Monday, February 27, 2012

761: Dunnowattudu


Sebenarnya.
Saye pun tak tahulah.
Kalau-kalau hati saya boleh mencinta lagi.

Saya bimbang.
Tapi ape je yang saya boleh buat.

Kau.
Yeeeeee kau tu haaaaa
Yang ensem cecomel tu
Meh sini!
Dah kawen ke blom?
Jom!

12 comments:

*SiRibenMerah said...

ngadeeeee tauuuuuu~
amboi...

Irfa said...

amboi anak dara..sound direct tuh ;)

Masy said...

iyra,
betul perr.. hehehe

kak irfa,
main bantai je, ntah sape2 hehehe

gadisBunga said...

ajar saya plis? :D

Super Nia Hana said...

ahahhaha..i wish tade muka masy di take me out kt tibi tu

achik said...

jom terus.. ;p

Masy said...

gB,
ajar ape? hehe

hana,
hahahaahhaah nehi nehi ai pemalu

achik,
ayuh!

Zareda Norman said...

Byk lg yg boleh dibuat terutamanya jangan putus doa ok adikku

Masy said...

kak zar,
baeklah kakak. ermmmmm kt opis kak zar tu takde ke hok comey2? meh sini sorg. hiihihihih

Ms Minnie said...

bila masa dah tiba, pintu hati akan terbuka walaupun kita rasa mustahil

Masy said...

kak ila,
tu lah. hmmmmmmm

jedi said...

anak aku belum kawen lagi