahahaahha

Ms Minnie said...

adui, kena ke tanya kat surat khabar?? google je la...

Masy said...

kak ila,
ahahahahha dia terlampau musykil tu.. hehehhe

ber_u_wang said...

suami duduk jauh, setahun 7 kali je jumpa isteri ... kesian dia.

Zareda Norman said...

normal kalau suami dia kwin empat.. ahak ahak

Masy said...

angkel,
hmmmmm boleh jadi gak tu eh..

kak zar,
hahahahaha

Super Nia Hana said...

uiiii kalo tujuh kali setahun setiap kali kena tiup lilin la adik oiiii

cik helena said...

tak normal kan kan?hhahaha kte tau ok!ermm ade org kata elok 2-3 kali seminggu,.eh kte belum kaweng,,larikkkkkkkkkkk!




tp betul ke?*conpius*

Masy said...

hana,
tiup lilin?? apakah maksudnya?

cik helena,
tang 2-3 kali seminggu tu wallahualam, tak khatam lagi bab tu. hahahahaha

❀aRaBeLLa❀ said...

ohmai!!! tak mau komen lelbih...(purak2 inesen)

Kamarul Adli Bachek said...
This comment has been removed by the author.
Masy said...

bella,
hahaahhahahha

kamarul,
yang tu better jumpa pakar psikologi je.. hehehe

Irfa said...

dulu........masa belum kawen akak igt org dah kawen kena 'ON' tetiap malam.rupanya bukan.hehe.

Masy said...

kak irfa,
hahahaha!! sabooo jelah. tp yelah dulu2 bukan senang nk dapat ilmu bab2 gini.. skrg ni surf je, semua ada. huhu

fndrocka said...

tak cukup ni